نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    Question مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    سلام
    من می خوام در کریستال ریپورت اطلاعاتم رو بر اساس یک فیلد مرتب کنم
    راهی وجود داره که بشه این کارو کرد ؟
    مثلا از طریق formula یا چیزی مثل اون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    یکی کمک کنه لطفا

  3. #3

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    سلام
    شما می تونی توی همون کوئری ای که به عنوان منبع به کریستال می فرستی, مشخص کنی که خروجی ها بر اساس کدوم فیلد مرتب شوند. مثلا :


    select * from tbl_name order by field_name


    موفق باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    اینو میدونم دوست عزیز ولی من مشکلی دارم که باید توی کریستال اینکارو بکنم
    توی بانکم رکورد تکراری ندارم فقط توی کریستال تکراری نشون میده
    از supress duplicate استفاده کردم تا تکراری ها رو حذف کنم ولی فقط وقتی حذف میکنه که پشت هم تکرار شده باشند
    برای همین میخوام مرتب کنم تا تکراری ها پشت هم قرار بگیرن

  5. #5

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    اینکه توی بانک رکورد تکراری وجود نداره اما توی گزارش تکراری نشون میده باید رفع شه, نه اینکه بخواین با ترفندهایی رکوردهای تکراری نشون داده شده توی گزارش رو حذف کنید!! برنامه رو اگه ممکنه بزارید تا ببینیم چکار کردید.

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    میدونم مشکل کجاست ولی نتونستم حلش کنم
    من از دو جدول گزارش تهیه کردم
    ولی فیلدی که مربوط به جدولی هست که تعداد رکورد کمتری داره تا پایان گزارش تکرار میشه
    به عنوان مثال اگه فیلد مربوط به جدول یک 20 تا رکورد داشته باشه و فیلد جدول دو 5 تا رکورد این 5 رکورد
    4 بار تکرار میشن تا کل گزارش رو پر کنن
    فقط وقتی درست کار میکنه که تعداد هردو یکسان باشه
    این دو جدول هیچ ربطی به هم ندارن یعنی هیچ لینکی بینشون نیست

  7. #7

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    به احتمال زیاد شما توی الحاق کردن جدولاتون دچار اشتباه شدید. به الحاق چپ و راست و کامل دقت کنید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    اصلا جوین نکردم
    دو تا جدول جدا هستند

  9. #9

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    اگه جوین نکردید پس چجوری از جفتش توی گزارش استفاده کردین ؟!!

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    از جفتش توی دیتابیس دارم

  11. #11

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    به خاط همینه که خروجیش به این شکل دراومده دیگه! باید حتما الحاق بشه آخه.

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    ببین میتونی کمکم کنی
    کارم خیلی گیره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    ببخشید, چقدر ناجور نوشتید!! افزونگی داده ها به این روشی که شما رفتید خیلی زیاد میشه و کارتون رو هم سخت کردید!! می تونستید که تیبل برای اعضا در نظر بگیرید و برای بقیه تیبل ها مثل hozur و یا marasemat فقط کد عضو رو بیارید. الان این جوین هم نمیشه که !! بشه هم فایده نداره.
    اینو تست کنید :


    DA = New SqlDataAdapter("select * from hozur,marasemat where hozur.cod = '" + cod + "' and marasemat.code=hozur.code and hozur.tik like N'غايب' ", SC)
    DS = New DataSet()
    If SC.State = ConnectionState.Closed Then
    SC.Open()
    End If
    DR.Close()
    DA.Fill(DS, "hozur")

    Dim CR As New kholasev
    CR.SetDataSource(DS)

    Dim f As New frm_print
    f.CrystalReportViewer1.ReportSource = CR
    f.ShowDialog()

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    این به چه زبانیه ؟
    من با سی شارپ کار میکنم
    تنها کاری که تونستم بکنم استفاده از ساب ریپورته که اونم گزارش خوبی نمیده
    مثل یک گزارش

  15. #15

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    به سی شارپ تبدیل کن, کاری نداره.
    اگه برنامه خیلی بزرگ نیست و زیاد جلو نرفته, به نظر من از اول شروع کن و اصولی کار کن. چون با این وضع در آینده به مشکلات بزرگتری بر می خوری و کارت سخت تر میشه.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار amin mohamadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    57

    نقل قول: مرتب کردن بر اساس یک فیلد در کریستال

    برنامه تموم شده فقط گیر همینم
    خیلی هم بزرگه که نمیشه به این آسونی اصلاحش کرد
    به هر حال از راهنماییت ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •