نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: هوش مصنوعی بازی دوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    Question هوش مصنوعی بازی دوز

    کسی می تونه درباره ی هوش مصنوعی بازی دوز کمکم کنه منظورم بازی با کامپیوتره

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Cancer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    <include <Cancer.h#
    پست
    135

    نقل قول: هوش مصنوعی بازی دوز

    سلام
    من زیاد در مورد این بازی فکر نکردم.
    ولی
    حواست باشه که حالات تکراری رو چک نکنی.
    مثلا:
    برای شروع فقط 3 تا حالته.
    باقیه حالات شروع حالت rotate شده ی همین سه حالتن.
    ....
    یه چی دیگه:
    چک کردن حالات رو بی خیال. وقت تلفیه.
    بجای بیا چند تا if بزار و بهش دوز بازی کردن رو یاد بده.
    چون تعداد حالات دوز اون قدر زیاد نیست.
    .....
    اگه برای استادی، درسی یا یه همچین چیزی می نویسی که هیچ.
    else
    بی خیال دوز.
    برو یه چیزه خفن تر بنویس مثلاً یه بازی دیگه
    دوز خیلی ضعیفه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: هوش مصنوعی بازی دوز

    سلام
    خب میتونیم با 8 تا دستور if به برنامه بگیم وقتی 2 تا مهره پشت سر هم بود سومیش رو خودش بزاره و برنده بشه.اما...
    1.بازی شروع شده و اولین مهره رو برنامه گذاشته از کجا بدونه مهره دوم رو کجا باید قرار بده.در واقع منظورم زمانی هست که هیچ دو مهره ای پشت سر هم نباشند(اوایل بازی)
    2.
    برای شروع فقط 3 تا حالته.
    باقیه حالات شروع حالت rotate شده ی همین سه حالتن.
    اگه امکانش براتون هست چند خط مختصر و ساده در رابطه با این موضوع توضیح بدید و یه نمونه سورس ساده قرار بدید.
    در ضمن من خیلی تلاش کردم با حلقه ها این کارو انجام بدم اما راه به جایی نبردم...
    راهنمایی کنید ممنون میشم...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Cancer
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    <include <Cancer.h#
    پست
    135

    نقل قول: هوش مصنوعی بازی دوز

    سلام
    من برنامه این رو ننوشتم.
    اما:
    چیزایی که تو کتابا نوشتن تعداد حالات اولیه 9تا
    Name:  dooz.JPG
Views: 776
Size:  12.0 کیلوبایت
    خب حالا خوب نگاه کنی می بینی که 1 و 3 و 7 و 9 حالت یک حالت هستند فقط rotate شدن.
    و همین طور 2 و 4 و 6 و 8 هم یک حالت.
    و نهایتاً 5 هم یک حالت.
    پس تا اینجا ما از حالت های تکراری جلوی گیری کریدم به همین ترتیب مراحل بعدی را هم می توانیم از حالات تکراری جلوگیری کنیم.
    .............
    ولی به نظر من اگه به برنامه دوز بازی کردن رو یاد بدین زودتر به نتیجه می رسین.
    تاره در حالت هایی که کاربر کمی باهوش باشد و از روش های طرح ریزی استفاده کند هم حالات معلوم است (اگه کمی دوز بازی کنید پیدا می کنید) شما می توانید با یک if از این حملات جلوگیری کنید.
    بدین وسیله شما میتوانید حتی تضمین کنید که برنامه شما می توانید همیشه برنده یا مساوی بازی را به پایان برساند (هیچ وقت بازنده نباشد).

    در کل اگه برای خودتون می خواین بنویسین بنظره من بی خیالش.
    دنباله یه چیزه قوی تر برین، حتی چیزی که توی ذهنتون جا نگیره. این طوری شیب پیشرفتتون تندتره.
    هر چیزی رو هم زود قبول نکنید، همیشه راه بهتری هم هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mr-adler
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    385

    نقل قول: هوش مصنوعی بازی دوز

    سلام
    تاره در حالت هایی که کاربر کمی باهوش باشد و از روش های طرح ریزی استفاده کند هم حالات معلوم است
    دقیقا به این مورد فکر کرده بودم.پس حل شدنیه....
    راستی اگه براتون ممکنه یه کتاب خوب و جامع در سطح مبتدی در این مورد معرفی کنید.
    یه سوالی هم داشتم .فرقی نمیکنه که کدوم زبان رو یاد میگیری هوش مصنوعی تو همش مشترکه. درسته؟

    تشکر ....

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    259

    نقل قول: هوش مصنوعی بازی دوز

    شما باید الگوریتم جستجو (جستجوی اول سطح یا جستجوی عمقی) رو در مباحث هوش‌مصنوعی مطالعه کنید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار jafar2012
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    ایران *****
    پست
    126

    نقل قول: هوش مصنوعی بازی دوز

    hi
    من اين بازي روقرارشده به عنوان پروژه تحويل بدم من اين سورس ها روگيراوردم توجه كنيد
    سورس انتخاب بازي كن و چك كردن پايان بازي
    If i < 9 Then
    If a = 1 Then
    sender.Text = "X"
    a = 0
    sender.Enabled = False
    sender.BackColor = Color.NavajoWhite
    Else
    sender.Text = "0"
    a = 1
    sender.Enabled = False
    sender.BackColor = Color.LightYellow
    End If
    i = i + 1
    End If
    سورس چك كردن برد وباخت
    If b1.Text = "X" And b2.Text = "X" And b3.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b1.Text = "X" And b4.Text = "X" And b7.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b1.Text = "X" And b5.Text = "X" And b9.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b3.Text = "X" And b5.Text = "X" And b7.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b3.Text = "X" And b6.Text = "X" And b9.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b7.Text = "X" And b8.Text = "X" And b9.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b2.Text = "X" And b5.Text = "X" And b8.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    ElseIf b4.Text = "X" And b5.Text = "X" And b6.Text = "X" Then
    MsgBox("Player 1 Win")
    clear()
    End If

    If b1.Text = "0" And b2.Text = "0" And b3.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b1.Text = "0" And b4.Text = "0" And b7.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b1.Text = "0" And b5.Text = "0" And b9.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b3.Text = "0" And b5.Text = "0" And b7.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b3.Text = "0" And b6.Text = "0" And b9.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b7.Text = "0" And b8.Text = "0" And b9.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b2.Text = "0" And b5.Text = "0" And b8.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    ElseIf b4.Text = "0" And b5.Text = "0" And b6.Text = "0" Then
    MsgBox("Player 2 Win")
    clear()
    End If
    If i = 9 Then
    MsgBox("Tie Has Been Created...!")
    clear()
    End If
    حالاسوال من اينه چطوري بدون اينكه بخام داخل هر label اين كدها رابنويسم هر دو سورس چك بشند لطفا اگر مي خاهيد توضيح بدهيد كامل توضيح دهيد زبان برنامه نويسي كه باهاش كارمي كنم vb.net است درضمن اين clear() براي چيه ياچرابايدباشه
    از همتون ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله jafar2012 : دوشنبه 14 آذر 1390 در 13:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •