نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دوران یک ماتریس از اعداد با یک زاویه مشخص

  1. #1

    Question دوران یک ماتریس از اعداد با یک زاویه مشخص

    با سلام ،

    دوستان من می خواهم ، یک ماتریس n x m رو با یک زاویه مشخص ( مثلا 16 درجه ) دوران بدم .


    کسی راه حلی سراغ داره ؟


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: دوران یک ماتریس از اعداد با یک زاویه مشخص

    مختصات هر خانه از ماتریس را در معادله زیر بعلاوه زاویه(بر حسب رادیان) قرار داده و مختصات جدید همان ماتریس دوران داده شده می باشد.


    x' = x cos(teta) - y sin(teta);
    y' = x sin(teta) + y cos(teta);

  3. #3

    نقل قول: دوران یک ماتریس از اعداد با یک زاویه مشخص

    استفاده از ماتریس دوران - تا جایی که من اطلاع دارم - فقط برای دوران از نوع spin جواب میده ، ولی وقتی محور دوران خارج از مرکز جسم باشه جواب نمیده .

    البته در مقالات ریاضی مربوط به دوران ، اطلاعاتی در این زمینه هست ، ولی روش ها آنچنان طولانی و پیچیده است که هم فهم آن ها برای غیر ریاضی دان ها تا حدودی دشوار است و هم اینکه حتی پیاده سازی بهینه آن روش ها برای اعمال بر روی یک ماتریس مثلا 1000x1000 برای چند بار ، بار محاسباتی زیادی بر روی سیستم خواهد گذاشت !

    من به دنبال این موضوع هست که آیا الگوریتمی سریعتر و با بار پردازشی کمتر برای این مساله وجود دارد ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •