نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: معادل این کد در #C

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    معادل این کد در #C

    سلام
    راستش من با این کد تو VB.NET یه dll رو از زوی هارد می خوندم و تو فروم لود می کردم:




    Dim asm As System.Reflection.Assembly = System.Reflection.Assembly.LoadFile("C:\Windows\APconfig\APkernel32.dll")



    Dim type AsType = asm.GetType("APkernel32.main", True, True)



    Dim obj AsObject = System.Activator.CreateInstance(type)



    Dim control As System.Windows.Forms.Control = CType(obj, System.Windows.Forms.Control)

    control.Location =

    New System.Drawing.Point(0, 30)

    control.BringToFront()



    Me.Controls.Add(control)

    حالا می خواستم ببینم معادل این کدها تو #C چی میشه. آخه از بعضی دستور ها اشکال می گیره و میگه اینا تو #C معنا نداره.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: معادل این کد در #C

    دي ال الت رو كامل بذار واست تبديلش كنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: معادل این کد در #C

    راستش دیشب که من این پست رو گذاشتم کدها درست بود نمی دونم الان چرا اینجوری شده. ولی علی آقا من فکر نکنم اصلا ربطی به dll داشته باشه چون dll که درسته فقط کدی که باید اون تو برنامه لود کنه به زبان vb هست و انگار بعضی جاهاش اصلا تو #C وجود نداره. کد اینه:



    Dim asm As System.Reflection.Assembly = System.Reflection.Assembly.LoadFile("C:\Windows\APconfig\APkernel32.dll")



    Dim type AsType = asm.GetType("APkernel32.main", True, True)



    Dim obj AsObject = System.Activator.CreateInstance(type)



    Dim control As System.Windows.Forms.Control = CType(obj, System.Windows.Forms.Control)

    control.Location =

    New System.Drawing.Point(0, 30)

    control.BringToFront()



    Me.Controls.Add(control)

  4. #4

    نقل قول: معادل این کد در #C

    از این سایت استفاده کن.
    http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: معادل این کد در #C

    من خودم قبلا تو همین سایت و تو خیلی سایتهای تبدیل کد دیگه تست کردم ولی هیچ کدوم نمی تونن تبدیل کنن

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ArashRoshan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    Visual Studio
    پست
    132

    نقل قول: معادل این کد در #C

    سلام
    خیلی راحته ، اول به برنامت using System.Reflection رو اضافه کن ، بعد کد های زیر :


    Assembly asm = Assembly.LoadFile("C:\\Windows\\APconfig\\APkernel 32.dll");
    Type TT = asm.GetType("APkernel32.main",true ,true );
    object obj = Activator.CreateInstance(TT);
    Control MyControl = obj as Control ;
    MyControl.Location = new Point(0,0);
    MyControl.BringToFront();
    this.Controls.Add(MyControl);
    بعدش یه سوالی ، این ApKernel چی هستش ، یکم اگه میشه توضیح بدید ؟

  7. #7

    نقل قول: معادل این کد در #C

    من كد شما رو در يك كلاس لابرري استفاده كردم خطا داد چون شما كد رو كامل ننوشته بودي اينجا.امكان نداره دستوري توي وي بي وجود داشته باشه و در سي شارپ نه. شم دي ال الت رو بذار تا من جوابتو بدم اگر هم نميخواي كه هيچي.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار morika
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    کرج
    سن
    33
    پست
    736

    نقل قول: معادل این کد در #C

    ممنون آرش جان مشکل من و حل کردی. رایشت من یه برنامه نوشتم که همه کارشو با این Apkernel انحام میده. یه dll که خودم طراحی کردم. برای این که بتونم از طریق اینترنت برنامه رو آپدیت کنم باید این dll دانلود شه بعد دوباره تو برنامه لودشه. قبلا اینکارو با vb می کردم ولی الان چون می خوام ورژن بعدیش رو با #C طراحی کنم یه خورده به مشکل خوردم. به هر حال ممنون که جواب دادی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •