نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دلیل بوجود آمدن خطای undeclared identifier چیست؟

  1. #1

    دلیل بوجود آمدن خطای undeclared identifier چیست؟

    سلام من با ویژال سی پلاس پلاس کار می کنم ولی وقتی برنامه رو میخوام اجرا کنم این error رو میده
    Error 7 error C2065: 'cin' : undeclared identifier
    من از using namespase std; هم استفاده کردم بازم درست نشد لطفا راهنمایی کنید
    ممنون میشم

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: visual C++‎

    سلام
    میشه کد برنامه رو هم بزارین.

  3. #3

    نقل قول: visual C++‎‎

    \\class.h
    class Analyz
    {
    public :
    void natije();
    };



    \\class.cpp
    #include <iostream.h>

    #include "stdafx.h"
    #include "class.h"
    using namespace std;
    using std::cout;
    using std::cin;
    void Analyz::natije()
    {

    int pas=0;
    int fild=0;
    int natij;
    int count=1;

    while (count<=10)
    {
    cout <<"1 ya 2";
    cin >>natij;
    if(natij==1)
    pas++;
    else
    fild++;
    count++;
    }
    if (pas>=8)
    cout<<"good";
    }

    \\analyz.cpp
    #include "stdafx.h"
    #include "class.h"


    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {
    Analyz A1;
    A1.natije();
    return 0;
    }
    برنامه شامل یک کلاس میشه
    البته قبلا من خودم یه بار حلش کردم اما حلا یادم نمیاد چکار کردم
    ممنون میشم اگه کمک کنید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: visual C++‎

    سلام دوباره

       #include "stdafx.h"
    #include"iostream"

    using namespace std;

    //class.h
    class Analyz
    {
    public :
    void natije();
    };

    //class.cpp

    void Analyz::natije()
    {
    int pas=0;
    int fild=0;
    int natij;
    int count=1;

    while (count<=10)
    {
    cout <<"1 ya 2 : ";
    cin >>natij;
    if(natij==1)
    pas++;
    else
    fild++;
    count++;
    }
    if (pas>=8)
    cout<<"good";
    if(fild>=8)
    cout<<"not good";
    }

    int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[])
    {

    Analyz A1;
    A1.natije();

    int wait=0;
    cin>>wait;

    return 0;
    }

  5. #5

    نقل قول: visual C++‎

    این برنامه چرا اچرا نمیشه در حالی که با کامپایلر های دیگه انچام میشه من یه تازه کارم نه صفر ولی اصلااز visual C++‎ express edition 2008 سر در نمیارم کداش فرقه یا... کلا یکی منو کمک کنه
     #include "stdafx.h"
    #include"iostream"

    int main()
    {
    cout <<"please help";
    return 0;
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: visual C++‎

    سلام
    من الان کامپایل کردم و اجرا شد.
    #include "stdafx.h"
    #include"iostream"
    using namespace std;

    int main()
    {
    cout <<"please help";
    int wait=0;
    cin>>wait;

    return 0;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •