نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

  1. #1

    چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

    سلام
    من تو سایتم می خوام یه لینک دانلود بزارم که آدرس اون تو دیتا بیس ذخیره شده !
    و اینکه اگه کابر تو سایت عضو شده باشه و اعتبار کافی داشته باشه بتونه لینک رو دانلود کنه ، وگرنه یغام بده که برای دانلود باید عضو شی و اعتبارت رو افزایش بدی!
    ممنون اگه کمکم کنید

  2. #2

    نقل قول: چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

    در سایت باید یک بخش برای مدیریت آپلود ایجاد کنید. ساده ترین شکلش اینه که یک صفحه داشته باشید که نام فایل و خود فایل (از طریق fileupload) رو بگیره و در بانک ذخیره کنه.
    در واقع چیزی که در بانک ذخیره میشه خود فایل نیست و آدرس فایل هست.
    جدول شما میتونه شامل یک فیلد ID، فیلد نام فایل ،مسیر فیزیکی و مسیر مجازی فایل باشه (که البته مسیر فیزیکی در واقع برای اطلاع خودتون از مسیر فایل هست.)
    محتوای فیلد مسیر فیزیکی می تونه به صورت :
    path = Server.MapPath("..\\upload\\" + FileUpload1.FileName.ToString());

    و محتوای فیلد مسیر مجازی می تونه به صورت :
    csupload.link = "http://Musite.ir/" + "upload/" + FileUpload1.FileName.ToString();

    پر بشه.
    همونطور که می دونید پوشه upload رو باید خودتون ایجاد کنید و مجوز write هم باید داشته باشه.
    برای اینکه امکان ایجاد لینک دانلود رو برای کاربر ایجاد کنید کافیه یک linkbutton روی صفحه قرار بدید و مقدار navigateurl اون رو برابر با مسیر مجازی قرار بدید.

  3. #3

    نقل قول: چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

    ممنون از راهنماییتون
    من الان تو صفحه مربوط به دانلود یه grid view گذاشتم ، که نام و اطلاعاتشو نشون میده حالا یه لینک هم واسه هر کدوم از فایل ها گذاشتم ، لینک دانلود!
    نمی دونم چطوری باید کدشو بنویسم که کاربر که روش کلیک کرد فایل رو دانلود کنه!
    میشه این قسمت رو واسم توضیح بدین؟

  4. #4

    نقل قول: چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

    اگه می خواین لینک دانلود رو در گرید ویو قرار بدین باید یک ستون به صورت template در گریدویو قرار بدید و داخلش یک hyperlink بذارین.
    <ItemTemplate>
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server"
    NavigateUrl='<%# Eval("flink") %>' Text='<%# Eval("fname") %>'></asp:HyperLink>
    </ItemTemplate>

    حالا با کلیک روی این لینک فایل برای کاربر دانلود میشه.

  5. #5

    نقل قول: چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

    کار نکردش ، یعنی فایل رو دانلود نکرد!
    کد HTML:
    <ItemTemplate>
    <asp:HyperLink ID="HyperLink1" runat="server" NavigateUrl='./<%# Eval("nvcImageAddress")%>' Text=''></asp:HyperLink>
    
    </ItemTemplate>

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,032

    نقل قول: چگونه یک لینک دانلود با استفاده از اطلاعات دیتا بیس ایجاد کنم

    با سلام
    اول دیتابایند کنید و بعد باید ادرس پوشه هم اضافه کنید به nvcImageAddress بالا.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •