نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای ERROR_INVALID_ACCESS در خواندن از کنسول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    خطای ERROR_INVALID_ACCESS در خواندن از کنسول

    سلام من با کد زیر میخوام از کنسول ورودی بخوانه اما GetLastError خطای 0xC یا ERROR_INVALID_ACCESS برمیگردونه !


    #include <Windows.h>
    int main()
    {
    char* x = "";
    ReadConsole ( GetStdHandle(STD_INPUT_HANDLE) , x , 10 , NULL , NULL);

    }
    بجای ReadConsole تابع ReadFile هم گذاشتم نشد.

    اما نوشتن روی کنسول با WriteFile مشکل نداره !

    روش دیگری برای خواندن از کنسول در ویندوز وجود داره ؟ (منظور فقط با توابع API )

  2. #2

    نقل قول: خطای ERROR_INVALID_ACCESS در خواندن از کنسول

    سلام.
    می تونید بدین شکل عمل کنید:

    HANDLE hStdin = GetStdHandle(STD_INPUT_HANDLE);
    _ASSERT(hStdin != INVALID_HANDLE_VALUE);

    DWORD cbCharsRead = 0;

    TCHAR buffer[64] = {NULL};
    if(ReadConsole(hStdin, buffer, sizeof(buffer), &cbCharsRead, NULL))
    {
    buffer[cbCharsRead] = NULL;
    //Do whatever you'd like to do with buffer...
    }


    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: خطای ERROR_INVALID_ACCESS در خواندن از کنسول

    تشکر . الان نکتشو فهمیدم ! پارامتر چهارم رو نباید Null میدادم در حالی که آخری NULL بوده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •