نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تبدیل لینکیو به دیتا تیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    Question تبدیل لینکیو به دیتا تیبل

    سلام
    من این خط کدها را نوشتم اما نمیدونم چه جوری باید به دیتا تیبل تبدیلش کنم؟


    public DataTable make_tree()
    {
    var q = ( from t in dc.Tbl_tree_views
    from p in dc.Tbl_Pishnevis
    join gp in dc.Tbl_groups_4_pishnevis on t.ID_groups equals gp.ID_pishnevis
    select new { p.Tittle_pishnevis , t.index_tree_view,t.parent_name,
    t.ID_groups,t.ID_parent});
    DataTable dt = q;
    return dt;
    }



    این خطا را میده:
    Error 5 Cannot implicitly convert type 'System.Linq.IQueryable<AnonymousType#1>' to 'System.Data.DataTable'. An explicit conversion exists (are you missing a cast?)


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: تبدیل لینکیو به دیتا تیبل

    کسی اینجا نیست کمکم کنه.....................................

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: تبدیل لینکیو به دیتا تیبل

    یکی کمکم کنهههههههههههههههههه

    چرا هیچ کس تحویلم نمیگیره

  4. #4

    نقل قول: تبدیل لینکیو به دیتا تیبل

    سلام
    مستقیم نمیتونی کوئری Linq رو به DataTable تبدیل کنی. اول باید یه دیتا تیبل با ستونهای مورد نظر ایجاد کنی بعد یا با Foreach دیتا تیبل رو پر کن یا به صورت زیر

                var dt = new DataTable
    {
    Columns =
    {
    new DataColumn("CategoryID",typeof(int)),
    new DataColumn("Name",typeof(string))
    }
    };

    var query = (from c in db.Categories
    select dt.LoadDataRow(new object[]
    {
    c.CategoryID,
    c.Name
    }, false)).ToList();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •