نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

  1. #1

    مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    سلام به همه

    من در حال طراحی یه سایت هستم اول از همه اومدم استایل سایت رو تو یه وب فرم درست کردم که تو قسمت هدر یه چند تا منو داره که با رفتن ماوس زیر منو ها نمایش داده میشه . حالا وقتی همین کد رو برای استفاده از دیگر صفحات تو مستر پیج کپی کردم این زیر منوها نمایش داده نمیشه. هر کاری به فکرم میرسید کردم ولی درست نشد.
    لطفا راهنماییم کنید که مشکل از کجا میتونه باشه.
    با سپاس.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    میشه کدتون رو بذارید؟
    احتمالا اشمال از CSS هست
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3
    کد کدوم قسمت ؟

    js یا css یا html

    ul 
    {
    list-style:none;
    width:340px;
    height:auto;
    border:1px solid #eeeeee;
    background:#C5C5C5;
    z-index:100;
    }
    ul li
    {
    padding:3px;
    width:140px;
    margin:2px;
    z-index:100;
    }
    .menu1
    {
    -moz-border-radius:8px;
    -webkit-border-radius:8px;
    border-radius:8px;
    -moz-box-shadow:0px 0px 1px #000000;
    -webkit-box-shadow:0px 0px 1px #000000;
    box-shadow:0px 0px 1px #000000;

    padding:5px;
    background:#FFF;
    color:#eeeeee;
    display:none;
    position:absolute;
    margin-top:35px;
    background-color:#eeeeee;
    z-index:100;
    }


        $(document).ready(function(){
    $('#hpl_1').mouseenter(function(){
    $('ul.menu1').fadeIn('slow');
    $('#menu2').fadeOut('fast');
    $('#menu3').fadeOut('fast');
    $('#menu4').fadeOut('fast');
    })

    });



    $(document).ready(function(){
    $('#menu1').mouseleave(function(){
    $('#menu1').fadeOut('fast');
    })

    });


     <asp:HyperLink ID="hpl_1" runat="server" Font-Bold="true" ForeColor="White" NavigateUrl="#">محصولات</asp:HyperLink>
    <ul class="menu1" id="menu1">
    </ul>
    آخرین ویرایش به وسیله raziee : یک شنبه 20 آذر 1390 در 19:37 عصر دلیل: ادغام کردن دو پست

  4. #4

    نقل قول: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    منظورم این بود که اگه بشه پروژتون رو بزارید تا من رو سیستم خودم درستش کنم .
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  5. #5

    نقل قول: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    اینم لینک دانلود پروژه

    http://s1.picofile.com/file/7208480000/web.rar.html

  6. #6

    نقل قول: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    سلام به همه دوستان

    من همچنان این مشکلی که گفتم رو دارم دیگه هیچی به ذهنم نمیرسه . لطفا کمکم کنید.

  7. #7

    نقل قول: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    1- در کنترلهایی که در MasterPage قرار میدن و میخواین با javascript اونارو دستکاری کنید خاصیت ClientIDMode رو برابر Static بذارید چون کنترلها در MasterPage همه Rename میشن مثل ctl00_Head1.
    2- اینکه کدهای منو در MasterPage بطور کامل کپی نکردید.
    <ul class="menu2" id="menu2">
    </ul>

    منو مشتریان رو من درست کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar web.rar‏ (305.4 کیلوبایت, 23 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: مشکل در نمایش منو در مسترپیج

    نقل قول نوشته شده توسط mo.esmp مشاهده تاپیک
    1- در کنترلهایی که در MasterPage قرار میدن و میخواین با javascript اونارو دستکاری کنید خاصیت ClientIDMode رو برابر Static بذارید چون کنترلها در MasterPage همه Rename میشن مثل ctl00_Head1.
    2- اینکه کدهای منو در MasterPage بطور کامل کپی نکردید.
    <ul class="menu2" id="menu2">
    </ul>

    منو مشتریان رو من درست کردم.
    واقعا ازتون ممنون و سپاسگزارم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •