نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اشکال در کد پرینت اطلاعات دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    اشکال در کد پرینت اطلاعات دیتابیس

    کد زیر رو من توی فرم پرینتم نوشتم توی قسمت load تا اطلاعات توی دیتابیسم توی crystalreportviewer نشون بده اما توی یکی از سطرها error می ده

    کد با error اون گداشتم اگه کسی می دونه لطفا جواب بده

    privatevoid printdocter_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.crystalReportViewer1.Refresh();
    Ra();
    }
     
     
    privatevoid Ra()
    {
    ReportDocument RD = newReportDocument();
    string Path = Application.StartupPath;
    RD.Load(Path +
    "\\CrystalReport1.rpt");
    SqlDataAdapter DA = newSqlDataAdapter(StrComm, "SERVER=.;DATABASE=laberator;Integrated Security=True");
    DataTable DT = newDataTable();
    DA.Fill(DT);
    RD.SetDataSource(DT);
     
    StrComm =
    "Select * From docter";
    this.crystalReportViewer1.ReportSource = RD;
    }


    DA.Fill(DT); ارور می ده



    error شم به صورت زیر هست

    ExecuteReader: CommandText property has not been initialized

    ممنون می شم اگه کسی بهم کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: اشکال در کد پرینت اطلاعات دیتابیس

    سلام
    sqlCommand

    شما کجاست؟
    با چی اطلاعات رو Select میکنی؟
    باید هم ارور بگیر چون اصلا CommandText نداری که بخوای اطلاعات رو Select کنی
    اینطوری مشخص کن. فقط مقدار متغییر Str رو با دستورات خودت بنویس
     SqlCommand command = new SqlCommand();
    string str="select * from TableName";
    command.CommandText = str;

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: اشکال در کد پرینت اطلاعات دیتابیس

    دوست عزیز error ش این شد


    Could not load file or assembly 'file:///C:\Program Files\SAP BusinessObjects\Crystal Reports for .NET Framework 4.0\Common\SAP BusinessObjects Enterprise XI 4.0\win32_x86\dotnet1\crdb_adoplus.dll' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: اشکال در کد پرینت اطلاعات دیتابیس

    فریم ورک 4 کریستال ریپورت نداره
    اگه میتونی فریم ورک پروژه ت رو به فریم ورک 3.5 تغییر بده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    31
    پست
    584

    نقل قول: اشکال در کد پرینت اطلاعات دیتابیس

    خیلی خیلی ممنون درست شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •