نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر دادن حالت یک عملگر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    Lightbulb تغییر دادن حالت یک عملگر

    با سلام و خسته نباشید

    چطور میشه توی سی شارپ کار یه عملگر رو تغییر بدیم
    مثلا من می خوام که وقتی از ++ استفاده می کنم به جای اینکه یه واحد عددی اضاف کنه از کاراکتر استفاده کنه

    مثلا :
    char i=c;
    i++;
    خروجی دستور d بشه در واقع یه واحد به کاراکتر اضافه کنه

    کسایی که قبلا این کار رو انجام دادن خواهشن کمک کنن.
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: تغییر دادن حالت یک عملگر

    با سلام

    ببخشید شاید من منظورتون رو متوجه نشدم ولی این دوستور زیر :


    char i = 'c';
    i++;
    //Result i : d


    خروجیش درسته. مگه چیزی عیر از d باید نمایش بده؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali682344
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    تهرلن
    سن
    35
    پست
    296

    نقل قول: تغییر دادن حالت یک عملگر

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    ببخشید شاید من منظورتون رو متوجه نشدم ولی این دوستور زیر :


    char i = 'c';
    i++;
    //Result i : d


    خروجیش درسته. مگه چیزی عیر از d باید نمایش بده؟
    دوست عزیز از پاسخت ممنونم.
    شما درست می فرمایید ،یکی از دوستان کار با Operator Overloading را پیشنهاد داد که متاسفانه زیاد ازش سر در نمیارم
    در این مورد اگه باشه باز ممنون میشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •