نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتقال user های بخش Login sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hraeissi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    Tehran
    سن
    48
    پست
    698

    انتقال user های بخش Login sql

    با سلام

    ما در شرکت یه برنامه داریم که با SQL کار می کند ،شرکت تولید کننده چند سالی است که تعطیل شده .
    به تازگی ما می خواهیم سرور را جابجا کنیم که متوجه شدیم که برنامه به گونه ای است که کاربران برنامه کلمه کاربریشان در بخش login قسمت Security sql تعریف شده است .
    مشکل الان این است که نمی دونم که کاربرا رمزشون چیه و تعدادشون زیاده
    سئوالام اینه :

    1- آیا راهی هست که کل این کاربرا به سرور جدید انتقال پیدا کند ؟

    2- آیا برنامه ای است که رمز کاربرا رو نمایش بده ؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: انتقال user های بخش Login sql

    اگر از نسخه های 2005 به بعد استفاده میکنید میتوانید با استفاده از Generate Script اینکارو انجام بدید و خودش Login,Password رو براش یک Script تولید میکنه که میتونید روی سیستم مقصد اونو اجرا کنید.
    این لینک اطلاعات مفیدی در اختیارتون قرار میده.
    برای پیدا کردن Password این لینک و این لینک هم میتونه مفید باشه.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    45
    پست
    37

    نقل قول: انتقال user های بخش Login sql

    به اين نوع کاربراني که در ديتابيس هستند ولي در Server Logins وجود ندارند يا حتي با يک نام وجود دارند در هر دو ولي به يکديگر متصل نيستند در اصطلاح کاربران يتيم يا Orphan Users گفته مي شود( رجوع شود به Books Online) ولي براي حل اين مشکل مي توان از طريق اسکريپت گيري و در نهايت اتصال کابران ديتابيس به Login ها پس از Attach يا Restore کردن ديتابيس اين مشکل را حل کرد.

  4. #4

    نقل قول: انتقال user های بخش Login sql

    سلام
    همونطور كه رفيقمون گفت ، اول براي همه لوگين ها يه اسكريپت مي سازي و بعد مي ري روي سرور جديد اجرا مي كني. پس حالا همه لاگين ها رو اينجا هم داري.
    بعد ديتا بيس ها رو به سرور جديد منتقل مي كني.
    در آخر براي اتصال user ديتابيس ها و لاگين ها اسكريپت زير رو اجرا مي كني.

    Declare
    @UserName varchar(100),
    @GUID varchar(1001)

    declare MyUserCR cursor for
    select Name from sysUsers
    where Name not in ('public' , 'Sys' , 'DBO' , 'Information_Schema','Guest')
    OPEN MyUserCR
    FETCH NEXT FROM MyUserCR Into @UserName
    while @@Fetch_Status = 0
    begin
    set @GUID = NewId()
    exec sp_change_users_login 'Auto_fix' ,@UserName,Null,@GUID
    FETCH NEXT FROM MyUserCR Into @UserName
    end
    Close MyUserCR
    deallocate MyUserCR

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •