نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

  1. #1

    Question ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    سلام دوستان
    من دارم PHP میخونم منتهی مثل اینکه این فقط زبان است
    میخواستم راهنماییم کنید وقتی PHP یاد گرفتم , با چه برنامه ای می توان سایت فوق العاده ساخت ؟
    سایتی که هر امکانی که دلم خواست روش پیاده کنم
    هر کس میدونه راهنماییم کنه
    دعاش میکنم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    134

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    با php میتوانید هر سایت فوق العاده ای بسازید.( با خود php!!)
    ابزار هایی هستن که قابلیت های برای تسهیل توسعه در اختیار میزارن که بهشوم میگن فریم ورک...
    با فریم ورک های php آشنا نیستم در مورد cakephp و zend جست و جو کنید.
    به نتایج خوبی خواهید رسید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط reza10wert مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من دارم PHP میخونم منتهی مثل اینکه این فقط زبان است
    میخواستم راهنماییم کنید وقتی PHP یاد گرفتم , با چه برنامه ای می توان سایت فوق العاده ساخت ؟
    سایتی که هر امکانی که دلم خواست روش پیاده کنم
    هر کس میدونه راهنماییم کنه
    دعاش میکنم
    با فکر و تجربه تجربه کامل شد با ایده ی خوب و پیاده سازی اون می تونی هر وب سایتی که دوست داشتی باشی بزنی . توی php هیچ برنامه ای وجود نداره : php یعنی کد نویسی باید بنویسی و با چند تا کلیک نمی شه سایت ساخت. پس تجربه ات رو بیشتر کن و ان شاالله هر سایتی که دوست داشتی پیاده سازی کنید. موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    ++ Notepad

  5. #5

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    می تونید از nuSphere PHP Editor استفاده کنید

  6. #6

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    با اجازه دوستمون یک سوال مرتبط داشتم
    می خواستم بدونم که نرم افزاری که تابع ها و متغیرهای php و تعریف شده کاربر را با مثلا یک کنترل+اسپیس بیاره
    را می شه معرفی کنید این notepad++ خیلی از توابع خود php را هم نداره.
    ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط hosseinab مشاهده تاپیک
    با اجازه دوستمون یک سوال مرتبط داشتم
    می خواستم بدونم که نرم افزاری که تابع ها و متغیرهای php و تعریف شده کاربر را با مثلا یک کنترل+اسپیس بیاره
    را می شه معرفی کنید این notepad++ خیلی از توابع خود php را هم نداره.
    ممنون
    دریم ویور
    چندین ساله که دارم باهاش کار می کنم و پیشنهاد منم همینه :
    دانلود نسخه پرتابل : http://www.freedownload.ir/content/view/871/60/
    دانلود نسخه نصبی : http://p30download.com/fa/entry/1221...-%D9%88%D8%A8/


    موفق باشید

  8. #8
    کاربر جدید آواتار diaoko89
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    کــــردســــــــتان
    سن
    34
    پست
    29

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    دوست عزیز من هم مشکل شمارو داشتم و مدتها بود که دنبال یک نرم افزار کمکی خوب می گشتم که سرعت کد نویسی رو بالا ببره و همه ی اطلاعات مربوط به php رو در خودش داشته باشه که تونستم یک برنامه ی فوق العاده رو پیدا کنم که اسمش هست Zend Studio که برای php به مثال visual studio برای asp میمونه
    پیشنهاد می کنم که حتما استفاده کن ضرر نمی کنی البته ورژن 8 رو استفاده کن
    اینم لینک دانلودش
    http://www.asandownload.com/archives...d_studio_full/

    موفق باشید

  9. #9

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    phpdesign هست که خیلی خوبه اما در آینده اگر قصد کار کردن حرفه ای داری zend studio

  10. #10

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    netbeans هم مجانیه هم عالی با کلی امکانات

  11. #11

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    با سلام، من هم علاوه بر Zend Studio که حجم خیلی زیادی داره، برنامه کم حجم ولی راحت و خوش دست Rapid PHP رو پیشنهاد میکنم. امتحانش ضرر نداره. از اینجا میتونید دریافتش کنید. موفق باشید.

  12. #12

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    تنها مشکلی که Rapid PHP دارد مشکل با یونیکد است

  13. #13

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    به نظرم بهتره یه نگاهی هم به Microsoft DW هم بندازین دوستان عزیز

  14. #14

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط AMIBCT مشاهده تاپیک
    تنها مشکلی که Rapid PHP دارد مشکل با یونیکد است
    Rapid PHP با یونیکد مشکلی نداره. اگه اجازه بدین، جمله شما رو اینطور اصلاح کنم:
    [تنها مشکلی که Rapid PHP دارد، مشکل با متنهای Right To Left است]
    موفق باشید.

  15. #15

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    خودشان قبول کردند که یونیکد مشکل دارد و گفتند که فعلا امکان رفع آن را ندارند:
    http://forums.blumentals.net/viewtopic.php?f=4&t=5190&p=18017

  16. #16

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    دوستان توی کار حرفه ای استفاده از فریم ورک زند رو پیشنهاد می کنم.

    ادیتورها هم به notepad++ ، دریم ویور و زند استادیو. بقیه هم هستن ولی فکر نکنم این سه تا ادیتور شما رو ناامید کنن. هرکدوم یه سری مزایا دارن.

  17. #17

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    نمیدونم منظورتون از مشکل یونیکد چی هست چون من خودم کارکترهایی مثل ی و ک و... رو توی این ادیتور تایپ کردم و با کدگذاری UTF-8 withou BOM ذخیره کردم و بعد با Hex Editor اونها رو خوندم و کدی که ذخیره شده بود، همون کد یونیکد مربوط به حروف فارسی بود.

  18. #18

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    دوست عزیز وقتی خودشون تایید کرده‌اند که دیگه جایی برای بحث باقی نمی‌ماند

    این هم تصویری از اشکال رفع نشده‌ی برنامه در آخرین نسخه:

  19. #19

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    آهان از این نظر
    در این مورد نظرتون چیه؟
    rphputf8.jpg
    البته این رو هم بگم که این مسئله کاملاً بستگی به صفحه کلید مورد استفاده شما داره و من خودم برای کارهای شخصیم، KBDFA.dll ویندوز خودم رو دستکاری کردم و ی فارسی رو جایگزین ی عربی کردم. بنابراین، قبول دارم که RPHP با UTF-8 مشکل داره ولی امتیازات زیاد این برنامه مثل حجم کم، نشان دادن فهرست توابع و استخراج خودکار اونها از فایل php.exe و دسترسی به Manual رسمی سایت و امکان استفاده از فایل CHM برای راهنما و پرش خودکار به تابع مربوطه در راهنما با زدن کلید F1 روی هر تابع در سورس کد و... باعث میشه بتونیم از این یک مورد گذشت کنیم. ضمناً همونطور که نشون دادم، با تغییر کوچکی در صفحه کلید فارسی، میشه این مشکل رو برای همیشه رفع کرد. موفق باشید.

  20. #20

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    صفحه کلید من هم فارسی هست
    برنامه مشکل داره - در حقیقت می‌ره و معادل اسکی نویسه‌های یونیکد رو جایگذاری می‌کنه

    این موضوع در اعداد فارسی هم وجود داره و چند حرف دیگر

    من از این برنامه فقط به عنوان ویرایشگر CSS بهره‌برداری می‌کنم
    و برای PHP همچنان از ++Notepad به همراه چند افزونه استفاده می‌کنم

  21. #21

    نقل قول: ساخت سایت با PHP چه برنامه ای باید کار کنم ؟

    گویا واجب شد من هم به سمت ++Notepad نقل مکان کنم. البته نظرم بیشتر روی Aptana Studio هست.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •