نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه میتوان چند جدول را تلفیق کرد و در یک دیتاگرید نمایش داد؟

  1. #1

    Question چگونه میتوان چند جدول را تلفیق کرد و در یک دیتاگرید نمایش داد؟

    سلام دوستان
    این واقعا یه چالش شده واسه من
    میخام چند جدول رو تلفیق کنم و تو یه دیتا گرید بعضی از فیلدهارو نمایش بدم
    از این کد استفاده کردم :

    str =
    "select Itemtype as 'نوع کالا',ItemBrand as 'مارک کالا',ItemModel as 'مدل قطعه',ItemSerial as 'سریال',ItemProblem as 'مشکل',ItemEquipments as 'توضیحات',CstmrName as 'نام مشتری' from Itemgaran inner join item on itemgaran.itemid=item.itemid inner join garanfact on item.GaranfactID=garanfact.GaranfactID inner join cstmr on itemgaran.cstmrcode=cstmr.cstmrcode where GaranName='" + Trim(s) + "'"
    da = New SqlDataAdapter(str, con)
    da.Fill(ds)
    frmgaransend.DataGridView1.DataSource = ds
    frmgaransend.ShowDialog()


  2. #2

    نقل قول: چگونه میتوان چند جدول را تلفیق کرد و در یک دیتاگرید نمایش داد؟

    سلام
    اینو تست کن :


    dim f as new frmgaransend

    str = "select Itemtype as 'نوع کالا',ItemBrand as 'مارک کالا',ItemModel as 'مدل قطعه',ItemSerial as 'سريال',ItemProblem as 'مشکل',ItemEquipments as 'توضيحات',CstmrName as 'نام مشتري' from Itemgaran inner join item on itemgaran.itemid=item.itemid inner join garanfact on item.GaranfactID=garanfact.GaranfactID inner join cstmr on itemgaran.cstmrcode=cstmr.cstmrcode where GaranName='" + Trim(s) + "'"
    da = New SqlDataAdapter(str, con)
    da.Fill(ds)
    f.DataGridView1.DataSource = ds
    DataGridView1.DataMember = "Itemgaran"

    f.ShowDialog()


    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •