نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل datarow[] به string

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    20

    تبدیل datarow[] به string

    سلام مشکل این قطعه کد چه جوری حل میشه؟


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from jadval",conn);
    sqlDataAdapter1.Fill(dataSet11);
    dataGridView1.DataSource = dataSet11;
    dataGridView1.DataMember = "jadval";
    textBox1.Text = dataSet11.Tables["jadval"].Select("soal='" + textBox1.Text + "'");



    این هم اروری که دریافت می کنم:
    Error 1 Cannot implicitly convert type 'System.Data.DataRow[]' to 'string'

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    با tostring() حل نمیشه؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    20

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    نه خیر tostring () هم کارگشا نیست

  4. #4

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    سورست رو بذار و در ضمن بگو خطايي كه نوشتي مال كدوم خط از برنامه است؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    نتیجه اجرای این دستور
    dataSet11.Tables["jadval"].Select("soal='" + textBox1.Text + "'");
    یه datarow[] هستش یعنی می تونه چندین سطر از جدول را برگردونه که چندین ستون هم داره. تو می تونی مقدار یه ستون خاص از یه سطر خاص را توی textboxات بریزی، مثلا می تونی بنویسی سطر اولی که این شرط براش برقراره مقدار ستون xاش رو در textbox قرار بده که اگر اشتباه نکنم به صورت زیر باید بنویسی:
    textBox1.Text = dataSet11.Tables["jadval"].Select("soal='" + textBox1.Text + "'").first()["x"].ToString()

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    20

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    نقل قول نوشته شده توسط rt3073 مشاهده تاپیک
    نتیجه اجرای این دستور
    dataSet11.Tables["jadval"].Select("soal='" + textBox1.Text + "'");
    یه datarow[] هستش یعنی می تونه چندین سطر از جدول را برگردونه که چندین ستون هم داره. تو می تونی مقدار یه ستون خاص از یه سطر خاص را توی textboxات بریزی، مثلا می تونی بنویسی سطر اولی که این شرط براش برقراره مقدار ستون xاش رو در textbox قرار بده که اگر اشتباه نکنم به صورت زیر باید بنویسی:
    textBox1.Text = dataSet11.Tables["jadval"].Select("soal='" + textBox1.Text + "'").first()["x"].ToString()
    عذر خواهی مرا بپذیرید این خط را اضافه کردم با این مشکل مواجه شدم.
    Error 1 'System.Array' does not contain a definition for 'first' and no extension method 'first' accepting a first argument of type 'System.Array' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

  7. #7

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    احتمالا using System.Linq; را ننوشتی

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    20

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    نقل قول نوشته شده توسط rt3073 مشاهده تاپیک
    احتمالا using System.Linq; را ننوشتی
    من تا حالا اصلا linq کار نکردم البته این using رو اضافه کردم ولی مشکل حل نشد

  9. #9

    نقل قول: تبدیل datarow[] به string

    فکر کنم بهتر باشه سورس برنامت رو با کاری که می خوای انجام بدی بذاری

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •