نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

  1. #1

    نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    سلام

    دوستان فرض کنید ما یه دیتاگرید ویو به نام DGW داریم برای آگاهی از مقدار سلول (0,0) یعنی ستون 0 و سطر 0 از کد زیر استفاده می کردیم:

    DGW.Item(0,0).value

    که لازمه این کار ارتباط دادن دیتابیس با دیتا گرید ویو بود.حالا آیا ما می تونیم با کئوری نویسی و یا راه دیگه ای به مقدار سلول ذکر شده بدون استفاده از دیتاگرید ویو دست پیدا کنیم؟

    بطور مثال :با استفاده از همچین چیزهائی البته من نمی دونم حا فقط سوال می کنم.

    "select * from table"

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mgh64120
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    جلوي كامپيوتر
    پست
    410

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    درود بر شما
    براي اينكه بتوني مقدار يك فيلد از يك ركورد خاص يك جدول رو بدست بياري بايد :

    Dim Result As Object
    Dim Cmd As New SqlCommand("SELECT FieldName FROM TableName WHERE FieldName2 = شرط مورد نظر", Connection)
    Connection.Open
    Dim DR As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader
    If DR.Read =True Then Result = DR("FieldName").ToString
    Connection.Close

    موفق باشيد.

  3. #3

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط mgh64120 مشاهده تاپیک
    درود بر شما
    براي اينكه بتوني مقدار يك فيلد از يك ركورد خاص يك جدول رو بدست بياري بايد :

    Dim Result As Object
    Dim Cmd As New SqlCommand("SELECT FieldName FROM TableName WHERE FieldName2 = شرط مورد نظر", Connection)
    Connection.Open
    Dim DR As SqlDataReader = cmd.ExecuteReader
    If DR.Read =True Then Result = DR("FieldName").ToString
    Connection.Close

    موفق باشيد.
    من نمی خوام شرط خاصی رو قرار بدم.تازه اگه اون شرط می دونستم که نمی خواستم مقدار یه سلول رو بخونم.

    من می خوام مقدار یه سلول رو هر چی که بود بخونم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار tto_baran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شهريست بجز عشق كه هيچش كناره نيست {{ بو كان }}
    پست
    130

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    اینم یه راه ساده است به امتحانش میارزه

    ol_cn =
    New OleDbConnection(er)
    ol_cn.Open()
    ol_cm =
    New OleDbCommand("select * from "JADVAL" where id = RADIF ", ol_cn)
    ol_da =
    New OleDbDataAdapter(ol_cm)
    ds =
    New DataSet
    ol_da.Fill(ds,
    "JADVAL")
    dr = ol_cm.ExecuteReader
    If dr.HasRows Then
    While dr.Read
    '************************************************* *********
    '**
    TextBox1.Text = (dr("fild1"))
    TextBox2.Text = (dr(
    "fild2 "))
    ' for all filds

    TextBox3.Text = (dr("fild n "))
    EndWhile
    TextBox1.Focus()
    EndIf


    من از تکست باکس استفاده کردم شما می تونی براشون متغیر تعریف کنی

  5. #5

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط tto_baran مشاهده تاپیک
    اینم یه راه ساده است به امتحانش میارزه

    ol_cn =
    New OleDbConnection(er)
    ol_cn.Open()
    ol_cm =
    New OleDbCommand("select * from "JADVAL" where id = RADIF ", ol_cn)
    ol_da =
    New OleDbDataAdapter(ol_cm)
    ds =
    New DataSet
    ol_da.Fill(ds,
    "JADVAL")
    dr = ol_cm.ExecuteReader
    If dr.HasRows Then
    While dr.Read
    '************************************************* *********
    '**
    TextBox1.Text = (dr("fild1"))
    TextBox2.Text = (dr(
    "fild2 "))
    ' for all filds

    TextBox3.Text = (dr("fild n "))
    EndWhile
    TextBox1.Focus()
    EndIf


    من از تکست باکس استفاده کردم شما می تونی براشون متغیر تعریف کنی

    نتونستم استفاده کنم.میشه نمونه برنامشو بدین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار tto_baran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شهريست بجز عشق كه هيچش كناره نيست {{ بو كان }}
    پست
    130

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    این هم یه نمونه برای شما





    خواندن از جدول.rar
    آخرین ویرایش به وسیله tto_baran : پنج شنبه 03 آذر 1390 در 04:25 صبح

  7. #7

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط tto_baran مشاهده تاپیک
    این هم یه نمونه برای شما





    خواندن از جدول.rar

    دمتگرم داداش.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار tto_baran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    شهريست بجز عشق كه هيچش كناره نيست {{ بو كان }}
    پست
    130

    نقل قول: نحوه خواندن اطلاعات سلول های فایل دیتا بیس بدون نمایس اون در دیتا گرید ویو

    خوشحالم که به جواب رسیدی

    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •