نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    سرزمین کوروش کبیر
    پست
    411

    درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

    سلام دوستان؛
    در ابتدا این تصویری از بانکی هستش که ایجاد کردم:
    pic-1.jpg
    تصویر بانک

    حالا من در قسمت تعریف stored procedure طبق شکل زیر یک SP ایجاد کردم با نام GetTitlebyID:
    pic-2.jpg
    تصویر SP
    حالا در قسمت کد نویسی به شکل زیر عمل کردم؛ ولی راستش رو بخواین هر عددی رو که توی textbox وارد می کنم همون رو نشون میده و اون چیزی که من میخوام رو انجام نمیده! میشه بگید ایراد کار از کجاست؟
      protected void BtnShow_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    conObj = new SqlConnection("Data Source=df;Initial Catalog=ee;User Id=sa;Password=sasasa;");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("GetTitlebyID", conObj);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ID", TextBox1.Text);
    conObj.Open();
    object tn=cmd.ExecuteScalar();
    int t;
    t=(int)tn;
    Response.Write(t);
    conObj.Close();
    }
    البته شاید علت به این دلیل باشه که من با ()response.write میخوام نتایج رو نشون بدم ولی حتی وقتی که بعنوان مثال می خوام تعداد رکوردها رو نیز که با این دستور قابل مشاهده ست ببینم بازهم بنظر ایراد میگیره!
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASP.NET2
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    191

    نقل قول: درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

    یه سر به اینجا بزن مشکلت حل میشه:
    http://www.codeproject.com/KB/cs/simplecodeasp.aspx

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    fekrenaw.com
    پست
    152

    نقل قول: درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

    سلام.
    هنگام پاس دادن پارامتر آن را به int تبدیل کن

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

    سلام
    شما در دستور
    select *
    نوشتید، یعنی تمام فیلد ها، ولی در قسمت سی شارپ از ExecuteScalar استفاده کردید، طبیعیه که فقط id رو نشون بده.

    executescalar، برای هر sp که بنویسید، فیلد اول از رکورد اول رو نشون می ده، یعنی یک فیلد فقط!
    برای اینکه به تمام فیلد ها دسترسی داشته باشید، از ExecuteReader استفاده کنید

    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

    conObj = new SqlConnection("Data Source=df;Initial Catalog=ee;User Id=sa;Password=sasasa;");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("GetTitlebyID", conObj);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@ID", TextBox1.Text);
    conObj.Open();
    SqlDataReader dr=cmd.ExcuteReader();
    while(dr.read())
    {
    string Title=dr["Title"].ToString();
    string Abstract=dr["Abstract"].Tostring();
    // ...
    //
    }
    Response.Write(Title);// be jaye title mitavan har moteghayer digari gozasht
    dr.Close();
    conObj.Close();

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: درخواست راهنمایی در خصوص ارتباط با stored procedure ایجاد شده

    کاربر par4parvaz لطف کردن کد رو گذاشتن، در ادامه و تصحیح این کد، متغیر ها رو بیرون از حلقه تعریف کنید که قابل دسترسی باشن. یعنی string title رو قبل از حلقه تعریف کنید(با یک مقدار اولیه)، و در حلقه مقدار دهیش کنید.

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •