نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

  1. #1

    بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    سلام
    من یه جدول برای نگهداری مشخصات کالا دارم که فیلد کد کالا به صورت خود کار مقدار دهی میشود (Identity=Yes) و دیگه اینکه یکی از فیلدش برای نگهداری مسیر عکس کالا است
    عکس کالا در پوشه ای در App_Themes قرار میگیرد و فراخوانی میشود

    حال می خوام که با اضافه کردن رکورد جدید در جدول کد کالا که به صورت Identity است (مقدار دهی میشود) برای نام عکس نیز در نظر گرفته بشود (یعنی عکس با نام کد کالا ذخیره بشود)

    حال برای بدست آوردن کد کالای جاری قبل از درج در بانک چه کار کنم؟

    قبلا پست هایی در مورد اینکه از Max میشه آخرین رکورد جدول بدست آورد دیده ام اما یه مشکلی داره
    اونم اینه که اگه ما بیایم آخرین کالایی که درج کردیم را حذف کنیم، مقداری که تابع Max به ما میدهد اشتباه است

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    سلام دوست من

    اگه ما بیایم آخرین کالایی که درج کردیم را حذف کنیم، مقداری که تابع Max به ما میدهد اشتباه است
    شما اگه اخرین رکورد را حذف کنید چرا باید مشکل پیش بیاد ؟؟ خوب اخرین مقدار میشه یکی قبل از اونی که حذف کردید .

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    نقل قول نوشته شده توسط smm2006sh مشاهده تاپیک
    سلام دوست من


    شما اگه اخرین رکورد را حذف کنید چرا باید مشکل پیش بیاد ؟؟ خوب اخرین مقدار میشه یکی قبل از اونی که حذف کردید .
    خوب اون وقت از اونجایی که فیلد کد کالا به صورت Identiy است برای درج کالا جدید مقدارش یکی بعد از مقدار کالای حذف شده است ولی مقدار Max یکی کمتر از مقدار کد جاری است

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار smm2006sh
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زاینده روددیروز-مرده رودامروز(1390/09/25دوباره به خواب رفت)
    پست
    441

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    دوست من یا این هست که شماره هایی که میزنی پشت سر هم نباشه و یا این که شماره ها را دستی وارد کنی. چون بازم اگه ترتیبش برات مهم هست و بخوای شماره ها به صورت اتوماتیک بخوره بازم به مشکل بر میخوری ! میدونی کجا ؟ اگه یه بار یه رکورد را از وسط هم پاک کنی بازم ترتیب اونا میخوره به هم .

  5. #5

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    نقل قول نوشته شده توسط smm2006sh مشاهده تاپیک
    دوست من یا این هست که شماره هایی که میزنی پشت سر هم نباشه و یا این که شماره ها را دستی وارد کنی. چون بازم اگه ترتیبش برات مهم هست و بخوای شماره ها به صورت اتوماتیک بخوره بازم به مشکل بر میخوری ! میدونی کجا ؟ اگه یه بار یه رکورد را از وسط هم پاک کنی بازم ترتیب اونا میخوره به هم .
    من هدفم اینه که می خوام نام عکس که در بانک ذخیره میشه با کد کالا یکی باشه تا عکس هم خاصیت منحصر به فرد داشته باشه تا بعد اگه زمانی کاربر بخواد یک رکورد را حذف کنه عکس دیگری به اشتباه پاک نشه. چرا که ممکن حتی در زمان ذخیره عکس در پوشه قبلا عکسی همنام با عکس جاری وجود داشته باشه به این دلیل می خوام نام عکس با نام کد کالا یکی باشه
    راه حلی دیگه ای وجود داره؟
    با تشکر که وقت میزارید
    آخرین ویرایش به وسیله ALI_REZA_6 : پنج شنبه 26 آبان 1390 در 16:59 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    با سلام
    این بر میگرده به خودتون که چطوری بسازیش.
    می تونید در هنگام اپلود عکس به اسم کاربر کنید .
    در کل همه کار میشه کرد

  7. #7

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    روش دوستان درسته ولی با خود sql هم میشه این کارو کرد فقط کافیه کدزیر رو به دستور sql تون اضافه کنید
    insert into table values ('string value');select scope_identity()

    بعد اونو بایه دیتاریدر میخونی

  8. #8

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    نقل قول نوشته شده توسط aliasghar2 مشاهده تاپیک
    روش دوستان درسته ولی با خود sql هم میشه این کارو کرد فقط کافیه کدزیر رو به دستور sql تون اضافه کنید
    insert into table values ('string value');select scope_identity()

    بعد اونو بایه دیتاریدر میخونی
    میشه یه توضیحی بدید در مورد اون کد که گفتید
    دستور Sql Command چه جوری باید بنویسم
    اون کد کجا باید بنوسم

  9. #9

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    با سلام
    یه راه ساده که با مشکل مواجهه نشی اینه که ورود اطلاعاتت رو دو مرحله ای کنی :
    1- در مرحله اول یا صفحه اول بیا یه رکورد توی دیتابیس اضافه کن و با آی دی این رکورد جدید یه لینک واسه صفحه ادیت یا ویرایش بزار
    2- در این صفحه یا مرحله کافیه با استفاده از آی دی که از صفحه یک اومده هرکاری خواستی بکنی
    در ضمن این بعنوان صفحه ویرایش هم عمل میکنه
    یه نمونه SP برای اضافه کردن رکورد جدید و بدست اوردن شناسه یا آی دی ان:


    Create Procedure Confirm_List_InsertRow
    @Confirm_News_ID bigint = 0 ,
    @Confirm_UserName varchar(100) = '' ,
    @Confirm_Date datetime = NULL,
    @Confirm_Comment nvarchar(200) = ''
    As
    Begin



    IF (@Confirm_Date ='' OR @Confirm_Date =null)
    BEGIN
    SELECT @Confirm_Date =GETDATE()
    END

    Insert Into Simpa_DB_tbl_News_Confirm_List
    ([Confirm_News_ID],[Confirm_UserName],[Confirm_Date],[Confirm_Comment])
    Values
    (@Confirm_News_ID,@Confirm_UserName,@Confirm_Date, @Confirm_Comment)

    Declare @ReferenceID int
    Select @ReferenceID = @@IDENTITY

    Return @ReferenceID

    End

    GO


    واسه تهیه sp هم از spgenerator استاد کرامتی استفاده کن
    با تشکر

  10. #10

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    روشی که گفتم کاری نداره فقط کافی مثل یه select باهاش رفتار کن به این صورت که بریزیش توی یه دیتاریدر بعد اونو بخونی

  11. #11

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    با تشکر از دوستان
    راه حل های (آقا یا خانم) Firstline و aliasghar2 روش های خوبی هستند.
    من مشکلم را به صورت زیر حل کردم
    نام عکس بدون پسوند در فیلد عکس ذخیره کردم و خود عکس هم در مسیر پروژه درون یه پوشه قرار دادم
    برای فیلد عکس نوع داده عددی گرفتم
    هربار که خواستم یک رکورد را اضافه کنم ماکزیمم فیلد عکس را گرفته مقدارش به اضافه یک می کنم به این صورت نام عکس بعدی برای ذخیره بدست می آید و اگر هم که کاربر عکسی انتخاب نکرد مقدار 0 در فیلد مربوطه وارد میشود
    برای ویرایش اگر عکس قبلا انتخاب شده بود که عکس جدید با نام عکس قبلی ذخیره می شود ولی اگر مقدار فیلد 0 بود (عکسی انتخاب نشده بود) دوباره ماکزیمم فیلد عکس را گرفته نام عکس بدست می آید
    در این صورت همه عکس ها نامشان منحصر به فرد میشه
    باز هم از دوستان که مرا راهنمایی کردند تشکر می کنم

  12. #12

    نقل قول: بدست آوردن identity جاری با کد نویسی در ASP

    با سلام
    اگر در زمان اضافه کردن رکورد ، بنا به دلایلی رکورد اضافه نشود یا رکورد حذف شود چون Id جدول autonumber است رکورد بعدی دقیقا بعد از رکورد قبلی نخواهد بود و قطعا مشکل پیش خواهد آمد
    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •