نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ذخیره درexe

  1. #1

    ذخیره درexe

    سلام
    با چه کدی می توان چیزی را داخل فایل EXE ذخیره کرد.
    مثلا-برنامه ای وقتی برنامه برای اولین بار اجرا میشود مثلا قراره یه عدد random بسازه و در فایل ذخیره کنه تا در بار 2و3و...ازآن استفاده بشه
    با تشکر
    رامین
    :oops:

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    آْقا لطفا موقع نوشتن دقت کن، کلاس اول ابتدایی که نیستی این همه غلط املایی داری. در هر صورت من نوشته شما رو اصلاح کردم.

    در ضمن، چرا عدد موردنظر رو داخل یک فایل دیگه ذخیره نمی‌کنید؟

  3. #3
    این آقا میخواد ویروس بنویسه . برای همین فایل exe میخواد . :mrgreen:

  4. #4
    سلام
    تا برنامه اگر در کامپیوتر دیگری هم اجرا شد بتونه از آن عدد استفاده کنه

  5. #5
    سلام
    ادرس زیر را نگاه کنید شاید بدردتان بخورد
    http://www.irandevelopers.com/forum/...PagePosition=1

  6. #6
    سلام

    فایل دلخواهت رو از نوع خواندنی- نوشتنی باز کن
    من این کار را در اسمبلی کرده بودم
    ببین وقتی می نویسی <span dir=ltr>a db 100 dup('?') </span>
    یعنی متغییری با نام a به طول 100 بایت با کراکتر ? مقدار دهی شود. بعد از اینکه فایل کامپایل شد داخل فایل 100 تا علامت سوال می بینی

    خوب محل این متغیر را پیدا کن از یک سگمنتی (نقطه شروع) شروع کن به نوشتن تا به یه آفست (طول)خاصی

    همین

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    همین نه به این سادگی هم نیست اگه فایل exe‌تغییر کنه (مثلا یه تیکه بهش اضافه کنی و دوباره کامپایل کنی ) آدرس اون بخش عوض می شه .

  8. #8
    نه عزیز نباید که دوباره کامپایل بشه...
    من قفل نرم افزاری خودم رو با همین روش اجرا کرده بودم ... یک شماره سریال از فلاپی می گرفت و در فایل می نوشت دفعه بعد آن شماره سریال رو با شماره سریال فعلی مقایسه می کرد اگر درست بود به فایل اصلی jump می کرد والا terminate می کرد

  9. #9
    سلام
    آقای Afshin_Zavar در مورد روشتان بیشتر توضیح دهید ویک نمونه مثال بزنید تا بیشتر متوجه بشویم چون من سعی کردم داخل فایل EXE بنویسم اما پیغام خطا می دهد

  10. #10

    Re: ذخیره درexe

    نقل قول نوشته شده توسط رامین.
    سلام
    با چه کدی می توان چیزی را داخل فایل EXE ذخیره کرد.
    مثلا-برنامه ای وقتی برنامه برای اولین بار اجرا میشود مثلا قراره یه عدد random بسازه و در فایل ذخیره کنه تا در بار 2و3و...ازآن استفاده بشه
    با تشکر
    رامین
    :oops:
    این برنامه با اسمبلی نوشته شده و یک Section به EXE اضافه میکنه . با اضافه کردن یک کد ، در هنگام اجرای EXE یک Messagebox باز میشه که داخلش نوشته Hello :wink:
    میتونید هر کد که دوست داشتید بهش اضافه کنید به شرطی که Import شده باشه در EXE اصلی :wink:

    ارادتمند
    مشاطان

  11. #11
    سلام
    من با زیر برنامه زیر داخل فایل EXE یک کلمه می نویسم فقط نمی دانم دقیقا باید در کجای فایل اجرائی بنویسم که خراب نشود
    procedure TForm1.Button2Click&#40;Sender&#58; TObject&#41;;
    var
    FHandle&#58; Integer;
    Buffer&#58; PChar;
    begin
    FHandle &#58;= FileOpen&#40;Application.ExeName,fmOpenReadwrite&# 41;;
    BUFFER&#58;='PASSWORD';
    FileSeek&#40;FHandle,326721,0&#41;;
    FileWrite&#40;FHandle,buffer,8&#41;;
    FileClose&#40;FHandle&#41;;
    end;

  12. #12
    سلام
    من داخل برنامه پسورد از کاربر دریافت می کنم می خواهم این کلمه رمز را در داخل فایل EXE بنویسم ایا امکانش هست چطور باید این کار انجام داد که فایل EXE خراب نشود

  13. #13
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    چطور باید این کار انجام داد که فایل EXE خراب نشود
    تا جایی که من میدانم ممکن نیست.

  14. #14
    یک کار راحتتر یاد بدم
    این کار مال زمانی است که من تازه تازه میخواستم ویروس نویسی کنم اونهم در پاسکال
    تمام فایلهای exe رو باز میکردم به eof میرفتم و با دستوری مثل append توی آخر فایل اسم Afshin رو مینوشتم و اینجوری کلی ذوق می کردم
    خوب کلمه رمز رو کد کن تا کسی نفهمه جریان چیه بعد به آخر فایل بچسبون البته به صورت text نه باینری

    موفق و شاد باشی :heart:

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hmm
    تاریخ عضویت
    مهر 1382
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,229
    خب بعد چطوری بخونیمش؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •