نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    Cool مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام دوستان من یک برنامه نوشتم که چند فرم داره حالا با دستور زیر اون رو می گم که مینیمایز بشه یعنی یک دکمه که بزنی روش مینیمایز میشه:

    Application.Minimize;


    حالا درست می نیمایز میکنه اما می زنم روی این که به حالت اولی برگرده(تسکبار) بر نمیگرده می دونید باید چه کارش کنم ممنون میشوم راهنمایی کنید ممنون . فقط سریع

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام
    منظورتون رو درست متوجه نشدم یعنی با Application.Minimize وقتی برنامه رو مینیمایز میکنید مینیمایز میشه ولی نمیتونید به حالت اول برش گردونید درسته؟
    اگه اینطوره خوب میتونید با Application.Restore وضعیت رو برگردونید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام منظورم وقتی مینیمایز می کنم درست انجام میشه اما میزنم رو ایکون که صفحه بزرگ بشه بر نمیگرده و همون حالت مینیمایز می مونه ممنون میشم کمک کنید

  4. #4

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    من این موضوع را با Delphi 2010 تست کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.از کدوم نسخه دلفی استفاده می کنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    منم دلفی 7 و XE و 2009 رو تست کردم تو XP و 7 و همچین مشکلی پیش نیومد احتمالا مشکل از کار شماست برای تست یک پروژه جدید ایجاد کنید و این موضوع رو تست کنید ببینید که این مشکل رو دارین یا نه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zidane
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    مشهد - خيابان دلفي - پلاک XE5
    سن
    38
    پست
    141

    Lightbulb راه حل

    منم قبلا به این مشکل برخوردم
    این مشکل هنگامی رخ میده که از داخل یک فرم که بصورت ShowModal نمایش داده شده، به وسیله کد Application.Minimize برنامه رو مینیمایز کنید.
    برای رفع این مشکل:

    1- به جای دستور Application.Minimize دستورات زیر رو قرار بدید:
    EnableWindow(Application.handle,true);
    Application.Minimize;


    2- از داخل فایل DPR مقدار Application.MainFormOnTaskbar را به False تغییر دهید.

  7. #7

    نقل قول: راه حل

    این مشکل هنگامی رخ میده که از داخل یک فرم که بصورت ShowModal نمایش داده شده، به وسیله کد Application.Minimize برنامه رو مینیمایز کنید.
    برای من که مشکلی نداشت ( دلفی 2009 , 2010 , XE و ویندوز 7 )

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zidane
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    مشهد - خيابان دلفي - پلاک XE5
    سن
    38
    پست
    141

    نقل قول: راه حل

    نقل قول نوشته شده توسط مجتبی تاجیک مشاهده تاپیک
    برای من که مشکلی نداشت ( دلفی 2009 , 2010 , XE و ویندوز 7 )
    روی ویندوز من هم با کلیک روی TaskBar دوباره برنامه Restore میشه ولی من دیدم که با بعضی از سیستم ها به مشکل می خوره.
    در ضمن وقتی برنامه مینیمایز شده حتی روی سیستم خودم هم نه با Alt+Tab میشه برنامه رو فعال کرد نه با Win+Tab. شما هم امتحان کنید. (Delphi 2009 - Windows 7)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MohsenB
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ایرانم
    پست
    601

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام

    اگه با یه فرم کار میکنید ( یعنی شما قصد دارید یه فرم رو مینیمایز کنید) میتونید از دستور :

    Form1.WindowState:= wsMinimized;


    هم استفاده کنید.
    اگر هم طور دیگریست بازم این دستور رو تو برنامتون چک کنید .



    موفق و پیروز باشید

  10. #10

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    شئ Application یک جورایی یک پنجره مخفی هست که برای برطرف کردن یکسری از مشکلات در دلفی پیادش کردن ( اطلاعات بیشتر ) ، الان تا جایی که بررسی کردم این مشکلی که گفتین به همین خاطر ( شئ Application ) رخ میده ؛ وقتی کلید Alt + Tab یا Win + Tab رو میزنید ویندوز لیست پنجره های Visible رو نمایش میده و شما میتونید پنجره مورد نظر رو انتخاب کنید ، حالا چون Application یک پنجره مخفی هست ( دقت کنید Application نه فرم های برنامه ) پس ویندوز هم تو لیست پنجره های Visible پیداش نمیکنه ، پس نمایشش نمیده در صورتی که فرم های برنامه شما در حال نمایش هست !

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام ممنون از همه شما تعجب کردم که اینقدر تو این تاپینگ یک روزه مطلب گذاشتید ممنون دوستان من تست کردم کد اقای zidane مشکل را حل کرد و مال اون دوستمون هم تست کردم اما این که میگن

    - از داخل فایل DPR مقدار Application.MainFormOnTaskbar را به False تغییر دهید.

    نفهمیدم کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید . ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام ببخشید این کد اقای zidane تا زمانی که مقدار این را تغییر ندید:

    از داخل فایل DPR مقدار Application.MainFormOnTaskbar را به False تغییر دهید.


    کده کار نمی کنه اما این را False می کنی بهتر از اون یکی کد که دوستمون گفت کار انجام میدهد می گم این را کهFalse کردیم صدمه ای به برنامه نزنه مشکلی که ایجاد نمی کنه دوستان اگر می دونید سریع یاری برسانید ممنون .

  13. #13

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    سلام .... موقع استفاده از مرورگر زمانی که چن صفحه مختلف بازه اگه یه صفحه رو minimize کنم رو نوار پایین دکستاب نمیره.. کلا میره زیر صفحه اصلی که برا باز کردن مجددش باید برم بیرون.. راهنمایی لطفا

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: مشکل با مینیمایز شدن برنامه

    ممکن است مشکل از دلفی سیستمت باشه من روی Xe6 ,delphi7 هم تست کردم مشکلی نداشت

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •