نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در رتبه بندی در یک گزارش گیری Crytal Report

  1. #1

    مشکل در رتبه بندی در یک گزارش گیری Crytal Report

    دوستان سلام خسته نباشید
    یه برنامه دارم برای تولید کارنامه ماهانه دانش آموزان
    برنامه کارش تموم شده الان یه فرم گزارش درست کردم با کریستال ریپورت که کارنامه هستش بعدش الان یه مشکل دارم وقت گزارش گیری می خوام رتبه فرد رو تو کلاس و پایه معلوم کنم.چطور می تونم اینکارو کنم از تو خود کریستال ریپورت میشه اینکارو کرد؟بعدم نمره درس ها رو از نوع real گرفتم بعد تو فرم ها یه maskedtext گذاشتم که نمره باید به این صورت وارد بشه __.__ اگه 20 رو وارد کنن اینجوری باید وارد کنن 20.00 وقتی تو بانک ذخیره می شه به صورت 20 خالی ذخیره می شه ولی تو گزارش 20.00 نشون میده.اینو چیکارش کنم
    دوتا عکس از جدول ها و یه عکسم از report گذاشتم که بهتر منظورم رو متوجه بشید ممنون از راهنمایی هاتون.
    tables.jpgreport.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: مشکل در رتبه بندی در یک گزارش گیری Crytal Report

    سلام
    در مورد سوال اول، شما برای اینکه رتبه رو به دست بیارید باید نمره همه دانش آموزا رو داشته باشید در صورتیکه برای تهیه کارنامه شما فقط نمره یه دانش آموز رو به گزارش می فرستید پس به نظر من با این مفروضات نمیشه این کارو کرد.
    در مورد سوال دوم، شما باید فیلدهای نمره رو تبدیل به نامبر کنید(برای هر کدوم از فیلدها یه فرمول تعریف کنید و از قسمت فرمولها > string> ToNumber رو انتخاب کنید) بعد بر فرمول رو بکشید توی گزارش و روی اون راست کلیک کنید و format object رو انتخاب کنید از قسمت Number حالتیکه ممیز نداره انتخاب کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در رتبه بندی در یک گزارش گیری Crytal Report

    دوست عزیز سلام ممنون از پاسختون
    اول باید بگم که من نمره همه دانش آموز ها رو با شماره دانش آموزی شون تو یه جدول ذخیره می کنم به اسم tblkarname اون بالا هست که شامل فیلد شماره دانش آموزی - نام درس - نمره - ماه و غچند تا فیلد دیگه هستش لازم به ذکر که بگم این کارو برای کارنامه ماهانه انجام می دم حالا من برای گزارش گیری یک view ساختم تو sql اونو به گزارش می گیرم تا حدودی کارم راه افتاده فقط مشکل تعیین رتبه رو دارم می خوام رتبه هر دانش آموز تو هر درس رو در کلاس و پایه تک تک تعیین و چاپ کنم.الانم این کارو تو SQL انجام میدم اما تو گزارش گیری نموتنم استفاده کنم تو SQL با این دستور انچام میشه
    Select stdID,ROW_NUMBER() OVER(ORDER BY nomre DESC) AS 'Rank' From tblkarnamem where drsname=N'جغرافيا'

    اما تو گزاش نمیتونم بگم کدوم درس چون همه درس ها رو باید بیاره اگه تو خط بالا توجه کنید یه WHERE داره که نام درس رو مشخص می کنه یعنی رتبه دانش آموز تو اون درس اما تو گزارش نمیتونم توی فرمان select بگم کدوم درس فکر کنم با اسکریپت نویسی خود crstal report انجام میشه اما متسفانه من اسکریپت نویسی رو تو کریستال ریپورت کار نکردم.

    برای قسمت مممیز هم اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: مشکل در رتبه بندی در یک گزارش گیری Crytal Report

    کسی نیست جواب مارو بده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •