نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل فونت های فارسی در ارتباط بین اکسس و Php

  1. #1

    مشکل فونت های فارسی در ارتباط بین اکسس و Php

    با عرض سلام وخسته نباشید.
    من یه برنامه با Php و اکسس نوشتم اما اطلاعات فارسی رو به صورت نامفهومی میاره.
    charset صفحه رو هم Utf-8 و Cp1256 گذاشتم اما حل نشد.
    متشکر میشم اگه دوستان راهنمایی کنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار هادی2020
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    37
    پست
    235

    نقل قول: مشکل فونت های فارسی در ارتباط بین اکسس و Php

    ببین این کدها به دردت میخوره

    class MySqlConn
    {
    private $m_dbConn;
    private $m_error;

    public function __construct( $location, $username, $password )
    {
    $this->m_error = FALSE;
    $this->m_dbConn = mysql_connect( $location, $username, $password );
    if( !$this->m_dbConn ) $this->m_error = mysql_error();
    mysql_set_charset( 'utf8', $this->m_dbConn );
    }
    .
    .
    .
    }

    توی این آدرس هم مطالب خوبی بود
    http://www.codeweblog.com/stag/inser...cess-php-utf8/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: مشکل فونت های فارسی در ارتباط بین اکسس و Php

    خب بايد Collation رو در mysql با utf8_persian_ci تنظيم كني اين رو براي كل mysql و فيلد هاش بايد انجام بدي. بعد داخل كدهايت قبل از query از كد زير استفاده كني.
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'");

    بعد اگه درست نشد بيا تمام اطلاعات داخل mysql رو پاك كن يه بار ديگه بريز.

  4. #4

    نقل قول: مشکل فونت های فارسی در ارتباط بین اکسس و Php

    خیلی متشکر از توجه تون اما همون طور که گفتم بانک اطلاعاتی که استفاده می کنم اکسس access است نه mysql.
    همچین کاری رو میشه روی اکسس انجام داد؟ چه طور؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل فونت های فارسی در ارتباط بین اکسس و Php

    سلام

    امیدوارم که خوب باشید:
    از متاتگ زیر در صفحاتتون استفاده کردید?
    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset="utf-8">

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •