نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    در سایت بنده باید به طور خودکار در یک نوبت در شبانه روز ایمیل به کاربران فرستاده بشه. همانطور که می دانید ممکن است هاست down باشه و این کار انجام نشه.

    بهترین راه برای فهمیدن اینکه کار انجام شده (که در اینجا فرستادن ایمیل است) چیه؟

  2. #2

    نقل قول: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    یه Delivery Method داره که باید روی اون کار کنی...!
    smtp.DeliveryMethod = SmtpDeliveryMethod.Network;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    با اینکه در سایت های انگلیسی نیز جستجو کردم ولی به نتیجه قابل توجهی نرسیدم.

    از متد بالا هم نتوانستم استفاده کنم.

    اگر امکانش هست بیشتر توضیح دهید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار b.paseban
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    گم شده وسط سورس ها
    سن
    35
    پست
    590

    نقل قول: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    این تاپیک رو مطالعه کنید شاید کمکتون کنه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    سپاس از جوابت.

    ولی؛ CDO چیه؟ من C#‎ کار می کنم.

  6. #6

    نقل قول: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    نقل قول نوشته شده توسط farhud مشاهده تاپیک
    در سایت بنده باید به طور خودکار در یک نوبت در شبانه روز ایمیل به کاربران فرستاده بشه. همانطور که می دانید ممکن است هاست down باشه و این کار انجام نشه.

    بهترین راه برای فهمیدن اینکه کار انجام شده (که در اینجا فرستادن ایمیل است) چیه؟
    متد
     mail.Send(msg);

    رو داخل بلاک Try-Catch بزارید در صورتی که Exception ای Throw نکنه . ایمیل فرستاده شده . حال اینکه آدرس وجود نداشته باشه دیگه برسی نمیشه .

    به عنوان مثال :
    try
    {
    mail.Send(msg);
    }
    catch (SmtpFailedRecipientException ex)
    {
    // ایمیل فرستاده نشد.
    }


    در غیر اینصورت میتونید از :

     System.Net.Mail.DeliveryNotificationOptions.OnSucc  ess


    استفاده کنید . برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه فرمائید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mostafa_Dindar : یک شنبه 08 آبان 1390 در 16:42 عصر دلیل: اصلاح فونت بلاک کد

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    458

    نقل قول: چگونه بفهمیم ایمیل فرستاده شده؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mostafa_Dindar مشاهده تاپیک
    متد
     mail.Send(msg);

    رو داخل بلاک Try-Catch بزارید در صورتی که Exception ای Throw نکنه . ایمیل فرستاده شده . حال اینکه آدرس وجود نداشته باشه دیگه برسی نمیشه .

    به عنوان مثال :
    try
    {
    mail.Send(msg);
    }
    catch (SmtpFailedRecipientException ex)
    {
    // ایمیل فرستاده نشد.
    }


    در غیر اینصورت میتونید از :

     System.Net.Mail.DeliveryNotificationOptions.OnSucc  ess


    استفاده کنید . برای اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه فرمائید
    موفق باشید
    بله، می شه تو بلاک try....catch فرستادن را بررسی کرد؛ ولی اینکه بفهمیم به دستش رسیده یا نه، پرسش منه.

    در مورد
    mm.Headers.Add ("Disposition-Notification-To", "email address");

    هم باید بگم که در بعضی جا ها خواندم که همیشه جواب نمیده و بستگی به ارائه دهنده ایمیل داره. روی سرور من هم جواب نداد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •