نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    سلام دوستان برنامه نویس

    من تاپیک " چرا کاربرهای نرم افزار من نمی توانند به بانک متصل شوند" رو دنبال کردم. من هم الان مدت زیادی هست که این مشکل رو دارم که چگونه وقتی دیتا بیس رو روی سیستم خودم میسازم بدون هیچ دردسری و فقط با نصب نرم افزار رو سیستم کاربر همه چیز جواب بده!

    اما با اینکه تاپیک رو خوندم بازم دقیقا نمیدونم باید چیکار کنم

    میخوام اگه براتون امکان داره یه نرم افزار کوچولو در حد نام و ایدی درست کنین((SQL S2008 R2) و برنامه نویسی هم با ویبی یا سی شارپ )
    تا من ببینم چه جوریه و هم بقیه هم استفاده کنن. اگه این کارو بکنین کمک واقعا بزرگی به من کردین.

    با تشکر
    موفق و شاد باشید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    دوستان یعنی تا حالا اینکارو نکردین؟

    واستون پیش نیومده که یه دیتا بیس درست کنین با اس کیو ال که در کامپیوتر کاربر نیاز به نصب اس کیو ال و اتچ کردن نباشه؟

    خواهشا کمک کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    دوستان یعنی تا حالا اینکارو نکردین؟

    واستون پیش نیومده که یه دیتا بیس درست کنین با اس کیو ال که در کامپیوتر کاربر نیاز به نصب اس کیو ال و اتچ کردن نباشه؟

    خواهشا کمک کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alicomputer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شاهین شهر
    پست
    180

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

     Dim SqlCon As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\MainDB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True") 

    نوع اتصال به بانکت را عوض کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    ممنون از توجهت دوست عزیز

    اگه فایل نصب هم بسازم مشکلی پیش نمیاد؟ اگه هنگام ساخت فایل نصب دیتابیس رو هم بهش اضافه کنم کار میکنه؟ یا باید به صورت دستی کپی کنم؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    دوست عزیز شما یک کار خنده دار و یک کار جدی میتونی انجام بدی
    کار خنده دار خیلی آسون هست یک پوشه رو در سیستم خودت شیر کنی و بعد بانک رو در اون قرار بدی و کانکشن رو از شبکه بگیری و آدرس اون پوشه در شبکه محلی رو به شما میده

    کار جدی
    شما باید نوع کانکشن و رو با نوع کاربری که میخوای داشته باشی انتخاب کنی هر نوع کانکشن برای اتصال مدل خواصی به بانک هست که یکی از این مدل ها رو در بالا مشاهده میکنی

    "Provider=sqloledb;Data Source=190.190.200.100,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=pubs;User ID=myUsername;Password=myPassword;" 


    http://www.connectionstrings.com/Art...twork-protocol

    در کانکشن بالا شما اول ایپی سیستم مادر و یا همون سرور رو با پرت مورد نظر مینویسی و بعد هم که معلومه

    مدل های خیلی زیادی هست باید یکم سرچ کنی البه انگلیسی سرچ کن مطالب مفیدی گیرت میاد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sadeghlinux
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    يه جاي واقعا سرسبز!
    پست
    184

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    عزیزم ممنون

    ولی من نمیخوام تو شبکه این کارو کنم .

    مثلا من یه برنامه مینویسم با دیتا بیس اس کیو ال و میدم به نفری که اصلا نمیدونه اس کیو ال چی هست و میخواد فقط با نصب برنامه همه چی تموم شه ! یعنی برنامه به طور خوذدکار بانک رو شناسایی کنه و اصلا نیازی نباشه که کاربر برنامه SQL رو نصب کنه. من روش کار کردم اما یه راه بی دردسر پیدا نکردم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    دوست عزیز این کاری که میخوای با یک کامپوننت امکان پذیر هستش
    مثل کامپوننت mysql که به راحتی بدون نصب درایور بانک رو فراخوانی میکنه

    بعضی از دوستان دارن که به صورت انحصاری نگه داشتن.

    اگه این کامپوننت رو پیدا کردی لینک برای دانلود اون بزار.
    راستی یک کاره دیگه هم میتونی انجام بدی هنگام ست آپ سازی شما درایور sql هم بزار برای نصب

  9. #9

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    دوست عزیز برای منم همچین مشکلی پیش اومده بود...
    بهترین کار اینه کلا یه TABLE بسازی (با کد نویسی) که هر دفعه برنامه شروع به کار می کنه ببینه اون TABLE وجود داره یا نه....

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    دوست عزیز برای منم همچین مشکلی پیش اومده بود...
    بهترین کار اینه کلا یه TABLE بسازی (با کد نویسی) که هر دفعه برنامه شروع به کار می کنه ببینه اون TABLE وجود داره یا نه
    خوب دوست عزیز وقتی sql نصب نباشه به چه دردی میخوره؟؟؟

    پس دستور try برای چی هستش؟

    یعنی نمیشه بانک رو بارگذاری کنه و اگه اشتباه داشت برنامه رو ببنده ؟

    این table که شما میگین منظورتون چیه؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار firoozi90
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    572

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد


    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\TAGHVIM.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True");


    از این کانکشن استفاده کنید دیگه نیازی به اتچ نیست

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: برنامه با ویبی 2010و اس کیو ال ، بدون نیاز به اتچ کردن دیتا بیس در کامپیوتر مقصد

    به به!!
    عجب !! بعد از چند ماه یک تاپیک رو می یارین بالا و بعد جواب تکراری میدین(پست شماره چهار رو نگاه کردین؟؟!!)
    ما هم باید بیایم از اول تا آخر پست رو بخونیم بعدش می بینی ....
    آقا ول کنید این کارها رو

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •