نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

  1. #1

    Cool برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

  2. #2
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    سلام
    به نظر من table یه چیزه بسیار آشفته ایه..
    فقط div less راحت مطمئن و پرآوزه..

  3. #3

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    فقط div less راحت مطمئن و پرآوزه..
    مطمئنید که اسمش div less هست؟ شبیه به tabel less می مونه !

    من خیلی جاها دیدم که از li استفاده می کنن. ایا دلیلی داره که از li استفاده می کنن؟

  4. #4

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    استفاده از div و li در کنار هم مشکلی پیش نمیاره. تا جایی که من می دونم ترکیب این دو تا با هم هست. از div برای قسمت بندی صفحات و از li برای منوهای افقی و عمودی و همینطور متنهای فهرست وار استفاده میشه.

  5. #5
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    نه من ظورم این بود که از Div استفاده کنید table منسوخ شده هست..فقط تو جدول های آماده مثل telerik استفاده میشه..
    li یا همون لیست هم یکی از امکانات html هست واسه راحتی کار و جاهایی که به درد می خوره استفاده می شه..حتا میشه گروهی از div هارو با دستور display تو css به li لیست تبدیل کرد..امکان گزینه ایه ..

  6. #6

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    li یا همون لیست هم یکی از امکانات html هست واسه راحتی کار و جاهایی که به درد می خوره استفاده می شه..حتا میشه گروهی از div هارو با دستور display تو css به li لیست تبدیل کرد..امکان گزینه ایه ..
    من می خوام بدونم که توی طراحی بدون جدول، استفاده از دایو بهتره یا li ؟

  7. #7
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    div و li شباهتی به هم ندارن ..
    برای طراحی از div استفاده کنید..

  8. #8

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    div و li شباهتی به هم ندارن ..
    برای طراحی از div استفاده کنید..
    li خوبیش اینه که راحت می شه بهش پهنا و ارتفاع داد. انگار یه عنصر اینلاین و بلوک هست. ولی هنوز نمی دونم که چرا از li استفاده می شه ؟

  9. #9
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    عزیز li همون به فارسی لیست هستش .. شما مثلا چند تا گزینه دارید مثل منو می تونید اینارو با li بنویسید..ولی کل سایتو که نمی شه با li درست کرد..شما داخل تگ های دیو جهایی لازم هست که بصورت گزینه ایی باشه لیستی از موضوعات باشه استفاده کنید..
    ما li رو تو microfoft word هم داریم..به نظرم یه search بزن در مورد li تو گوگل و مطالعه کن در موردش..
    موفق باشی..

  10. #10

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    ما li رو تو microfoft word هم داریم..به نظرم یه search بزن در مورد li تو گوگل و مطالعه کن در موردش..
    منکه نگفتم نمی دونم li چیه؟
    خیلی جاها دیدم که برای طراحی بدون جدول از لیستها استفاده می شه.

    البته فرم ها رو با لیست و بدون جدول طراحی می کنن. می خوام بدونم که چرا از دایو استفاده نمی کنن. شاید دلیلی دارن که اینکار رو می کنن.

  11. #11
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    هر کس نسبت به اون قدری که اطلاعات داره استفاده می کنه..
    کار درستی نیست..قالبندی با دیو بهتره و استاندارد تره..

  12. #12

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    کار درستی نیست..قالبندی با دیو بهتره و استاندارد تره..
    وقتی از float استفاده می کنیم، ارتفاع عناصر فرزند در نظر گرفته نمی شه و ارتفاع تگ والد به صفر می رسه.

    این مشکل رو شما چطور حل می کنید؟

  13. #13
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    دستور زیر رو تست کنید برای li ها


    line-height:10px;

  14. #14

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saber Mogaddas مشاهده تاپیک
    دستور زیر رو تست کنید برای li ها


    line-height:10px;
    از این کد نمی شه برای تگهای دایو استفاده کرد؟

  15. #15
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    بله میشه..ولی درست نیست برای div می تونید از margin-top یا margin-bottom بجاش استفاده کنید..
    و یا می تونیم به گروهی از div ها که داخل یه div اصلی هستند display:inline; بدیم و بعد از line-height استفاه کنیم..

  16. #16

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    بله میشه..ولی درست نیست برای div می تونید از margin-top یا margin-bottom بجاش استفاده کنید..
    طبق گفته شما الان از کدهای زیر استفاده می کنم ولی رنگ پس زمینه تگ والد مشخص نیست. شما برای این مشکل چیکار می کنید؟ البته باید بگم که ارتفاع تگ نامشخصه و نمی شه ارتفاع براش تعیین کرد.

    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>tabel less</title>
    <style type="text/css">
    .d1 { width:400px; background-color:#000; }
    .d2 { float:left; width:200px; background-color:#F00; margin-top:5px; }
    .d3 { float:right; width:200px; background-color:#00F; margin-top:5px; }
    </style>
    </head>
    
    <body>
    <div class="d1">
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
    </div>
    </body>
    </html>
    از کدهای زیر هم که استفاده کنم، ترتیب تگها به هم می خوره.
    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>tabel less</title>
    <style type="text/css">
    .d1 { width:400px; background-color:#000; }
    .d2 { float:left; width:200px; background-color:#F00; margin-top:5px; }
    .d3 { float:right; width:200px; background-color:#00F; margin-top:5px; }
    </style>
    </head>
    
    <body>
    <div class="d1">
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2<br /><br /><br /><br /><br /></div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
    </div>
    </body>
    </html>

  17. #17
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    شما دقیقا چه چیزیی می خوایین داشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  18. #18

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    شما دقیقا چه چیزیی می خوایین داشته باشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای ارتفاع تگ والد باید چیکار کنم؟ چطور باید کاری کرد که ارتفاعش 0 نباشه؟

  19. #19
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    سلام
    شما یه مثال از چیزی که می خواهید و ضمیمه کنید من ارتفاع شو حل کنم..

  20. #20

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saber Mogaddas مشاهده تاپیک
    سلام
    شما یه مثال از چیزی که می خواهید و ضمیمه کنید من ارتفاع شو حل کنم..
    همین کدی که قبلا دادم، فرض کنید تعداد (جفت) تگهای دایو فرزند داینامیک هستن و می تونن کم و زیاد بشن.


    کد HTML:
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>tabel less</title>
    <style type="text/css">
    .d1 { width:400px; background-color:#000; }
    .d2 { float:left; width:200px; background-color:#F00; margin-top:5px; }
    .d3 { float:right; width:200px; background-color:#00F; margin-top:5px; }
    </style>
    </head>
    
    <body>
    <div class="d1">
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
        <div class="d2">d2</div><div class="d3">d3</div>
    </div>
    </body>
    </html>

  21. #21
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    الان فهمیدم منظورتو..
    به d1 زیر رو اضافه کن..

    overflow: hidden;


    موفق باشی..

  22. #22

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    به d1 زیر رو اضافه کن..
    اگر ارتفاع تگهای در بر گیرنده کمتر از تگ والد باشن، این کد تاثیری نداره. من یه جالت کلی می خوام.

  23. #23
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    منظورت رو متوجه نشدم..یعنی میگین اگه d2 , d3 کمو زیاد شن؟؟ یکم واضح تر..

  24. #24

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    منظورت رو متوجه نشدم..یعنی میگین اگه d2 , d3 کمو زیاد شن؟؟ یکم واضح تر..
    تگ والد d2 , d3 ارتفاعش طوری باشه که رنگ پس زمینه نمایش داده بشه.

  25. #25
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    ذاتا نمایش داده میشه..پس زمینه سیاه بین d2 d3 هست

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: برای طراحی tabel less از تگ li استفاده می کنید یا تگ div ؟

    سلام.من متن گفتگو رو خوندم.

    فکر می کنم چیزی که می خواین با تغییر d1 به صورت زیر حاصل بشه.


    .d1
    {
    width: 400px;
    background-color: #000;
    float :left;
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •