نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: پیش بینی های دلفی؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    پیش بینی های دلفی؟

    سلام
    من سی شارپ کار هستم و پروژه هایی در خصوص بانک اطلاعاتی کار کرده ام و از مباحث و کلیات سی شارپ آگاهی کامل دارم
    می خواستم بدونم برای یادگیری دلفی کار سختی پیش رو دارم؟
    دلفی چه کارایی هایی رو به ما می ده ؟
    آینده دلفی مشخص شده؟
    آیا مثل visual studio با ویندوز و یا نرم افزارهای مایکروسافت سازگاری دارد؟
    برای چه سبک برنامه هایی استفاده می شوند؟
    شاید از سوالاتم متوجه شده باشید که هیچی از دلفی نمی دونم
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    خیلی کلیه سوال .. جواب منم آرهست ...
    دلفی خصوصا برای برنامه های بانک اطلاعاتی طراحی شده .. delphi for oracle اولین نام این پروژه بوده .. هرکارایی که بخواین دلفی براش جواب داره با third party هاش .. کاملا با ویندوز و به تازگی اندروید لینوکس و مک او اس سازگاری داره .. محیط دلچسب ترب نسبت به دات نت داره و ساده تر (نطر شخصی) حتی prism امکان ارتباط با vs رو داره برای اجرا هم نیاز به frame work نداره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    از معایبش می شه اطلاعاتی بدید؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    عیب هایی داشت از جمله نداشتن کامپایلر 64 بیت و توسعه ضعیف وب که با دو سولوشن rad php و delphi xe 2 این مشکلات رفع شد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    بهترین کار ممکن برای شروع چی هست ؟
    البته پایگاه داده هم لطف کنید بهم بگید نظر خودم اوراکل هست
    بهترین ورژن دلفی ؟
    ممنون

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    کتاب بهترین منبعی هست که میشه معرفی کرد.
    برای اوراکل هم از نسخه Express 11g استفاده کنید که آخرین نسخه هست .
    ضمنا اوراکل خیلی سنگینه و برای اینکه بتونید خوب ازش استفاده کنید رو یک سیستم قوی نصب کنید

    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    بهترین کار ممکن برای شروع چی هست ؟
    اگر برای شروع بخواهید کتابی را برای خواندن انتخاب کنید من شخصاً کتاب Inside Delphi 2006 رو توصیه می کنم. البته ممکنه که شما فکر کنید این کتاب کمی قدیمی است ولی توجه داشته باشید که این کتاب برای تازه کاران خیلی خوب است و از طرف دیگه به این موضوع دقت کنید که دلفی از همان ابتدا اصولی طراحی شده و خواندن کتب قدیمی هم در 99 درصد موارد می تواند در استفاده از نسخه های جدید کمک کننده باشد. توجه داشته باشید بعد از خواندن این کتاب و آشنایی بیشتر با دلفی می توانید به مقالات و ویدئوهای زیادی که در مورد نسخه های جدیدتر یافت می شود مراجعه کنید و اطلاعات خود را به روز کنید. باور کنید که در مورد یادگیری دلفی هیچ وقت با نبود منبع آموزشی مواجه نخواهید شد، پس از این بابت نگران نباشید(من این مورد را 100% تضمین می کنم). توجه داشته باشید که بیشتر منابع آموزشی دلفی به زبان انگلیسی هستند پس بهتر است که در صورت نیاز زبان تخصصی خود را تقویت کنید.
    البته پایگاه داده هم لطف کنید بهم بگید نظر خودم اوراکل هست
    این مورد بحث گسترده ای را شامل می شود ولی به نظر من هیچ کدام از DBMS ها برای همه شرایط بهترین نیستند. به عنوان مثال اگر برای یک مطب کوچک برنامه می نویسید نباید از اوراکل استفاده کنید ولی اگر در حال نوشتن برنامه برای یک سازمان بسیار بزرگ هستید اوراکل انتخاب خوبی خواهد بود.
    بهترین ورژن دلفی ؟
    طبیعتاً XE2 بهترین انتخاب خواهد بود ولی چون شما هنوز کار با دلفی را شروع نکرده اید می توانید از نسخه های قدیمی تر هم استفاده کنید ولی به نظر من بهتر است برای دست گرمی هم که شده XE2 را نیز روی سیستمتان نصب کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    واقعا از این همه لطف شما ممنونم که دلسوزانه به من کمک می کنید
    من در کامپیوترم visual studio 2008 و sql2005 نصب هست و برای نصب دلفی برای این ها و پروژه هام مشکل ایجاد نمی شه؟

  9. #9

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    من در کامپیوترم visual studio 2008 و sql2005 نصب هست و برای نصب دلفی برای این ها و پروژه هام مشکل ایجاد نمی شه؟
    نه، مشکلی ایجاد نمیشه.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    با سلام
    نقل قول نوشته شده توسط benyaminrahimi مشاهده تاپیک
    عیب هایی داشت از جمله نداشتن کامپایلر 64 بیت و توسعه ضعیف وب که با دو سولوشن rad php و delphi xe 2 این مشکلات رفع شد
    دوست عزيز بارها در اين تالار گفته شده است كه RadPHP اصلا ربطي به دلفي نداره و فقط يك IDE براي توسعه برنامه با زبان PHP هست.

    براي توسعه ي برنامه هاي تحت وب همون دلفي پريسم (Delphi Prism) رو بايد استفاده كنيد.

    يك نكته هم براي دوستمون صدف كه IDE ويژوال استوديو قويترين محيط توسعه است (به گفته ي خيلي از بزرگان و حتي بزرگان اين سايت) و ممكن است كه در دلفي به يك سري از گزينه هاي پيشرفته در ويژوال استوديو دسترسي نداشته باشيد.

    زبان پاسكال و به تبع اون دلفي تفاوت هاي اساسي با زبان خانواده ي C از جمله C#‎‎‎ دارد، و فراگيري آن براي افرادي كه آشنايي با زبان پاسكال ندارند يك كم سخت مي باشد.

    البته يك نكته من خودم دلفي كار مي كنم و به دلفي عشق مي ورزم.
    آخرین ویرایش به وسیله developing : شنبه 07 آبان 1390 در 12:00 عصر دلیل: اشكال جمله بندي

  11. #11

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    يك نكته هم براي دوستمون صدف كه IDE ويژوال استوديو قويترين محيط توسعه است (به گفته ي خيلي از بزرگان و حتي بزرگان اين سايت) و ممكن است كه در دلفي به يك سري از گزينه هاي پيشرفته در ويژوال استوديو دسترسي نداشته باشيد.
    میشه چند مورد رو مثال بزنید؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    با سلام

    1- Code Coverage براي تست نرم افزار
    2- Profiling براي تجزيه و تحليل برنامه
    و خيلي چيزاي ديگه كه برنامه نويساي بزرگتر مي تونن ليست اون رو به شما بدن.

    من تعجب مي كنم از شما كه اين حرف رو زديد.

    به هر حال من با ويژوال استوديو كار نكردم كه مثال هاي قابل درك تر بگم ولي بگرديد مي تونيد پيدا كنيد.
    آها يكي ديگه اينكه كافيه Ctrl + E , D رو توي زبان C#‎‎ ويژوال استوديو بزني اونوقت مي فهمي كه تفاوت چيه.
    توضيح: تمامي كدهاي نوشته شده به صورت استاندارد مرتب مي شوند ولي در دلفي چي؟

    در ضمن اينكه توي C++‎‎ Builder پلتفرم فقط ويندوز مايكروسافته ولي توي ويژوال استوديو مي تونيد براي ويندوز موبايل و Mac OS 7 هم برنامه نويسي كنيد.

    ديگه علم من تا اينجا بيشتر قد نداد ببخشيد كه بيشتر از اين بلد نيستم.

    فقط يك نكته : من كوچيك تر از اون هستم كه بخوام چيزي از خودم بگم ولي بر روي زبان خودتون و علمتون اصرار نكنيد و تعصب بي جا نداشته باشيد چرا كه تعصب بي جا از پيشرفت جلوگيري مي كند.

  13. #13

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    سلام
    1- Code Coverage براي تست نرم افزار
    نسخه های جدید دلفی امکان تست یونیت ها را به بهترین شکل ممکن دارند. قابلیت Unit Testing. اگر در فیلم های CodeRage 6 نیز بگردید می بینید که آقای Nick Hodges در مورد آن توضیح داده اند. اگر هم منظور شما تست نهایی نرم افزار باشه RAD Studio یک ابزار خوب تحت نام Final Builder برای این کار داره.
    2- Profiling براي تجزيه و تحليل برنامه
    شما در نسخه های جدید دلفی می توانید از قابلیت Profiling توسط ابزار AQtime بهره مند شوید.
    من تعجب مي كنم از شما كه اين حرف رو زديد.
    از کجای این حرف من تعجب می کنید؟
    آها يكي ديگه اينكه كافيه Ctrl + E , D رو توي زبان C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ويژوال استوديو بزني اونوقت مي فهمي كه تفاوت چيه.
    توضيح: تمامي كدهاي نوشته شده به صورت استاندارد مرتب مي شوند ولي در دلفي چي؟
    این که چیز عجیبی نیست. شما می توانید در نسخه های جدید دلفی با فشردن کلید های Ctrl+D همین کار را انجام دهید.
    من فکر می کنم که شما دارین دلفی 7 که بسیار قدیمی هست رو با نسخه های جدید Visual Studio مقایسه می کنید که این اصلاً کار درستی نیست. به نظر من بهتره که RAD Studio XE2 را با Visual Studio 2011 مقایسه کنید. در ضمن، RAD Studio قابلیت هایی مثل IDE Insight داره که Visual Studio فاقد آن است و... .
    بهتره به این نکته توجه داشته باشید که در سالهای اخیر دلفی بسیار قدرتمند تر از گذشته شده است و نسخه های قدیمی دلفی دیگر قابل مقایسه با نسخه های جدید و بخصوص XE2 نیستند.
    در ضمن اينكه توي C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ Builder پلتفرم فقط ويندوز مايكروسافت
    خیر، در C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎ Builder XE2 شما می توانید برای MAC OS X و iOS هم برنامه بنویسید.
    ولي توي ويژوال استوديو مي تونيد براي ويندوز موبايل و Mac OS 7 هم برنامه نويسي كنيد.
    ویندوز موبایل یک بحث کاملاً جداست که بارها در مورد آن بحث شده. MAC OS 7 نیز یک سیستم عامل قدیمی است که فکر نمی کنم در زمان حاضر برنامه نویسی برای آن توجیه زیادی داشته باشد. در ضمن Visual Studio هم به صورت ذاتی فاقد این قابلیت است ولی با نصب Mono می توان تمپلیت هایی را به آن اضافه کرد و برای مونو هم در VS برناه نوشت ولی انجام این کار ها به راحتی ساخت برنامه برای Mac در محیط دلفی نیست. در هر حال من فکر می کنم که در زمینه ساخت برنامه برای MAC، دلفی با توانایی ایجاد کد native (در این زمینه خاص) نسبت به mono برتری دارد.
    بر روي زبان خودتون و علمتون اصرار نكنيد و تعصب بي جا نداشته باشيد چرا كه تعصب بي جا از پيشرفت جلوگيري مي كند.
    کاملاً حق با شماست. ولی با توجه به پاسخ هایی که دادم فکر می کنم که عقیده من بر روی علمی بودن مسئله است و نه تعصب.

    موفق باشید...
    آخرین ویرایش به وسیله BORHAN TEC : یک شنبه 08 آبان 1390 در 11:48 صبح

  14. #14

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    نقل قول نوشته شده توسط developing مشاهده تاپیک
    با سلام

    1- Code Coverage براي تست نرم افزار
    2- Profiling براي تجزيه و تحليل برنامه
    و خيلي چيزاي ديگه كه برنامه نويساي بزرگتر مي تونن ليست اون رو به شما بدن.

    من تعجب مي كنم از شما كه اين حرف رو زديد.

    به هر حال من با ويژوال استوديو كار نكردم كه مثال هاي قابل درك تر بگم ولي بگرديد مي تونيد پيدا كنيد.
    آها يكي ديگه اينكه كافيه Ctrl + E , D رو توي زبان C#‎‎‎ ويژوال استوديو بزني اونوقت مي فهمي كه تفاوت چيه.
    توضيح: تمامي كدهاي نوشته شده به صورت استاندارد مرتب مي شوند ولي در دلفي چي؟

    در ضمن اينكه توي C++‎‎‎ Builder پلتفرم فقط ويندوز مايكروسافته ولي توي ويژوال استوديو مي تونيد براي ويندوز موبايل و Mac OS 7 هم برنامه نويسي كنيد.

    ديگه علم من تا اينجا بيشتر قد نداد ببخشيد كه بيشتر از اين بلد نيستم.

    فقط يك نكته : من كوچيك تر از اون هستم كه بخوام چيزي از خودم بگم ولي بر روي زبان خودتون و علمتون اصرار نكنيد و تعصب بي جا نداشته باشيد چرا كه تعصب بي جا از پيشرفت جلوگيري مي كند.
    آخرین بار کی با دلفی کار کردی ؟! با کدوم نسخش ؟!

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    با سلام

    من دسترسي به دلفي XE2 ندارم ولي من با دلفي 2010 و اخيرا با دلفي XE كار مي كنم.

    اگه اين چيزايي كه شما مي گيد باشه كه حق با شماست.
    در ضمن من از AQtime هم استفاده نكردم.
    همچنين به ويژوال استوديوي 2011 هم دسترسي ندارم شما كه دسترسي داريد تمام ويژگيهاشو ديديد؟ مثل Evaluator در C#‎ .
    سوال من اينه كه همچين وي‍ژگي در دلفي وجود داره چون من نديدم. شايد علم من پايين باشه و تمام ويژگي هاي دلفي رو ندونم.

  16. #16

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    سوال من اينه كه همچين وي‍ژگي در دلفي وجود داره چون من نديدم. شايد علم من پايين باشه و تمام ويژگي هاي دلفي رو ندونم.
    دقیقا ؛ دلیل نمیشه چون شما از ویژگی های یک چیز اطلاع ندارید بگید اون چیز فاقد فلان ویژگی هست ، تمام این ویژگی هایی که گفتید در Delphi هست ( خیلی هاش از نسخه 2009 به بعد بوده ! )

    اون لینکی که دادید مربوط به قابلیت Compiler As Service زبان #C هست که برنامه نویسان Delphi سال ها قبل توسط کامپوننت هایی مثل Pax Compiler یا Pascal Script بهش دسترسی داشتن ، البته این کامپوننت ها از خود کامپایلر Delphi استفاده نمیکنن ( از کامپایلرهایی مثل Free Pascal استفاده میشه ) ولی تقریبا همون مورد Compiler As Service زبان #C رو پیاده میکنن .

  17. #17

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    اون لینکی که دادید مربوط به قابلیت Compiler As Service زبان #C هست که برنامه نویسان Delphi سال ها قبل توسط کامپوننت هایی مثل Pax Compiler یا Pascal Script بهش دسترسی داشتن ، البته این کامپوننت ها از خود کامپایلر Delphi استفاده نمیکنن ( از کامپایلرهایی مثل Free Pascal استفاده میشه ) ولی تقریبا همون مورد Compiler As Service زبان #C رو پیاده میکنن .
    جا داره که در کامل کردن توضیحات آقای تاجیک بگم که این قابلیت را Delphi XE2 به صورت ذاتی دارد و آن را از طریق سری کامپوننت های FastScript در اختیار برنامه نویس قرار می دهد. این کامپوننت ها به صورت اتوماتیک با Delphi XE2 نصب می شوند.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    با سلام

    راستي شما كه به دلفي XE2 دسترسي داريد آيا قابليتي مثل LINQ در آن اضافه شده است؟مثل XNA چطور؟

    نوشتن راهنماهاي درون خطي XML و نمايش اون در كد بصورت پويا و آنلاين چطور؟(مثل شكل زير در ويژوال

    استوديو)


    123.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله developing : چهارشنبه 11 آبان 1390 در 09:56 صبح دلیل: اضافه كردن سوال

  19. #19

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    نوشتن راهنماهاي درون خطي XML و نمايش اون در كد بصورت پويا و آنلاين چطور؟(مثل شكل زير در ويژوال

    استوديو)
    تو همون دلفی 2009 هم داشت !

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار عقاب سیاه
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    457

    نقل قول: پیش بینی های دلفی؟

    ببخشید این خصوصیاتی که نوشتید (مثلا توی پست 13) میشه راجع بهشون توضیح بدید و بگید چی کار می کنند؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •