نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: لود شدن فرم در C#‎

  1. #1

    Question لود شدن فرم در C#‎

    یه فرم دارم که توش از یه تب کنترل و چند تا چیز دیگه استفاده کردم.
    این فرم توی یه فرم دیگه با زدن یه دکمه فراخوانی و باز می شه ولی تب و بقیه چیز های فرم رو نشون نمی ده
    اگه می شه مرا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    اگه می شه دوست من کدت رو بزار

    من فکر می کنم موقع فراخوانی داری اشتباه می کنی . یا داری یه بطور کل یه فرم جدید رو می سازی و اونو فراخوانی می کنی

  3. #3

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    اگه می شه دوست من کدت رو بزار

    من فکر می کنم موقع فراخوانی داری اشتباه می کنی . یا داری یه بطور کل یه فرم جدید رو می سازی و اونو فراخوانی می کنی


    من از کد زیر استفاده می کنم
    form3 a= new form3();
    a.show();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    دوست من شما باید فراخوانی رو به این صورت انجام بدی

    Form a= new form3();
    a.Show();

    یعنی فرم 3 یه شی از فرم است.

    نه شی از فرم 3 قبلی . حالا دوباره این کار رو انجام بده شاید درست شد . به جای فرم 3 سمت راست فقط بنویس Form

    تشکر یادت نره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    اگه بازم درست نشد بگو ببینم شاید یه جای دیگه ایراد داری گرچه من فکر کنم ایرادت همین جا باشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    سلام
    با تشکر از electro_esma
    فکر کنم اصلا مربوط به ابجکت ساختن از فرم نمیشه
    شاید visible کنترل هات False باشه
    اگه دوستمون Masoomeh.H پروژه یا کدش رو بذاره بهتر میشه کمک کرد

  7. #7

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    public partial class sandoogh : Form
    {

    public sandoogh()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void btn2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.Process p = new System.Diagnostics.Process();
    p.StartInfo.FileName = @"C:\Users\KHarazmi\Desktop\sandogh\sandogh\123.xl sx";
    p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    p.Start();
    }

    private void btn4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show("Group: Raya" + "\n" + "Pogrammer : Reza Hamidia " + "\n" + "G-Mail : rezahamidia@gmail.com", "Information ", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }

    private void btn1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form a = new Form3();
    a.Show();
    }




    private void btn3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.Process p = new System.Diagnostics.Process();
    p.StartInfo.FileName = @"C:\Users\KHarazmi\Desktop\sandogh\zemanatha\zema natha.xlsx";
    p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    p.Start();

    }


    }

    درست نشد اینم کدش. لطفا راهنماییم کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    سلام
    شما یک بار فرم اولیه رو همون فرم 3 بذار، ببین درست لود میشه. این چیزی که نوشتید باید جواب بده، مشکل از این نیست.

    یعنی فرم 3 یه شی از فرم است.
    فرم 3 از Form ارث بری شده، اگر متغیر رو از نوع Form تعریف کنیم، دیگه به خاصیت هاش دسترسی نداریم (فرض کنید یک فرم یک سری Property داره، با چیزی که شما گفتید نمی شه بهش دسترسی داشت)

  9. #9

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_sh_t مشاهده تاپیک
    سلام
    شما یک بار فرم اولیه رو همون فرم 3 بذار، ببین درست لود میشه. این چیزی که نوشتید باید جواب بده، مشکل از این نیست.



    فرم 3 از Form ارث بری شده، اگر متغیر رو از نوع Form تعریف کنیم، دیگه به خاصیت هاش دسترسی نداریم (فرض کنید یک فرم یک سری Property داره، با چیزی که شما گفتید نمی شه بهش دسترسی داشت)


    نه نشد. حالا مشکل از کجاس؟؟؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    رامسر
    پست
    565

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    مشکل از فرم 3 شماست، نه طریقه فراخونیش.

    ببینید چه مشکلی داره. یا پروژه رو اینجا بذارید. احتمالا خاصیت های کنترل ها رو ناخواسته دستکاری کردید!! این رو چک کنید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    از منوی Build گزینه Rebuild Solution رو بزنید ببینید درست می شه ؟

  12. #12

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط wolf_majid مشاهده تاپیک
    از منوی Build گزینه Rebuild Solution رو بزنید ببینید درست می شه ؟
    نه متاسفانه.

  13. #13

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    لطفا یکی کمک کنه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    کد فرم 3 تون رو بذارید مشکل از فرم 3 ی شماست

  15. #15

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    اینم فرم3.به نظرتون مشکلش چیه؟؟


    public partial class Form3 : Form
    {
    public static string m1, m2, m3;


    private void llbl1_LinkClicked(object sender, LinkLabelLinkClickedEventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.Process p = new System.Diagnostics.Process();
    p.StartInfo.FileName = @"C:\Users\KHarazmi\Desktop\sandogh\jalasat\sorat" ;
    p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    p.Start();
    }

    private void llbl2_LinkClicked(object sender, LinkLabelLinkClickedEventArgs e)
    {
    System.Diagnostics.Process p = new System.Diagnostics.Process();
    p.StartInfo.FileName = @"C:\Users\KHarazmi\Desktop\sandogh\jalasat\mahal" ;
    p.StartInfo.CreateNoWindow = true;
    p.Start();

    }

    private void t1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    m1 = t1.Text;
    }

    private void t2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    m2 = t2.Text;
    }

    private void t3_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    m3 = t3.Text;
    }

    private void tabPage1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }






    }
    }

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Directx
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    243

    نقل قول: لود شدن فرم در C#‎

    والا من که مشکلی نمی بینم اگه خیلی لازمه پروژه رو آپ کنید تا اصلاحش کنم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •