نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    با سلام خدمت دوستان

    دوستان با یک مشکل اساسی در رابطه با ذخیره کلمه عبور در سیستم کاربر مواجه هستم.
    در نرم افزارم قسمتی هست که کاربر میتونه امنیتی را در نرم افزار پیاده کنه و محدودیت هایی رو قائل بشه، مشکل اینجاست که نمیدونم پسورد را در کجا سیستم کاربر ذخیره کنم که احتمال بازیابیش به حداقل برسه(حداقل آماتورها قادر به بازیابی پسورد نباشن) ، ناگفته نمونه که پسورد را رمزنگاری می کنم اما باز مشکل ذخیره هست. در رجیستری که راحت میشه فهمید و در فایل که دیگه هیچی!!!

    آیا راه حلی هست که احتمال بازیابی کلمه عبور به حداقل برسه؟

    و سوال دیگم که بی ربط با موضوع نیست اینه که چه طوری سطح امنیت نرم افرار را ببرم بالا؟ به عنوان مثال کاربر نتونه با ویرایش فایل Exe دیالوگ مربوط به امنیت رو برداره و یا کلمه عبور را بشکنه.

    در کل نیاز به یک سطوح امنیت بالا دارم.

    راستی کتاب جامع و کامل در رابطه با امنیت نرم افزار و جلوگیری از هک شدن هم اگه معرفی کنید متشکر میشم

  2. سه شنبه 24 آبان 1390, 00:34 صبح

    دلیل
    صبور باشید

  3. #2
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    استفاده از رشته برای مقایسه پسورد میتونه پیدا کردن پسورد رو حتی بدون دیباگ امکان پذیر کنه استفاده از آرایه ها میتونه این مشکل را تا حدودی بر طرف کنه قبل از مقایسه آرایه باید از آنتی دیباگ استفاده و کد رو VM کنید.

  4. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    تشکر

    من تو گوگل مطلبی پیدا نکردم

    جستجو من

    میشه شما چندتا لینک راهنما بگذارید و بیشتر توضیح بدهید.

  5. #4
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    شما رشته پسورد رو انکریپت کنید به آرایه تبدیل در رجیستری ذخیره موقع چک کردن پسورد از رجیستری بخونید با پسورد وارد شده توسط کاربر به صورت دو آرایه مقایسه کنید 1000 جور مختلف میشه اینو نوشت که بستگی به خلاقیت شما داره از آنتی دیباگ استفاده نکردید مهم نیست برای VM هم از VMProtect استفاده کنید.

  6. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کاشان
    پست
    809

    نقل قول: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط Strong Bytes مشاهده تاپیک
    شما رشته پسورد رو انکریپت کنید به آرایه تبدیل در رجیستری ذخیره موقع چک کردن پسورد از رجیستری بخونید با پسورد وارد شده توسط کاربر به صورت دو آرایه مقایسه کنید 1000 جور مختلف میشه اینو نوشت که بستگی به خلاقیت شما داره
    من این کد رو نوشتم (البته بدون رمزنگاری رشته گفتم کوتاه باشه). درسته


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);

    function SetPassInReg(const Pass: string): Boolean;
    var
    Reg: TRegistry;
    EncryptString: array of string;
    i, PassLen: Integer;
    begin

    PassLen:= Length(Pass);
    SetLength(EncryptString, PassLen);

    {Variable Pass Encrypt and then move to array // no this code}

    {String copy to array}
    for i:= 1 to PassLen do
    EncryptString[i - 1]:= Copy(Pass, i, 1);

    try

    Reg:= TRegistry.Create;
    Reg.RootKey:= HKEY_CURRENT_USER;

    if (Reg.OpenKey('Software\AVF\My Program', True)) then
    begin
    Reg.DeleteValue('My Pass');
    for i:= 0 to PassLen - 1 do
    begin
    {Write Array by index in Reg}
    Reg.WriteString('My Pass' , Reg.ReadString('My Pass') +
    EncryptString[i]);
    end;
    end;

    finally
    FreeAndNil(Reg);
    end;
    end;

    begin
    SetPassInReg('SeCuRiTy_ToKen');
    end;


    آنتی دیباگ استفاده نکردید مهم نیست برای VM هم از VMProtect استفاده کنید.
    میشه لطفا بیشتر توضیح بدهید(من با VM و VMProtect آشنا نیستم).

  7. #6

    نقل قول: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    بسیار صحبتهای مفیدی زده شده اینجا. با دقت بخون.
    http://stackoverflow.com/questions/3...everse-enginee

  8. #7
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: امنیت ذخیره پسورد نرم افزار در سیستم کاربر

    شما نوشتن و خواندن از رجیستری رو کامل کنید فایل کامپایل شده رو با پیام خصوصی بفرستید اگر مشکلی باشه خدمت شما عرض میکنم.
    VM Protect را دانلود کنید راهنما و مثال زیاد داره.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •