نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    Question نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

    با سلام
    برنامه هایی که در حال اجرا هستند رو چه طور باید exit کرد به شرطی که از task manager هم به طور کامل پاک شود.
    sd.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

    سلام دوست عزيز
    به اين ادرس سري بزنيد.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1374859

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

    این سوال با اون یکی سوال فرق می کنه
    فقط کدی که توانایی خارج کردن یک برنامه رو داشته باشه رو می خواستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

    دوست عزيز!
    برنامه با دستور Appliction.Exit يا End خارج ميشه.
    مگه چند مدل خارج شدن داريم؟ اگه ميخواي تمام منابعي كه برنامه در حين اجرا درگير كرده ازاد كني بايد از همون دو دستور استفاده كني.

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    پست
    593

    نقل قول: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

    با تشکر از شما کلا هر برنامه ای رو بخوام exit کنم باید چه کدی رو بنویسم
    برنامه خودم مدنظر من نیست
    البته شاید Appliction.Exit يا End hdk این کدها برای خارج کردن هر برنامه ای به کار می روند
    می شه بیشتر توضیح بدین

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: نحوه خارج کردن برنامه ای که در حال اجرا است؟

    حالا فهميدم. مثلا اگه بخواي برنامه NotePad كه در حال اجرا هست ببندي، از كد زير استفاده كن.

    For Each p As Process In Process.GetProcesses()
    If p.ProcessName.ToLower() = "notepad" Then
    p.Kill()
    End If
    Next


    موفق باشي

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •