نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: گرفتن اطلاعات از یک سایت

  1. #1

    گرفتن اطلاعات از یک سایت

    سلام

    بچه ها من می خوام اطلاعات این سایتو که لیست سایت ها هستند رو توی یک لیست بدست بیارم

    http://domaintz.com/tools/reverse-ip/bakhtyar.info

    و توی یک تکست آی پی و توی یک تکست دیگه تعداد سایتهارو نمایش بده.
    IP: 174.133.83.82


    records: 569


    دوستان من هر کاری کردم نشد. تمام پست های مرطب را خوندم بازم به جایی نرسیدم . ممنون میشم با پروژه های وی بی برام توضیح بدین.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    يه چيز ساده برات ساختم طرز کارو ياد بگيري. در ضمن مي توني از کنترل Webbrowser براي اينکه خود شخص بتونه IP رو بده استفاده کني.

    موفق باشي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    می شه یک لیست باکس بهش اضافه کنی و لیست سایتارو نشون بده؟؟؟
    ممنونت میشم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    دوست عزيز يه مقدار خودت روش کار کن برنامه نويسي پشتکار مي خواد 48 ساعت باهاش ور برو تو گوگل سرچ کن ببين جوابت پيدا ميشه يا نه
    موفق باشي

  5. #5

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    آخه لنگ همینم. هر کاری می کنم نشد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    آخه لنگ همینم. هر کاری می کنم نشد
    متاسفانه اصلا جستجو نمي کني انتظار نداشته باش تو پست هاي ديگه هم کمکت کنم.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...ight=each+link

  7. #7

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    نقل قول نوشته شده توسط kitcat_m18 مشاهده تاپیک
    متاسفانه اصلا جستجو نمي کني انتظار نداشته باش تو پست هاي ديگه هم کمکت کنم.

    https://barnamenevis.org/showthread.p...ight=each+link
    چرا بهت بر می خوره مهندس .
    آقا باز این تایپیکی که زدید بکارم نیومد. هنوز نتونستم لینکارو جمع کنم.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    يعني خدا وکيلي دمت گرم

        WebBrowser1.Navigate "https://barnamenevis.org/"


    Do While WebBrowser1.ReadyState <> READYSTATE_COMPLETE
    DoEvents
    Loop

    Dim doc As String

    doc = WebBrowser1.Document.Body.InnerText
    If doc = Empty Then
    MessageBox.Show ("empty")
    End If

    For Each link In WebBrowser1.Document.Links
    List1.AddItem link
    Next

  9. #9

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    مرسی از کمک خوبت . دمت هم گرم.
    اما باز دقیق همه لینکارو نمی یاره. یا بعضیارو اینجور می یاره

    http://domaintz.com/tools/reverse-ip/esme domin

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    اما باز دقیق همه لینکارو نمی یاره. یا بعضیارو اینجور می یاره
    کدوم لينک ها رو نمياره؟؟ بعضي ها رو چه جوري مياره؟؟؟

  11. #11

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    لینک هایی که توی همین سایتن رو کامل نمی یاره
    http://domaintz.com/tools/reverse-ip/bakhtyar.info

    بعضی هارو هم با اسم domaintz.com میاره.

    مثلاً اینجوری میاری

    http://domaintz.com/tools/reverse-ip/reza.com
    http://domaintz.com/tools/reverse-ip/asmi.ir
    .
    .
    .
    می خوام فقط لینک هارو بیاری و اسمی از domaintz.com نیاره توی لیست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    يعني فقط reza.com و asmi.ir رو مي خواي؟؟؟

  13. #13

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    آره.
    لیست سایتاروو فقط می خوام. همین

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: گرفتن اطلاعات از یک سایت

    يه کنترل ساده گذاشتم خودت مي توني بهتر و با روش هاي ديگه مثل افعال با قاعده هم روش کار کني.
    موفق باشي

    WebBrowser1.Navigate "http://domaintz.com/tools/reverse-ip/bakhtyar.info"


    Do While WebBrowser1.ReadyState <> READYSTATE_COMPLETE
    DoEvents
    Loop

    Dim doc As String

    doc = WebBrowser1.Document.Body.InnerText
    If doc = Empty Then
    MessageBox.Show ("empty")
    End If

    For Each link In WebBrowser1.Document.Links
    If InStr(1, link, "domaintz.com/tools/whois/") <> 0 Then GoTo Quite
    link = Replace(link, "domaintz.com/tools/reverse-ip/", "")
    List1.AddItem link
    Quite:
    Next

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •