نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    با سلام
    من ميخام در هنگام insert به بانك نام كامپيوتر و username كاربر هم ذخيره بشه چه جوري ميتونم اين كار رو انجام بدم؟

  2. #2

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    میشه یکم بیشتر توضیح بدین؟؟؟
    - چی رو میهخواید اینسرت کنید ؟
    - منظور از نام کامپیوتر چیه؟؟؟؟؟؟/
    - کجا میخواید ذخیره کنید؟؟؟
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    باسلام
    بنظرم منظورشان اينكه كه اگر كاربري داده اي را ثبت كرد در جدول بانك اطلاعاتيمان كه داده ها در آن ثبت مي شود شماره كامپيوتر (ip) و يوزر كاربري كه لاگين كرده و اطلاعات را ثبت كرده به جدول اضافه شود

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    بله دقيقا منظورم همينه

  5. #5

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    با این دستور میتونید آی پی رو بدست بیارید :

    Context.Request.ServerVariables["REMOTE_ADDR"];

    username رو هم موقع لاگین میتونید تو سشن یا کوکی ذخیره کنید و هنگام دستور اینسرت ازشون استفاده کنید.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    منظورم از username كاربري است كه بر روي سيسستم (pc) لاگين كرده

  7. #7

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    نقل قول نوشته شده توسط sara_mp مشاهده تاپیک
    منظورم از username كاربري است كه بر روي سيسستم (pc) لاگين كرده
    والا این یکی رو نمیدونم ، یه سرچ انگلیسی تو گوگل بزنید شاید پیدا بشه.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار meisam3322
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    895

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    دوست عزیز من، تا اونجایی که من میدونم با ASP.NET نمیتونید به اطلاعات کامپیوترهای Client دسترسی داشته باشید. Server Side هست نه Client Side

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    كد
    Context.Request.ServerVariables["REMOTE_ADDR"];

    در سازماني كه من كار ميكنم مياد آدرس Proxy server رو به من ميده

  10. #10

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    HttpContext.Current.Request.UserHostAddress.ToStri  ng();

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    نقل قول نوشته شده توسط Saman Hashemi مشاهده تاپیک
    HttpContext.Current.Request.UserHostAddress.ToStri  ng();
    اين كد هم ip سرور proxy رو به من ميده !

  12. #12

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    ببینید اگه پروکسی نداشته باشید IP خودتون رو نشون میده
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    222

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    127.0.0.1 رو نشون ميده

  14. #14

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    کدی که من گذاشته بودم Ip پروکسی رو نشون میده روی سرور.
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_shrk : یک شنبه 20 آذر 1390 در 16:54 عصر
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  15. #15

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    روی لوکال باید 127.0.0.1 نشون بده انتظار دیگه ای دارید...!

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: ذخيره نام كامپيوتر و نام user كاربر در بانك

    منظورم از username كاربري است كه بر روي سيسستم (pc) لاگين كرده
    به نظر می یاد شما می خواهید یه وبسایت داخلی داشته باشید که چند کامپیوتر از داخل حالا اون اداره یا شرکت به اون دسترسی دارند و هر کامپیوتر چند کاربر دارد که شما می خواهید در زمان ارائه اطلاعات به کاربران بفهمید که کدام یک از پرسنل به سیستم وصل شدند و اطلاعات به انها داده شده است؟؟
    اگر چنین است باید بگم الگریتم کاریتون اشتباه است چون داردید یه کار انجام می دهید که از یه راه ساده تر و دقیقتر امکانپذیر است.
    اما برای کار پیشنهادی راه حلی هم دارد این است که شما برای سیستم ها ActivX و اپلت بنویسید تا بتوانید به کامپیوتر های داخلی (PC Clint) دسترسی داشته باشید و خودتون برای بار اول باید اجازه اجرای آن را از سمت کلاینت صادر کنید .
    در این حالت کاربران اگر کمی حرفه ای باشند می توانند ابزار (ActivX یا Applet) را غیر فعال کنند .

    حالا شاید این مد نظر شما بوده باشد...
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •