نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: الگوریتم ساخت اعداد با تمام احتمالات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    Question الگوریتم ساخت اعداد با تمام احتمالات

    سلام خدمت دوستان
    میخواستم اعداد با تمامی احتمالاتش تولید کنم برای مثال میخوام به طول 4 تا از 0 تا 9 با تمامی احتمالات موجود تولید کنم و همینطور تعداد احتمالات رو بدست آورد آیا قبلا کسی این الگوریتم رو نوشته اگه نه ممنون میشم در این مورد راهنمایی کنید تا الگوریتمش رو بنویسم ؟
    البته در مورد بدست آوردن تعداد احتمالات برای مثال نمونه بالا که طولش 4 و تعداد کارکترها 10 هست بدین شکل نوشتم آیا درسته ؟
    طول کارکتر ضربدر طول کارکتر ضربدر تعداد کارکتر که برای مثال بالا میشه بدین شکل :
    4*4*10=160

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: الگوریتم ساخت اعداد با تمام احتمالات

    با سلام.

    احتمال چی رو میخواین بدست بیارین؟ احتمال تولید یک عدد چهار رقمی؟!!!!
    اگه منظورتون کل تعداد اعدادی که میشه به اعداد 0 تا 9 و عدد چهار رقمی تولید کرده باید بگم میتونین از روش جعبه استفاده کنید که میشه:
    10*10*10*9=9000
    که اینجوری حساب میشه که در مکان یکان ده تا عدد میشه نوشت در مکان دهگان و صدگان هم همینطور و در مکان هزارگان 9تا(صفر قابل قبول نیست.چون باگذاشتن صفر در این مکان عدد سه رقمی میشه).
    حالا میشه گفت که احتمال اینکه مثلا عدد زوج تولید بشه چنده.که حالت مطلوب (تعداد اعداد زوجی که با اعداد 0 تا 9 و چهار رقمی میشه تولید کرد) رو بر 9000تقسیم میکنیم. تازه میشه احتمال.امیدوارم منظورمو تونسته باشم برسونم.

    در هر حال سوالتون به نظر بنده گنگ بود و نگرفتم که دقیقا چی میخواین.
    یاحق.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: الگوریتم ساخت اعداد با تمام احتمالات

    ممنون دوست عزیز بابت توضیحاتتون منظور بنده رو شما به درستی متوجه شدین فقط چیزی که میمونه چون مقداری که من مد نظرم هست رشته ای هست 0 هم برام حساب میشه.
    حالا اگه بخوام با داده هایی که دارم که همینطور که گفتم 0 تا 9 هست و به طول 4 رقم با همه احتمالات کارکتر تولید کنم مانند کارکتر A و B به طول 2 که همه احتمالاتش میشه :
    AA-AB-BB-BA

    باید به چه شکل عمل کنم اگه امکان داره یک الگوریتم برای نمونه قرار بدین یا بنده رو راهنمایی کنید ممنون.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: الگوریتم ساخت اعداد با تمام احتمالات

    همه احتمالات کارکتر تولید کنم
    این جملت اشتباست. باید بگی ترکیب یا جایگشت. این الگوریتم به الگوریتم perm معروفه و میتونی تو کتاب ساختمان داده یا طراحی الگوریتم پیداش کنی. الگوریت زیر یه روش حل ازجایگشته که به صورت بازگشتی پیاده سازی شده:

    void perm(char *list,int i,int n)
    {
    int j,temp;
    if(i==n)
    {
    for(j=0;j<=n;j++)
    cout<<list[j];
    cout<<endl;
    }
    else
    {
    for(j=i;j<=n;j++)
    {
    SWAP(list[i],list[j],temp);
    perm(list,i+1,n);
    SWAP(list[i],list[j],temp);
    }
    }
    }


    نحوه فراخوانی هم به صورت:

    perm(list,0,n-1);


    یاحق.
    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •