نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    با سلام
    من می خوام panel ی در frmMain ایحاد کنم و به صورت مستطیلی شکل باشه و کاربر هر فرمی رو باز اون فرم دقیقا داخل این Panel به صورت Dock باز بشه
    این کار به چه صورتی می شه انحام داد ؟
    و بعد از باز شدن فرم آزاد باشه یعنی علاوه بر قرار گرفتن در Panel فرم رو بشه هم تکان داد هم max و min انجام داد
    فرم حالت عادی خودش رو حفظ کنه ولی فقط جای باز شدنش در همون Panel باشه
    با سپاس فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    سلام برای این کار فرم های MDI گذینه خوبی هستند، یه مثال ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar MDI.rar‏ (38.4 کیلوبایت, 90 دیدار)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    از دوستان خواهشمندم بیشتر راهنمایی کنند
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ya30ien2
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    بوشهر-برازجان
    پست
    715

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    اگه درست منظورت رو متوجه شده باشم این نمونه رو داخل همین سایت دیدم داخل کدهاش توضیحات مربوطه هم دادهStoreProject.rar

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    از دوستان خواهشمندم کمکم کنند
    با سپاس

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    اگه دنبال راه دیگه ای غیر از mdi میگردی نمیشه
    باید کلک بزنی
    usercontrol درست کنی اون جوری که میخوای مثل یه فرم
    بعد اونو تو panel لود کنی بعدش رو دکمه هاش کد بنویسی که max , min روی اون کار کنه یعنی dock اون usercontrol رو عوض کنه و از این کارها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    فرم Mainی رو در نظر بگیرید که بالای اون هم منوها وجود داره و یک فضای خالی بزرگ هم در وسط فرم هست
    حالا من می خوام در وسط این فرم یک panel بگذارم و هر فرم فرزندی که کاربر باز می کنه رو در این panel به صورت Dock در بیارم و از اون به کاربر اختیارات فرم معمولی رو داره اما فقط می خوام فرم فرزند در زمان لود شدن در همون panel قرار بگیره همین
    ممنون

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hajivandian
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    368

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    این رو من پیدا کردم، خودم تست نکردم ولی تست کن ببین میشه
    http://www.databaseforum.info/2/929147.aspx

  9. #9

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    به سادگي ميشه اين كار رو كرد :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2();
    f.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(f);
    f.Show();
    }

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    نقل قول نوشته شده توسط reza_mostafavi63 مشاهده تاپیک
    به سادگي ميشه اين كار رو كرد :


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2();
    f.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(f);
    f.Show();
    }
    این دقیقا همون چیزی بود که دنبالش بودم
    این روش عالیه
    آخرین ویرایش به وسیله sadaf_ : دوشنبه 28 آذر 1390 در 11:57 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    نقل قول نوشته شده توسط reza_mostafavi63 مشاهده تاپیک


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2();
    f.TopLevel = false;
    panel1.Controls.Add(f);
    f.Show();
    }
    دوستان این روش رو استفاده کنند و نظرات خودشون رو بدهند
    وقتی فرم رو minimize می کنیم فرم در کنار panel قرار می گیره اگر بخواهیم از این حالت خارج کنیم باید چکار کنیم؟

  12. #12

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    از كد زير استفاده كن :
    //
    private void Form2_Resize(object sender, EventArgs e)
    {
    if (this.WindowState == FormWindowState.Minimized)
    Hide();
    }


    فقط بايد مثل ويندوز يه هندلي براي باز گرداندن پنجره به حالت قبلي ايجاد كني .... يه چيزي شبيه TaskBar ويندوز . ميتوني از يك menuStrip كه Dock اون Buttom هست استفاده كني ..

    واضحه كه ..تو رويداد كليك اون هندل يه همچين چيزي بايد نوشته بشه :

    //
    Sender.WindowState = FormWindowState.Normal;
    Sender.Show();

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    چطوری می شه کاری کرد که فقط panel یه جایی باشه برای لود فرم
    در اینجا ما داریم فرم رو به panel add می کنیم
    یعنی از panel فقط جهت یک کادر ازش استفاده کنیم
    ممنون

  14. #14

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    که فقط panel یه جایی باشه برای لود فرم
    منظورتو متوجه نشدم . لطفا بيشتر توضيح بده
    ما از panel به عنوان كادر استفاده نكرديم شما ميتوني مثل يك panel عادي .. هر كاري ميخواي باهاش انجام بدي .

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    یعنی panel صرفا جهت یک کادر باشه برای تعیین جایگاه فرمی که باز می کنیم
    چون وقتی فرم رو به panel add میکنیم فرم تحت کنترل panel در میاد و فرم از حالت طبیعی خودش خارج می شه

  16. #16

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    فكر كنم منظور شما اندازه فرمي هست كه داخل پنل باز ميشه ؟؟؟!!!! اگه اين باشه كه خوب طبيعي هستش ... چون اسكرين اين فرم همون panel هستش . اگه اندازه پنل رو بزرگ كنين .. اندازه اسكرين فرم هم بزرگ ميشه .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    منظورم اینه که فرم فقط در یک محیط panel باز بشه همین
    دقیقا همون کاری که فرم رو به panel add می کنیم
    اما panel فرم رو به خودش add می کنه
    آیا غیر از روش روش دیگه ای هست؟

  18. #18

    نقل قول: مشخص کردن کادری برای باز شدن فرم ها در فرم Main

    نه ديگه غير اين چه راهي ميتونه باشه ... شما اگه ميخواي فرم2 داخل panel باشه كه از همون كد قبلي استفاده كن ولي اگه ميخواي داخل پنل نباشه ولي داخل فرم باشه.. اونوقت پنل رو حذف كن و از اين استفاده كن :


    //
    Form2 f = new Form2();
    f.TopLevel = false;

    this.Controls.Add(f);

    f.Show();

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •