نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    سیستم نمرات مدارس آموزش و پرورش (دانا) ،با دیتابیس Sql Server 2005 است و زبان #C
    وقتی آنرا نصب میکنی ،خبری از SQL Server 2005 نیست ، اما سوال من :

    -دیتابیس آن چگونه کار میکند
    - پسوند فایل دیتابیس آن sql است در صورتی که پسوند فایل های سرور mdf است. آیا این قابل تنظیم است
    - چطوری میشه اطلاعات این فایل sql را نمایش داد

  2. #2

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    با توجه به مواردی که گفتید احتمال زیاد دیتابیسش MySql هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    اما در سایت شرکت برنامه نویس آن ،نوشته که دیتابیس آن Sql Server 2005 است

  4. #4

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    وقتی آنرا نصب میکنی ،خبری از SQL Server 2005 نیست
    پَ نَ پَ -میخواستی خود کاربر بیاد و SQLSERVER نصب کنه! موقع نصب خود برنامه اونم نصب میشه دیگه (Task Manager) رو یه نگاه بنداز
    دیتابیس آن چگونه کار میکند
    مثل بقیه
    چطوری میشه اطلاعات این فایل sql را نمایش داد
    با نوت پد

    فایلهای با پسوند sql. باید مربوط باشند به query های مورد استفاده و یا پیکربندی و اینجورچیزا(config).

    برای امتحان میتونی یکی از اونها رو با notepad کوچولو باز کنی! من این کار رو کردم اینم محتویات یه فایل sql:

    USE [AdventureWorks] 
    GO
    /****** Object: UserDefinedFunction [dbo].[GetTopPurchaseOrders
    Script Date: 03/28/2007 07:18:30 ******/
    IF EXISTS (SELECT * FROM sys.objects WHERE object_id =
    OBJECT_ID(N'[dbo].[GetTopPurchaseOrders]') AND type in (N'FN', N'IF',
    N'TF', N'FS', N'FT'))
    DROP FUNCTION [dbo].[GetTopPurchaseOrders]
    set ANSI_NULLS ON
    set QUOTED_IDENTIFIER ON
    go

    CREATE FUNCTION [dbo].[GetTopPurchaseOrders]
    (@EmployeeID INT, @TopN INT)
    RETURNS TABLE
    AS
    RETURN
    SELECT TOP(@TopN) PurchaseOrderID, EmployeeID, VendorID, OrderDate
    TotalDue
    FROM Purchasing.PurchaseOrderHeader WHERE EmployeeID =
    @EmployeeID
    ORDER BY TotalDue DESC





    لییییییییییییییییینک
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : سه شنبه 15 آذر 1390 در 20:57 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    نه وقتی با notepad باز کردم همچنین چیزی نبود و غیر این فایل هم فایل دیگری نیست که بخواد اطلاعات در آن ذخیره بشه

  6. #6

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    من با این نرم افزار کار کردم بانکش sql 2005 هست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    اگه حجمش کمتر از 1mb هستش. مطمئن باش اون پایگاه داده نیست
    حجم فایل حدود 27 مگ است
    من با این نرم افزار کار کردم بانکش sql 2005 هست
    پس چرا sql 2005 نصب نیست و برنامه کار میکنه. در مورد فایل دیتابیس آن توضیح بدید لطفا

  8. #8

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    پس چرا sql 2005 نصب نیست و برنامه کار میکنه. در مورد فایل دیتابیس آن توضیح بدید لطفا[/QUOTE]
    چرا من دیدم دقیقا sql server 2005 و کریستال ریپورت نصب میشه من با این برنامه زیاد کار کردم بگین درباره کدام بخش میخوایین لطفا مشخص کنید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mahdi_S_T
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,039

    نقل قول: دیتابیس نرم افزار نمرات مدارس (دانا)

    فایل دیتابیس آن کدام فایل است من میخوام داده هایی را از آن استخراج کنم ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •