نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

  1. #1

    چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    سلام
    من دارم یه برنامه مینویسم
    تو این برنامه عدد صفر نباید به کار بره
    حالا میخوایم اگه کاربر عدد 1025 رو وارد کرد ، خروجیش 125 باشه
    یا مثلا اگه 301450 رو وارد کرد خروجیش 3145 باشه
    چه باید کنم ؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    دوستان کمک می کنید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    پیشنهاد من اینه که شما عدد رو به صورت رشته بگیری از نو string یا char به صورت آرایه بعدش با حلقه صفرها رو حذف کنی. من با سی مدتیه به هم زدم کامپایلرشو ندارم که کد بذارم واست. موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    با ارایه نمیخوام باشه
    با تابع هم نمیخوام باشه
    میخوام کاملا ساده باشه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار quiet_programmer
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    38
    پست
    289

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    با سلام.

    با ارایه نمیخوام باشه
    میخوام کاملا ساده باشه
    این دوتا با هم در تناقضن.

    برای اینکه بدون استفاده از آرایه بخوای کد کنی کارت یکم سخت میشه.
    1024 رو در نظر بگیر برای کد کردن حذف صفر بدون استفاده از آرایه باید 1024 رو تقسیم بر 10 کنی باقی مانده میشه 4 خارج قسمت 102. جالب بود؟ خوب 4 جداشد با 0 مقایسه کن. صفر نیست پس چون رقم اوله ضربدر 10 به توان صفر(صفر از کجا اومد؟ چون اولین رقم غیر صفر رو جدا کردیم پس یک منهای یک ) کنی میشه 4. تا اینجارو داشته باش. بعد میای خارج قسمت تقسیم قبل رو 102 هست رو دوباره به 10 تقسیم کن. خارج قسمت میشه 10 باقی مانده 2. 2 هم جدا شد با صفر مقایسه کن صفر نیست پس جون دومین رقمه 2 رو ضربدر عدد 10 به توان یک (یک از کجا اومد؟ چون دومین رقم غیر صفر رو جدا کردیم پس دو منهای یک) که میشه 20 بعد با عدد 4 جمعش میکنیم میشه 24. تا اینجا 24 رو داشته باش. بعد دوباره خارج قسمت تقسیم قبلی (یعنی عدد 10) رو به 10 تقسیم کن. باقی مانده 0 خارج قسمت 1. صفر هم جدا شد. حالا صفر رو با صفر مقایس کن. صفره!!
    پس بیخیالش میشیم و کاری انجام نمیدیم. بعد خارج قسمت تقسیم قبلی (یعنی 1) رو به 10 تقسیم میکنیم. خارج قسمت میشه 0 و باقی مانده 1. باز یه رقم غیر صفر جدا شد. چون سومین رقم غیر صفر جدا شدست اونو ضربدر 10 به توان دو کن میشه 100 و با 24 جمع کن میشه 124!!! چون خارج قسمت تقسیم قبلی صفر شد کار تقسیم رو تموم میکنیم.

    الگوریتم رو گفتم بهت کد کردنش با خودت. با این تفاصیری که بنده عرض کردم کد کردنش دیگه کار سختی نباید باشه.

    یاحق.
    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    ممنون داداش
    اما باری عددهای دیگه چه کنم ؟
    هر دفعه باید 10 به توان x رو زیاد کنم
    میشه یه کد کوچولو بنویسی خودم کاملش می کنم
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    اینو نوشتم
    جواب نمیده :

    #include <conio.h>
    #include <stdio.h>
    int main()
    {
    int num=0,digit,sum=0,i,su;
    while(1){
    printf("Number:");
    scanf("%d",&num);
    printf("After:");
    do{
    digit = num%10;
    i=1;
    i += 1;
    if(digit !=0)
    su=digit^i;
    sum += su;
    num /= 10;
    } while(num !=0);
    printf("%d\n",sum);
    sum=0;
    }
    return 0;
    }

  8. #8

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    بلاخره نوشتمش
    ممنون

  9. #9

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    سلام دوستان
    من تازه عضو شدم
    همین سوال دوستمون رو دارم . چجوری میشه صفر های یک عدد رو حذف کرد البته داخل C++‎
    تو نت درباره تبدیل string به int ی سری مطالبی خوندم اما متوجه نشدم

  10. #10

    نقل قول: چطوری رقم صفر رو از یه عدد حذف کنم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mamali-mohammad مشاهده تاپیک
    سلام
    من دارم یه برنامه مینویسم
    تو این برنامه عدد صفر نباید به کار بره
    حالا میخوایم اگه کاربر عدد 1025 رو وارد کرد ، خروجیش 125 باشه
    یا مثلا اگه 301450 رو وارد کرد خروجیش 3145 باشه
    چه باید کنم ؟
    ممنون
    سورس کدش برای C++‎
    #include<iostream>
    using namespace std;
    int main()
    {
    int a;
    int i,z,s,sum=0;
    do
    {
    cout << "Enter a Integer Number: ";
    cin >> a;
    if (a > 0)
    {
    for (i = 2; i <= a; i++)
    {
    z = a%i;
    s = a / i;
    if (z == 0)
    {
    sum = sum + s;
    }
    }
    if (sum == a)
    cout << sum << " is a Perfect Number !" << endl;
    else
    cout << a << " Is not a Perfect Number !" << endl;
    }
    } while (a > 0);
    system("pause");
    }

    تازه به توان ۲ هم میرسونه :-)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •