نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hasht.rood
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    هشترود
    سن
    40
    پست
    101

    با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    سلام دوستان.
    بنده يك صفحه اينترنتي دارم كه براي آپلود فايل هست.اين صفحه رو داخل فرمم با webbrowser لود كردم
    وبا دستور WebBrowser1.Document.All("ufile").Click روي browse كليك ميكنم و پنجره انتخاب فايل باز ميشه.
    حالا ميخواستم بدونم چطوري اين متن رو (c:\win.bmp) داخل اون بفرستم ؟ يا به عبارتي كپي كنم؟
    خيلي ضروري دوستان خواهشآ كمكم كنيد
    اينم عكس صفحه:


    untitled.JPG

    اينك سورس برنامه:
    Private Sub Command1_Click()
    Clipboard.Clear
    Clipboard.SetText Text1.Text
    WebBrowser1.Document.All("ufile").Value = Text1.Text
    WebBrowser1.Document.All("ufile").Click

    End Sub

    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.Navigate "http://facebox.ir/up/upload_rename.php"
    End Sub


    عكس برنامه:
    untitled.JPG

    دانلود: پروژه send.zip


  2. #2

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    سلام عليکم
    با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟
    نميدونم درست منظورتون رو متوجه شدم يا نه.
    با دستور زير ميتونيد متن رو Paste کنيد و اگه به جاي V حرف انگليسي C رو بگذاريد متنتون Copy ميشه.
    Text1.SetFocus
    SendKeys "^{V}"


    با دستورClipboard خود VB هم ميتونيد متن رو کپي و Paste کنيد.
    موفق باشيد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hasht.rood
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    هشترود
    سن
    40
    پست
    101

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    در برنامه من دستور sendkey كار نميكنه
    دوستان خواهش ميكنم خودتون تست بكنيد
    خيلي ضروريه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    از كد زير استفاده كن ببين كارت راه ميافته


    Private Sub Form_Load()
    WebBrowser1.Navigate "http://facebox.ir/up/upload_rename.php"
    End Sub


    Private Sub Timer1_Timer()
    Timer1.Interval = 1500
    SendKeys "^v"
    SendKeys "{enter}"
    Timer1.Enabled = False
    End Sub

    Private Sub WebBrowser1_DownloadComplete()
    On Error Resume Next
    Clipboard.Clear
    Clipboard.SetText Text1.Text
    WebBrowser1.Document.All("ufile").Value = Text1.Text
    WebBrowser1.Document.All("ufile").Click

    Timer1.Enabled = True
    End Sub


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hasht.rood
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    هشترود
    سن
    40
    پست
    101

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    بازم كار نكرد. نميدونم چرا كار نميكنه ؟
    مغزم تركيد بخدا
    اگه ميشه خودتون يه تست بكنين ببينين.
    ممنون

  6. #6

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    به علت این که فیلد موجود در صفحه از نوع فایل است نمشیه به این روش بهش مقدار داد
    چجوری میشه بهش مقدار دادش رو من هم نمیدونم
    یه زمانی کار خودمم هم خیلی گیر بود و مجبور شدم برای فرستادن فایل از اف تی پی استفاده کنم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    سلام
    ببین این روشی که در نظر دارید خیلی منطقی نیست ولی بسته به هدفتون خوبه...

    روش معقولش اینه که تو کد های Html دستکاری کنید و مثلا یه تکس باکس توی صفحه ایجاد کنید که بشه بهش آدرس داد و بعد اون فایل رو به سایت بفرسته...

    به علت این که فیلد موجود در صفحه از نوع فایل است نمشیه به این روش بهش مقدار داد
    اما یه راه دیگه هم داره که اینجاست... روشی که به نظرم رسید هم خیلی منطقی نیست ولی خوب این هم یه راهه دیگه (روش پیشرفته sendkey هستش) ...

    1- برای راحتی کار source سایت رو ریختم توی فایل که موقع لود شدن هر دفعه نره از اینترنت اونو بیاره...
    2- یه کد آماده دیده بودم که اسم button های msgbox رو فارسی میکرد ... اونو کمی تغییر دادم شد این...
    3- اصل قضیه اینه ( ...SetWindowsHookEx(WH_CBT
    این hook ، ایجاد شدن پنجره های جدید رو خبر میده به ما... ما هم هندل پنجره رو میگیریم و با یه تایمر روی دکمه داخلش کلیک میکنیم به همین سادگی...

    سوالی بود در خدمتیم...
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار elimiz
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    کرج
    پست
    283

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    اقا كارت حرف نداره...

  9. #9

    نقل قول: با دستور sendkey چطوري متن رو كپي و پست كنم ؟

    میشه بوسیله hook یا راه دیگه ای این صفحه رو مخفی کرد ؟؟

    444.JPG

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •