نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: ذخیره اطلاعات یک ستون از datagridview در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    ذخیره اطلاعات یک ستون از datagridview در دیتابیس

    یک datagrid view دارم که با هر بار جستجو یک سری از اطلاعات جدول دیتابیسم در اون قرار می گیره و یک textbox دارم من می خوام با زدن یک button عدد داخل این textbox به یک ستون از datagrid view بره این کارو می تونم انجام بدم ولی بلد نیستم چه جوری این اطلاعات که توی گرید ویو می یاد رو در جدول دیتابیسم ذخیره کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    سلام
    میتونی یه حلقه بذاری و کل گرید رو ذخیره کنی
     for (int i = 0; i <dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    OleDbConnection my_cn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=Database1.mdb");
    my_cn.Open();
    OleDbCommand cmd = new OleDbCommand();
    cmd.Connection = my_cn;
    cmd1.CommandText = "insert into table1 Values('" + dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value +
    "','" + dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value +
    "','" + dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value + "') ";
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }

    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    ببخشید ولی oledbconnection error می ده فکر می کنم به خاطر اینکه من از sql استفاده می کنم
    لطفا اگه دلیلش اینه کد sql اشو برام بنویس


    ممنون....

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    ارورش چیه ؟
    using System.Data.OleDb;

    NameSpace اضافه کردی؟
    اگر SQL هست
    using System.Data.Sql;

    اضافه کن
    وبه جای Oledb کانکشن Sql بنویس

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    ببخشید این تیکه از فرمول باید چه جوری ویرایش کنم
    OleDbConnection my_cn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=Database1.md);

    منظورم قسمت ابی رنگه که دیتابیسم صدا بزنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    بله اگه اکسس باشه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    من این کد اضافه کردم ولی فرم می بنده و اطلاعات ذخیره نمی کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    کد کامل رویداد Button رو بذار

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    من از دیتابیس sql استفاده می کنم اما کدی که شما دادید برای sql نبود ولی من ویرایشش کردم اما اون مشکل پیش اومد
    من مبتدیم لطفا کامل کد بنویسید..

    privatevoid glassButton2_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i <dataGridView2.Rows.Count; i++)
    {


    SqlConnection myConn;
    SqlCommand myComm;
    StrConn =
    "SERVER=.;DATABASE=laberator2;Integrated Security=True";
    StrQury =
    "insert into Table_1 Values('" + dataGridView2.Rows[i].Cells[1].Value + "') ";
    myConn =
    newSqlConnection(StrConn);
    myComm =
    newSqlCommand();
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType =
    CommandType.Text;
    myComm.CommandText = StrQury;
    myConn.Open();
    myComm.ExecuteNonQuery();
    myConn.Close();

    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    کدت مشکل نداره
    ببین ایرادت از کجاست؟
    اینجا شما گفتی :
    private void glassButton2_Click_1(object sender, EventArgs e)
    کد بالا رو حذف کن دوباره رو Button دوبار کلیک کن و از نوع کد زیر رو بنویس
    دقت کن تو محیط کدت هیچ رویداد کلیکی از
    glassButton2 نباشه
    for (int i = 0; i <dataGridView2.Rows.Count; i++)
    {
    SqlConnection myConn;
    SqlCommand myComm;
    StrConn =
    "SERVER=.;DATABASE=laberator2;Integrated Security=True";
    StrQury =
    "insert into Table_1 Values('" + dataGridView2.Rows[i].Cells[1].Value + "') ";
    myConn =
    newSqlConnection(StrConn);
    myComm =
    newSqlCommand();
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType =
    CommandType.Text;
    myComm.CommandText = StrQury;
    myConn.Open();
    myComm.ExecuteNonQuery();
    myConn.Close();

    }

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    متاسفانه درست نشد
    ممنون از راهنماییات..

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    برادر اگه پروژه رو بذاری بهتر راهنماییت میکنم
    اگه نمیتونی همون فرمی که توش مشکل داری رو اپلود کن فقط

  13. #13

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    چطوری میشه Microsoft.ACE.OLEDB.12 رو به لیست پرو وایدر ها اضافه کرد؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط behzadboloori مشاهده تاپیک
    چطوری میشه Microsoft.ACE.OLEDB.12 رو به لیست پرو وایدر ها اضافه کرد؟
    سلام
    متوجه نشدم واضح تر میگید میخواهید چیکارکنید؟

  15. #15

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    سلام من یک برنامه هفتگی با دیتاگرید ویو و یک جدول در دیتا بیس درست کردم. یک فیلد آن ایام هفته نام دارد و فیلدهای دیگرش ساعات 8-6 10-8 12-10 14-12 و.... و فیلد ایام هفته در پایگاه داده با روز های هفته مقدار گرفته حالا در دیتاگرید که این جدول می آید، در بعضی از روزها و ساعت ها مربیان کلاس دارند و نام آنها در همان تکست باکس ذخیره می شود. حال برای ذخیره کردن این دیتا گرید چگونه می توان تنها فیلد هایی که مقدار دارند را ذخیره کرد؟ اگر کد مربوطه را بگویید ممنون می شوم.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    ایا این روش با لینک هم امکان داره؟
    LINQ

  17. #17
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    22

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    اگه لطف کنین ببا تکنولوژی entity framework هم لطف کنین ممنون میشم

  18. #18

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    سلام من از لینک یو استفاده میکنم میخوام وقتی که دکمه زده میشه محتویات گرید ویو تد دیتا بیس ذخیره بشه.
    کمک کنید مبتدیم.
    ممنون

  19. #19

    نقل قول: ذخیره اطلاعات یک ستون از گرید ویو در دیتابیس

    سلام کسی هست کمک کنه؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ یک ستون از datagridview در یک سطر خاص؟
    نوشته شده توسط sajad_3dmax در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 اردیبهشت 1398, 22:10 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 12:25 عصر
  3. سوال: ریختن اطلاعات یک ستون از جدول در ListBox
    نوشته شده توسط Reza7392 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1391, 03:28 صبح
  4. سوال: قرار دادن اطلاعات یک ستون از جدول در یک آرایه
    نوشته شده توسط mshirzad68 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 29 اسفند 1390, 11:13 صبح
  5. ذخیره مقادیر یک ستون از gridview در آرایه
    نوشته شده توسط zibaaa در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 16:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •