نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بازیابی تصیور از دیتابیس و آوردن عکس در گزارش با کریستال ریپورت

  1. #1

    Question بازیابی تصیور از دیتابیس و آوردن عکس در گزارش با کریستال ریپورت

    با سلام به همه دوستان.
    یکی از فیلدهای جدول اطلاعات پرسنلی در SQL ، عکس پرسنل هست ، که به صورت varbinary در دیتابیسم ذخیره می شود.
    حالا می خوام با کریستال ریپورت گزارش از اطلاعات پرسنلی بسازم که عکس پرسنل هم در گزارش بیاید.
    چجوری می تونم دیتایی که به صورت varbinary ذخیره شده رو در گزارش تبدیل به عکس در گزارش بکنم؟
    ممنون میشم راهمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: بازیابی تصیور از دیتابیس و آوردن عکس در گزارش با کریستال ریپورت

    از دوستان کسی نیست کمک بکنه؟

  3. #3

    نقل قول: بازیابی تصیور از دیتابیس و آوردن عکس در گزارش با کریستال ریپورت

    با سلام به دوست عزیز.
    شما اول باید نوع فیلد در SQL را به Image تغییر دهید بعد با دستور زیر تصویر را درون فیلد مورد نظر ذخیره کنید
    FileStream f = newFileStream(StrFileName, FileMode.OpenOrCreate);
    byte[] buff = newbyte[f.Length];
    f.Read(buff, 0, (
    int)f.Length);
    مثلا اگر خواستی درون دیتابیس ذخیره کنی ( مثلا با دستور SQL) کد زیر را می نویسی:
    من فقط فیلد تصویر را در نظر گرفته ام:
    StrSql = "INSERT INTO tablename" +
    "(Photo)" +
    "VALUES( @pict')";
    Command =
    newSqlCommand(StrSql, Connection);
    Command.CommandType =
    CommandType.Text;
    Command.Parameters.AddWithValue(
    "@pict", buff);
    Command.ExecuteNonQuery();
    برای بازیابی کد زیر را بنویس
    byte[] b = (byte[])Data.Set.Tables[0].Rows[0][0];
    MemoryStream st = newMemoryStream();
    st.Write(b, 0, b.Length);
    Image im = Image.FromStream(st);
    مثلا اگر خواستی تصویر مورد نظر را در Picturebox نشان دهی بعد از دستورات بازیابی دستور زیر را می نویسی:
    picturebox1.image=im;
    در کریستال ریپورت بعد از ایجاد ویزاد ( وقتی به جدول وصل شدی ) خودش به صورت اتوماتیک تصویر را می شناسد
    اگر توضیحات تکمیلی خواستی بگو از اول برات توضیح بدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •