صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 184

نام تاپیک: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

  1. #1
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    در این تاپیک می خوام با مشارکت شما دوستان مراحل ساخت یه پروژه ساده رو آموزش بدم:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...71#post1376271

    از این تاپیک می تونید برای بحث و مطرح کردن سوال و گذاشتن کدهاتون استفاده کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    با سلام خدمت استاد عزیز

    می خواستم بدونم این کدها باید با sql باشه یا با access هم می شه.

    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    پس استاد چی شد . مامنتظریم ....

  4. #4
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت استاد عزیز

    می خواستم بدونم این کدها باید با sql باشه یا با access هم می شه.

    ممنون
    sql بهتره ولی هر طور راحت هستید مشکلی نداره

    نقل قول نوشته شده توسط Dezfoul مشاهده تاپیک
    سلام!
    میشه رابط کاربری برنامه رو با WPF طراحی کنیم؟ به خاطر بار علمی قضیه میگم.
    استفاده از Page Navigation و Resourceها به طور محسوس + Skinable کردن اون، چطوره؟
    بقیه دوستان میتونن خودشون رو وفق بدن یا همون WinForm خودمون بهتره؟
    برای یادگیری اصول خیلی فرقی نمی کنه در ضمن wpf همه بلد نیستن

  5. #5
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    قرار دوستان تو این تاپیک کدهاشون رو بذارن تا بعد از بررسی کد نهایی رو توی تاپیک اصلی قرار می دم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    Smile نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    سلام
    من پروژه رو با EntityFrameWork نوشتم، خوشحال می شم نظرتون رو بگین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط shahrzad87 مشاهده تاپیک
    سلام
    من پروژه رو با EntityFrameWork نوشتم، خوشحال می شم نظرتون رو بگین.
    با سلام

    با اجازه از مدیر تاپیک که نقش استاد این تاپیک رو دارن من هم یک نظری هر چند ناچیز میدم که امیدوارم به سطح علمی شما کمک بکنه

    اگر از طریقه نام گزاری ها یا شیوه نوشتن برخی شرط ها صرفه نظر کنیم و این رو بذارم پای این که کد رو سریع نوشتید و خواستید خروجی بگیرید فقط یک ایراد میشه از کدتون گرفت اونم اینه فرضا شما کد زیر رو در نظر بگیرید :


    Customer Tcustomer = new Customer();
    Tcustomer.Id = Guid.NewGuid();
    Tcustomer.Name = txt_name.Text;
    Tcustomer.Family = txt_family.Text;


    نظر شخصی من اینه که کد بالا از لحاظ اصول کد نویسی و خوانا بودن و ..... از روشی که من در زیر نوشتم خیلی ضعیفتره.


    var tcustomer = new Customer
    {Id = Guid.NewGuid(), Name = txt_name.Text, Family = txt_family.Text};


    به نظر من از این روش استفاده بکنید خیلی راحترید برای کد نویسی و هم اینکه کدتون اصولی تر میشه.

    موفق باشید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  8. #8
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    از Shahrzad87 صمیمانه تشکر می کنم که اولین کدو قرار داد، مرسی!!!
    بابت نکته ای هم که mmd2009 عزیز (که همیشه لطفشون شامل حال بچه های سایت هست) اشاره کردن ممنونم. استقبال می کنم که بقیه دوستان هم به من کمک کنن. جناب mmd2009 اگه شما هم بتونید کدتون رو بذارید می تونه جنبه آموزشی خوبی داشته باشه ممنون می شم شما هم مشارکت کنین.
    نکته ای رو که جناب mmd2009 اشاره کردن همون بحث object initializer هست که یکی از فیچر های سی شارپ ورژن 3 هست در کنار Linq. فقط در ادامه به این نکته می تونم اشاره کنم که این روش برای ساخت شی و مقداردهی اولیه دقیقا مثل حالتی هست که سازنده پیش فرض رو صدا می زنین یعنی اینکه در این حالت هم اول سازنده پیش فرض صدا زده می شه بعد کدهایی رو که در داخل آکولاد نوشته شده اجرا می شه. بنابراین با خیال راه می تونید جایگزین حالت قبل کنید. و همونطوری که اشاره کردن کد خواناتر خواهد بود البته این روش برای مقدار دهی محدودیت هایی داره که متاسفانه الان حضور ذهن ندارم.

    بازهم تشکر میکنم. منتظر کدهای دوستانی که ابراز علاقه کردن هستم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    سلام
    این یک قسمت از پروژه حسابداری منه که قبلا" نوشتم و الان دارم تصحیح و تکمیلش می کنم
    البته تا حدی مربوط به این تاپیک میشه
    ممنون میشم تستش کنید و نظرتون رو بگید

    http://www.4shared.com/file/_BcjukXw/Customer_2.html

  10. #10
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    اول تشکر می کنم از دوست خوبمون اقای gwbasic که توضیحاتی که من در شیوه نوشتن کد ندادم رو نوشتن و کارو برای خواننده واضح کردن.


    با اجازه در مورد کد های اقای wolf_majid یک نظری هم میدم امیدوارم کارایی براتون داشته باشه.

    نکته مثبت اولی که دیدم نوشتن Comment بود برای کدهاتون که واقعا بعد از مدتا یک همچین چیزی دیدم تو این بخش و امیدوارم همیشه به این روش Comment گذاری بکنید

    من چندتا نکته در مورد کدهاتون میگم که البته این نظر شخصی منه و ممکنه خیلی ها این رو پسند نکنند

    برای شروع به کد زیر نگاه کنید :


    public string createCode()
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = dal.Select(findCode);
    if (dt.Rows[0][0].ToString().Trim() == string.Empty)
    {
    return "10001";
    }
    else
    {
    long lngNum = long.Parse(dt.Rows[0][0].ToString().Trim()) + 1;
    return ("1" + (lngNum).ToString("D4"));
    }
    }


    ببینید فرضا این شرط زیر :


    dt.Rows[0][0].ToString().Trim() == string.Empty


    برقرار بود شما یک مقدار بازگشتی دارید خب حالا دیگه نیازی نیست شما از else استفاده بکنید چون اگر برگرده دیگه اصلا شرط بعد هر چی باشه یا هر کدی باشه اصلا دیگه خوانده نمیشه پس این کد رو بخ این صورت بنوسید خیلی بهتره :


    public string createCode()
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    dt = dal.Select(findCode);
    if (dt.Rows[0][0].ToString().Trim() == string.Empty)
    {
    return "10001";
    }
    long lngNum = long.Parse(dt.Rows[0][0].ToString().Trim()) + 1;
    return ("1" + (lngNum).ToString("D4"));
    }


    مقدار else در این جا یک مقدار زائد بود که من حذفش کردم.


    حالا در همین متد کد زیر رو ببینید :


    DataTable dt = new DataTable();
    dt = dal.Select(findCode);


    نظر من اینه که شما برای تعریف و انتصاب نیازی نیست در 2 خط این کد رو بنوسید کافیه به این روش کد رو اصلاح بکنید :


    DataTable dt = dal.Select(findCode);


    یک نکته ی دیگه هم که من تو خیلی از سایت های خارجی میبینم این کد زیر رو که شما می نویسید :


    if (!manage.txtNull(_mytxtTell))
    {
    dgvShow.DataSource = Connect.filterWithTell(_mytxtTell.Text);
    }
    else
    {
    dgvShow.DataSource = Connect.selectAll_Farsi();
    }


    رو به شکل عملگرهای :? می نویسن که واقعا هم از نظر کد نوسی به نظر من استفاده از این عملگر ها ساده هست و نیازی به نوشتن if و else نیست البته درسته که اونا هم شرط هستند ولی نوشتنش حداقل برای من خواناتره


    dgvShow.DataSource = !manage.txtNull(_mytxtTell) ? Connect.filterWithTell(_mytxtTell.Text) : Connect.selectAll_Farsi();


    از بقیه لحاظ که صرفه نظر کنیم مثلا نام گذاری و روش های فرضا نوشتن ارایه ها که من خیلی حساس هستم به این روش کد نویسی ولی خب هر کس شیوه ای داره و نمیشه ایرادی گرفت چون به هر حال نوشتن هر چه راحتر کد بهتره البته راحت همراه با اصول کد نویسی. ولی در کل کد نویسی شما از نظر من اگر یک سری نکته رو در بتونید برطرف بکنید خیلی خوب هست

    البته این حرفارو باید استاد های این انجمن بزنن نه من ولی خب چون اونا کمتر میان سر میزنن به همچین تاپیک هایی ما برای تبادل اطلاعات کدهای خودمون رو میذاریم و با هم مقایسه می کنیم

    من هم همین برنامه رو به زودی می نویسم و میذارم و نظرات بقیه رو جویا میشم روی کدنویسی خودم که با هم بتونیم یک روش استاندارد تهیه بکنیم

    موفق باشید.

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  11. #11
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    واقعا" که شاهکار نظر دادید
    خیلی خیلی سپاسگذارم

  12. #12
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    @wolf_majid : خواهش می کنم دوست عزیز.

    دوستان نشد زیاد رو برنامه کار کنم و مانور زیادی روش بدم . اگر کمی و کاستی بود ببخشید ولی در هر صورت خوش حال میشم نظری بدید در مورد شیوه کد نوشتن من

    این اسکریپت بانک :


    USE [EntitySampleDatabase]
    GO
    /****** Object: Table [dbo].[Customer] Script Date: 11/16/2011 14:31:11 ******/
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TABLE [dbo].[Customer](
    [IdCustomer] [bigint] NOT NULL,
    [Name] [nvarchar](30) NOT NULL,
    [Family] [nvarchar](50) NOT NULL,
    CONSTRAINT [PK_Customer] PRIMARY KEY CLUSTERED
    (
    [IdCustomer] ASC
    )WITH (PAD_INDEX = OFF, STATISTICS_NORECOMPUTE = OFF, IGNORE_DUP_KEY = OFF, ALLOW_ROW_LOCKS = ON, ALLOW_PAGE_LOCKS = ON) ON [PRIMARY]
    ) ON [PRIMARY]
    GO



    برنامه رو هم ضمیمه کردم

    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shahrzad87
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    259

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    با اجازه از مدیر تاپیک که نقش استاد این تاپیک رو دارن من هم یک نظری هر چند ناچیز میدم که امیدوارم به سطح علمی شما کمک بکنه

    اگر از طریقه نام گزاری ها یا شیوه نوشتن برخی شرط ها صرفه نظر کنیم و این رو بذارم پای این که کد رو سریع نوشتید و خواستید خروجی بگیرید فقط یک ایراد میشه از کدتون گرفت اونم اینه فرضا شما کد زیر رو در نظر بگیرید :


    Customer Tcustomer = new Customer();
    Tcustomer.Id = Guid.NewGuid();
    Tcustomer.Name = txt_name.Text;
    Tcustomer.Family = txt_family.Text;


    نظر شخصی من اینه که کد بالا از لحاظ اصول کد نویسی و خوانا بودن و ..... از روشی که من در زیر نوشتم خیلی ضعیفتره.


    var tcustomer = new Customer
    {Id = Guid.NewGuid(), Name = txt_name.Text, Family = txt_family.Text};


    به نظر من از این روش استفاده بکنید خیلی راحترید برای کد نویسی و هم اینکه کدتون اصولی تر میشه.

    موفق باشید.
    من این کد رو توی 5 دقیقه نوشتم، ساده نوشتم که برای دوستانی که با EntityFrameWork آشنا نیستن راحت باشه و خواستم پروژه رو شروع کنم تا بقیه هم بیان و نظر و کدهاشون رو بذارن، روشی که گفته بودین جالب بود، ممنون که وقت گذاشتین و ایرادهای کد رو گفتین
    راستی پست مدیریت بخش رو هم بهتون تبریک می گم
    به آقای جمشیدی هم تبریک می گم، امیدوارم با کمک شما همه تو برنامه نویسی بیشتر پیشرفت کنیم و یاد بگیریم که اصولی و بهینه کدنویسی کنیم.

  14. #14
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    قبل از هر چیز تشکر می کنم از تمام دوستانی که اینجا کدشون رو گذاشتن و مشارکت کردن. و تعجب می کنم از دوستانی که ابراز تمایل کردن ولی کدشونو نذاشتن. با مشارکت شما این تاپیک ادامه پیدا میکنه پس کم لطفی نکنین و شما هم تو بحث شرکت کنید وگرنه این تاپیک هم مثل خیلی از تاپیک های دیگه نا تمام رها می شه. مطمئن باشید تا خودتون کد ننویسید پیشرفتی حاصل نمی شه از هیچ چیزی هم نترسید. مطلب هم برای خوندن زیاده پس زیاد منتظر جواب نباشید چون تاثیری نمی ذاره این همه کتاب هست به فکر جمع آوری مطلب نباشید خودتون شخصا اقدام کنید.

    خوب بریم سراغ دوستانی که کد گذاشتن
    من فقط اینجا چند نکته رو برجسته می کنم تا بعد در ادامه بتونم ازش نتیجه گیری کنم.
    اول شهرزاد خانم که زحمت کشید و اولین کد رو گذاشت.
    1- برای هر عمل Insert یا update‌ ای یک objectContext ایجاد کردن و یک شی از مدل که همون Customer هست ساختن و مقادیر کنترل های فرم رو توی شی ریختن و شی رو به objectContext اضافه کردن و برای ذخیزه در database متد SaveChanges‌رو فراخوانی کردن و درنهایت datagrid‌رو update‌کردن و objectContext‌رو dispose کردن البته با استفاده از using این عمل بطور اتوماتیک انجام می شود.
    2- اگر کاربر سطری از گرید رو انتخاب کرد مقادیرش داخل textBox ها نمایش داده می شود.
    آقای mmd2009 هم تقریبا به همین شکل عمل کردن ولی خوب dataGridView توی فرمشون نداشتن.

    حالا سوالی که مطرح هست اینه که مدلی که توی objectContext ما توسط Designer‌ساخته می شه یعنی همون customer فقط استفادش اینه که موقع ذخیره یا ویرایش مقداری توش ریخته بشه و این شی فقط واسطی برای ذخیره مقداری توی database هست؟
    و اینکه آیا ما باید مستقیم با کنترل های فرم کار کنیم یا اینکه این مدل customer می تونه بیشتر به ما کمک کنه

    برای اینکه جواب این سوال رو بگیرید توصیه می کنم به تاپیک زیر مراجعه کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...-Data-Binding

    در ادامه من کد پیشنهادیم رو با توضیحات بیشتر خواهم گذاشت

    اما در مورد آقای wolf_majid هم باید به این نکته اشاره کنم که کدها خوب بودن اما چون از EntityFramework استفاده نکردن خوب برای ارتباط با Database کدهای بسیار زیادی نوشتن که با وجود یه همچین ابزارهایی دیگه نیازی نیست به این شکل کد نویسی کرد. در مورد فرمتون کد زیادی نوشتین می شه اینا رو به طرق مختلف تقسیم بندی کرد تا کدی کمتری توی فرم اصلی قرار بگیره مثلا به عنوان مثال شما برای گرفتن عدد یا همون پول از یک textBox استفاده کردین که چند رویداد برای اون گذاشتین و اعداد رو به وسیله کاما سه رقم سه رقم جدا کردین. ممکنه توی فرمتون چند textBox داشته باشین که بخواین کاربر مقدار عددی (پول) وارد کنه اونوقت باید بازم این کدارو تکرار کنید. راه بهتر اینه که یه کنترل جدید می نوشتید که از textBox ارث ببره و این کدها رو یکبار و فقط توی این کنترل می نوشتید به این شکل دیگه هرجا لازم بود این کنترل رو جای textBox توی فرم می انداختین
    فعلا تا اینجا رو از من قبول کنید تا زیاد از بحث خارج نشیم
    خواهشی که دارم کدهاتون رو حتی الامکان کوتاه بنویسید تا بررسیش وقت کمتری بگیره!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    اما در مورد آقای wolf_majid هم باید به این نکته اشاره کنم که کدها خوب بودن اما چون از EntityFramework استفاده نکردن خوب برای ارتباط با Database کدهای بسیار زیادی نوشتن که با وجود یه همچین ابزارهایی دیگه نیازی نیست به این شکل کد نویسی کرد. در مورد فرمتون کد زیادی نوشتین می شه اینا رو به طرق مختلف تقسیم بندی کرد تا کدی کمتری توی فرم اصلی قرار بگیره مثلا به عنوان مثال شما برای گرفتن عدد یا همون پول از یک textBox استفاده کردین که چند رویداد برای اون گذاشتین و اعداد رو به وسیله کاما سه رقم سه رقم جدا کردین. ممکنه توی فرمتون چند textBox داشته باشین که بخواین کاربر مقدار عددی (پول) وارد کنه اونوقت باید بازم این کدارو تکرار کنید. راه بهتر اینه که یه کنترل جدید می نوشتید که از textBox ارث ببره و این کدها رو یکبار و فقط توی این کنترل می نوشتید به این شکل دیگه هرجا لازم بود این کنترل رو جای textBox توی فرم می انداختین
    حق با شماست
    اما همانطور که گفتم من این پروژه را قبلا" (بیش از یک سال پیش نوشتم) و الان قصد تصحیح و تکمیلش رو دارم
    اون موقع هنوز با سایر سربارگذاریهای tostring آشنا نبودم

    اما حتما" تصحیحشون می کنم
    ممنون از پاسختون

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    Unhappy نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    ببخشید میشه مال منم یه نگاهی بندازید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله haniyehghassami : چهارشنبه 25 آبان 1390 در 21:47 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ardeshir1365
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    سلام به همه
    منم یه خورده کد زدم یه نیگاه بهش بندازین
    فقط یه مشکل داره بار اول تو بانک ذخیره میکنه ولی برای داده بعدی که میخوای ذخیره کنی خطا میده و باید برنامه رو ببندی و از دوباره اجرا کنی
    http://www.persiangig.com/pages/down...p/customer.rar

  18. #18
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    ببخشید که هنوز نتونستم آموزشی بذارم.
    امروز داشتم ویدیویی آماده می کردم که متاسفانه هارد اصلیم مثل اینکه سوخت. فعلا که 1 ترابایت اطلاعاتم به فنا رفته نمی دونم باید چکار کنم. عذر منو بپذیرید.
    دعا کنید درست شه!!!

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    ببخشید که هنوز نتونستم آموزشی بذارم.
    امروز داشتم ویدیویی آماده می کردم که متاسفانه هارد اصلیم مثل اینکه سوخت. فعلا که 1 ترابایت اطلاعاتم به فنا رفته نمی دونم باید چکار کنم. عذر منو بپذیرید.
    دعا کنید درست شه!!!
    ایشالله درست میشه

    هممون دعا میکنیم برگرده اطلاعاتتون

    نگران نباشین

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    Smile نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط ardeshir1365 مشاهده تاپیک
    سلام به همه
    منم یه خورده کد زدم یه نیگاه بهش بندازین
    فقط یه مشکل داره بار اول تو بانک ذخیره میکنه ولی برای داده بعدی که میخوای ذخیره کنی خطا میده و باید برنامه رو ببندی و از دوباره اجرا کنی
    http://www.persiangig.com/pages/down...p/customer.rar
    سلام
    ببخشید من بی علم تر از ان هستم که ازتون ایرادی بگیرم اما فکر میکنم اگر فقط از یک نوع کدنویسی برای ذیتابیس استفاده میکردین راحت تر بودین

    2 اینکه idدر دیتابیس باید از نوع unidentified باشه و در قسمت کد نویسی اینجور مقدار بگیره تا یه کد منحصر به فرد شامل رقم و حروف درست بشه



    id=Guid.new();
    //برای تبدیل کردن به این نوع هم باید نوشت
    id=(Guid) datagrid.rows(i).cells[0].value;


    حالا اگه entity framework اشنا بشیم تمام این کدنویسی های زیادی تمام میشن

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    با تشکر از دوستان

    من تو این چند روز با دستورات ابتدایی oledb و sql تونستم مرحله اول پروژه رو بنویسم ولی وقتی دیدم اساتید دارن از entity framework استفاده می کنن من روم

    نیومد برنامه ی ساده و پیش پا افتادمو رو کنم.

    از جناب استاد gwbasic و کلیه استاتید خواهش می کنم که در خصوص یاد گیری مفهومی و عمقی entity framework به بنده هم که تازه کار هستم کمک کنید.چ

    ممنون از همه استاتید.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    با سلام خدمت دوست عزیزم haniyehghassami

    شما می تونی راجع به entity framework یه منابعی چیزی معرفی کنی .

    ممنون می شم. اگه خودت هم تونستی توضیح بدی که ممنون

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوست عزیزم haniyehghassami

    شما می تونی راجع به entity framework یه منابعی چیزی معرفی کنی .

    ممنون می شم. اگه خودت هم تونستی توضیح بدی که ممنون
    ممنون اما استاد این بخش یعنی اقای gwbasic قرار هست اموزش entity framework را در تاپیک جدا که ادرسش را توی اولین پست می تونین پیدا کنین، قرار بدن

    موفق و پیروز باشین

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    از بچه ها دعوت می کنم تا قسمت اول هنوز اماده نشده لطفا پروژه های خوذشون را این جا بگذارن

    جا داره از کسانیکه پروژه هاشون گذاشتن تشکر کنم..........................

    من منتظر پروژه های شما دوستان هستم،هرجور که نوشته باشین خوبه فقط قصد اینه که شیوه صحیح کدینگ را همه یاد بگیرند

    پس یا علی

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار electro_esma
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    236

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    با تشکر از دوست عزیزم haniyehghassami

    ممنون که این قدر مشتاق و پیگیر هستی .

    و از استاد هم جناب آقایgwbasic در خواست دارم تا سریعتر آموزش entity رو شروع کنه؟

    فقط یه سوال هر چی دوستان کد گذاشتون با vs 2010 بوده یعنی با 2008 نمی شه entity کار کرد. اگه جواب مثبته چند نمونه مثال واسم بذارین .

    ممنون می شم.

  26. #26
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط electro_esma مشاهده تاپیک
    با تشکر از دوست عزیزم haniyehghassami

    ممنون که این قدر مشتاق و پیگیر هستی .

    و از استاد هم جناب آقایgwbasic در خواست دارم تا سریعتر آموزش entity رو شروع کنه؟

    فقط یه سوال هر چی دوستان کد گذاشتون با vs 2010 بوده یعنی با 2008 نمی شه entity کار کرد. اگه جواب مثبته چند نمونه مثال واسم بذارین .

    ممنون می شم.
    entity در 2008 کامل نبود و مایکروساف درسال 2010 اون رو کامل کرد. دلایلش دقیقا یادم نیست.

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  27. #27
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    و اینکه یاذتون باشه entity تنها در DonNet framework 4 فابل اچرا هستش

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    بفرمایید
    اگر بتونم جواب میذم بهتون حتما

  29. #29
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط haniyehghassami مشاهده تاپیک
    و اینکه یاذتون باشه entity تنها در DonNet framework 4 فابل اچرا هستش
    دوست عزیز در نسخه 3.5 هم وجود داشت entity


    این عکس زیر هم ببینید کاملا متوجه میشید :

    Untitled.png

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله mmd2009 : شنبه 28 آبان 1390 در 00:26 صبح

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  30. #30
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    سلام این روش کد نویسی منه تو این برنامه فقط درج را نوشته ام و بر اساس 3 لایه حالا نمیدونم درست کار کرده ام یا نه اسکریپ بانک را هم گذاشتم اسکریپ همنام با بانکه توی تعریف ای دی تا حالا از این نوع استفاده نکرده ام نمیدونستم به چه طریق استفاده کنم uniqueidentifier

    نظرااتونو منتظرم ببینم

    فایل
    http://s2.picofile.com/file/71877017...eshat.exe.html

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    سلام

    فاز اول به صورت فیلم اموزشی اماده شده


    هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااا

    برید بگریدش و ببینید و سوالاتتون اینجا مطرح کنید


    ما منتظریم..............................

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار noroozifar
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    446

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    دستت درد نکنه بابت آموزش ... فایل منو هم دانلود کنید در چند تاپیک قبلی و نظراتونو بگید

    در فیلم آموزشی به راحتی با کمترین کد میشه برنامه را نوشت امت می خواهم بدونم تو بخش 3 لایه باید به چه طریق استفاده کرد
    و بعد داخل فیلم از یک storemodel ایجاد کرده اید اما هیچجا ندیدم استفاده بشه همش با دیتا بیندینگ استفاده شد
    و اون مشکل که در xml به صورت دستی تصحیح کردید فقط تو طراحی با این مشکل بر می خوریم تو اتمام برنامه وقتی پروژه تمام شد چی به مشکلی بر نمیخوره

    لطفا هر چه زودتر آموزشهای بعدی را بزار میخواهم پروژه جدیدم را با این روش درست کنم با کدهای بهینه تر

    دستت درد نکنه

  33. #33
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    دوستان فایل ویدیو رو تصحیح کردم و دوباره گذاشتم. حجمش نصف شد حدود 27mg. البته هنوز یه قسمتهایش مونده که با کدش بعدا میذارم

    جناب Noroozifar کدتون رو دیدم خیلی خوب بود منتها چون به این روش نمی خوایم کار کنیم و از entityframework استفاده می کنیم بنابراین اجازه بدید من دبگه نظری ندم فقط خواهشی که ازتون دارم این کدتون رو در بخش پروژه های open source قرار بدین ٰدیدنش می تونه آموزنده باشه.
    در مورد سه لایه یا بهتر بگم چند لایه اجازه بدید در فازهای بعدی صحبت کنیم
    stroemodel همون فایل EDM ما هست که کدهای مربوط به کار با entityframework اونجا تعریف شده تمام کلاسهای متناظر با جدوال دیتابیس و کلاسی که همه entity ها رو در بر داره و از objectContext مشتق می شه در این فایل تعریف میشه
    اون مسئله ای هم که در فایل xml به طور دستی نوشتم هم مشکلی ایجاد نمی کنه مگر اینکه فایل توسط Designer‌دوباره تولید بشه که چون از بین می ره ما باید یادمون باشه که دوباره بنویسیم ( فرصت نکردم راه بهتری پیدا کنم)

    در ضمن آموزشها به مرور آماده می شه و من چیزی الان آماده ندارم. لطفا صبر داشته باشین!

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    اگه تو فایل XML تغییری ندیم چه اتفاقی میفته؟؟؟
    من تغییرش ندادم و در ظاهر هیچ اتفاقی نیفتاد و برنامه هم به درستی کار میکنه!

    من خودم با معماری 3لایه و ADO.net کار میکنم، میخواستم بدونم آیا این روش (Entity Framework ) نسبت به ADO.net سرعت بیشتری داره؟؟؟

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار haniyehghassami
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    37
    پست
    138

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    سلام
    من فیلم اموزشی رو دیدم چندتا سوال داشتم :

    1 - اگر بخواهیم محتویات یک تکی باکس را همزمان توی 2 تا جدول بریزیم باید چه جور عمل کنیم ؟

    2 - اگر بخواهیم یک سری از اطلاعاتمون که مثلا توی تب اول ثبت که شد، اون ایدی که جدید ایجاد شده را بخواهیم از جدول بگیریم که اطلاعات مربوط به جدول دوم را با همین ایدی که جدید ایجاد شده ثبت کنیم باید چه جوری عمل کنیم؟

    3 - این کانکشن که ما ایجاد میکنیم از توی ویزارد ایا روی هر سیستمی به صورت محلی یا لوکال جواب میده؟(مثل وقتی که جای اسم سیستم نقطه میگداریم) اگه بخواهیم اونجوری کار کنیم کجای کدنویسی باید اسم سرور را به برنامه بدیم؟

    4 - چرا context را در زمان بستن فرم dispose کردین؟ و چرا null کردین؟ فرقشون چیه؟ مگه dispose از بین نمیبردش؟ پس چرا باید هم dispose بشه هم null؟

    5 - چرا تابع () context.SaveChange را مستقیم تو رویداد کلیک صدا نکردین؟ چه فرقی داره که توی متد جدا گذاشتین و متد را صدا زدین؟

    ببخشیدا، من یک مبتدی هستم هنوز راه نیفتادم

  36. #36
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    اگه من اشاره کردم که فعلا هر طوری که می تونید با database ‌ارتباط برقرار کنید برای اینکه دوستان نترسن و بتونن کدهاشون رو بذارن و همچنین با دیدن کدهای مختلف بتونیم تفاوت رو حس کنیم
    درضمن در مورد آموزش EntityFramework و یا کلا هر تکنولوژی دیگر من پیشنهاد می کنم حداقل یک کتاب مطالعه کنید (البته شاید در آینده آموزشی گذاشتم) چرا فکر می کنید توی فورم یک نفر باید از صفر یه چیزی رو آموزش بده در ضمن اگه کسی هم یه کاری رو شروع می کنه جایگاه شما چیه فقط یه استفاده کننده نباید کسی مشارکت کنه!!! ما عادت کردیم دنبال لقمه آماده بگردیم. آقای محبی توی لینک زیر مطلب جالبی رو اشاره کردن که در دل من هم هست Forum Driven Development که ما تصمیم می گیریم کاری انجام بدیم بدون اطلاعاتی بعد میریم توی یک فروم سوال کلی رو مطرح می کنم و توقع داریم یکی بیاد از سیر تا پیاز بهمون آموزش بده.
    http://blog.afsharm.com/2011/11/foru...velopment.html
    پیشنهاد می کنم کتاب Apress pro entity framework 4.0 رو که حدود 250 صفحه هست در حد حداقل چند فصل مطالعه کنید و یا کتابی رو که آقای بهروز راد ترجمه کردن رو مطالعه کنید (نمی دونم ترجمه همین کتاب هست یا نه)

  37. #37
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط haniyehghassami مشاهده تاپیک
    سلام
    من فیلم اموزشی رو دیدم چندتا سوال داشتم :

    1 - اگر بخواهیم محتویات یک تکی باکس را همزمان توی 2 تا جدول بریزیم باید چه جور عمل کنیم ؟

    2 - اگر بخواهیم یک سری از اطلاعاتمون که مثلا توی تب اول ثبت که شد، اون ایدی که جدید ایجاد شده را بخواهیم از جدول بگیریم که اطلاعات مربوط به جدول دوم را با همین ایدی که جدید ایجاد شده ثبت کنیم باید چه جوری عمل کنیم؟

    3 - این کانکشن که ما ایجاد میکنیم از توی ویزارد ایا روی هر سیستمی به صورت محلی یا لوکال جواب میده؟(مثل وقتی که جای اسم سیستم نقطه میگداریم) اگه بخواهیم اونجوری کار کنیم کجای کدنویسی باید اسم سرور را به برنامه بدیم؟

    4 - چرا context را در زمان بستن فرم dispose کردین؟ و چرا null کردین؟ فرقشون چیه؟ مگه dispose از بین نمیبردش؟ پس چرا باید هم dispose بشه هم null؟

    5 - چرا تابع () context.SaveChange را مستقیم تو رویداد کلیک صدا نکردین؟ چه فرقی داره که توی متد جدا گذاشتین و متد را صدا زدین؟

    ببخشیدا، من یک مبتدی هستم هنوز راه نیفتادم
    مرسی از سوال های خوبتون
    1- من سعی دارم این روش کدنویسی رو توضیح بدم که کنترل های روی فرم به یه موجودیت وشی ای بایند هستند. کاش یه مثال می زدین ولی در کل فرض کنید ما یک شی در context داریم از جنس Customer و یک شی دیگه داریم از جنس Product خوب این دو شی رومی تونیم هرجور که دوست داریم پر کنیم مثلا مقدار Text یک TextBox رو به یک پراپرتی از Customer و یک پراپرتی از Product بدهیم و در نهایت SaveChanges رو صدا بزنیم تغییرات ذخیره خواهد شد.

    2- در مورد این سوال وقتی فرم Order رو بخواهیم بسازیم جوابتون رو خواهید گرفت در ضمن باز به ین نکته اشاره می کنم که بهتره با شی کار کنیم نه اینکه ID بین فرمها جابجا کنیم.

    3- بحث Connection string هم که مستقل از EF هست. اما معمولا توی App.Config این مقدار تنظیم می شود. در مورد امنیتش هم نکته دیگری هست که می تونیم اونو Encrypt کنیم یا اصلا یک dll برای اون بنویسیم. که بحث جداگانه ای رو می طلبه

    4- معمولا اشیاء سنگین و یا اشیایی که منابع از سیستم می گیرند را باید در اولین فرصت آزاد کنیم. ObjectContext هم از این دسته هست. و اما اینکه چرا null می کنیم کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!!

    5- وقتی پشت یک رویداد می خوایم عملی رو انجام بدیم بهتره که اون عمل رو توی یک متد بنویسیم و سپس متد رو فراخوانی کنیم. مزیت این کار اینه که هم به خوانایی کمک می کنه هم اینکه ممکنه فرضا هنگام ذخیره بخوایم کار دیگه ای رو انجام بدیم مثلا فرم رو پاک کنیم پس بهتره همه این موارد بصورت یک پارچه در یک متد قرار بگیره حتی اگه بخوایم این متد رو فقط یک جا صدا بزنیم

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    میشه جواب من رو هم بدید؟!

  39. #39

  40. #40
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال و جواب های ساخت پروژه ثبت سفارشات

    نقل قول نوشته شده توسط uniqueboy_ara مشاهده تاپیک
    اگه تو فایل XML تغییری ندیم چه اتفاقی میفته؟؟؟
    من تغییرش ندادم و در ظاهر هیچ اتفاقی نیفتاد و برنامه هم به درستی کار میکنه!

    من خودم با معماری 3لایه و ADO.net کار میکنم، میخواستم بدونم آیا این روش (Entity Framework ) نسبت به ADO.net سرعت بیشتری داره؟؟؟
    شما از چه نسخه ای از Visual Studio استفاده می کنید 2010. آیا سرویس پک یک رو نصب کردید؟ وقتی چند آیتم رو اضافه می کنید موقع ذخیره مشکلی پیش نمیاد؟!

    در مورد EF هم باید بگم که چیزی جدا از ADO.Net نیست و در برخی موارد هم چون Command نهایی رو خودش تولید می کنه و چون این Command بهینه هست سرعت بیشتری نسبت به استفاده از روش استفاده از DataSet و ساختن Command توسط خودمون رو داره

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •