نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

  1. #1

    Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    سلام ، برنامه ای نوشتم که نیاز به Run As Administrator داره ، قبلا از آموزش زیر استفاده کردم و توی دلفی 7 جواب گرفتم :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...trative-Rights
    اما همین برنامه را با XE 2 باز کردم اما Run as Administrator نمیشه ! توی Xe 2 از style هم استفاده کردم ...
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    کاری نداره که فقط کافیه کد Manifest زیر رو توی یک فایل برای مثال با نام Resurce.manifest رو در درایو C ذخیره کنید
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <assemblyIdentity version="1.1.1.1"
    processorArchitecture="X86"
    name="Project1.exe"
    type="win32"/>
    <description>elevate execution level</description>
    <trustInfo xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v2">
    <security>
    <requestedPrivileges>
    <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false"/>
    </requestedPrivileges>
    </security>
    </trustInfo>
    </assembly>

    سپس به Project > Options > Application برین و در قسمت Runtime Themes خصوصیت Enable runtime themes رو در حالت Use custom manifest قرار دهید و آدرس فایلی رو که با نام Resurce.manifest در درایو C ذخیره کردین رو بهش بدین.
    در آخر که پروژه رو که کمپایل میکنید اگه Delphi رو با دسترسی Administrator اجرا نکرده باشین با خطای Unable to create process: The requested operation requires elevation مواجه میشین چون فایل شما الان دارای دسترسی Administrator هست که در این صورت باید به صورت دستی خودتون فایل کمپایل شدتون رو اجرا کنید.
    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    مرسی اما مشکل اینجاست که Style برنامه به هم میریزه ! من از style های خود دلفی Xe2 استفاده می کنم و با این کار دیگه اون Style ها کار نمی کنن !

  4. #4

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    دوباره Style را انتخاب کردم درست شد ! اما بعضی جاهای Style هنوز مشکل داره ! مثلا تا قبل قرار دادن Manifest ، پسورد ها با دایره نمایش داده می شدن اما الان ستاره شدن !

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    راستش برای خودمم سوال شد که چرا اینطوری میشه احتمال دادم از اون Manifest باشه باهاش کلنجار رفتم تا آخرش تونستم راه حلش رو پیدا کنم به جای اون Manifest که قرار دادم از این Manifest استفاده کنید.
    موفق باشید.
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
    <assembly xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1" manifestVersion="1.0">
    <dependency>
    <dependentAssembly>
    <assemblyIdentity
    type="win32"
    name="Microsoft.Windows.Common-Controls"
    version="6.0.0.0"
    publicKeyToken="6595b64144ccf1df"
    language="*"
    processorArchitecture="*"/>
    </dependentAssembly>
    </dependency>
    <trustInfo xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v3">
    <security>
    <requestedPrivileges>
    <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false"/>
    </requestedPrivileges>
    </security>
    </trustInfo>
    </assembly>

  6. #6

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    مرسی درست شد
    بعضی مواقع تم برنامه بهم میریزه مثلا وقتی میخوای فرم را ببندی 3 تا کلید روی فرم به شکل بدون تم در میان و ..
    این مشکل مربوط به Manifest هست ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار loo30fer
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    347

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    خواهش میکنم خوشحالم که تونستم مشکلتون رو حل کنم.
    نه نمیتونه به خاطر Manifest باشه در کل چون یک Style به صورت مجزا روی فرم شما اعمال شده این مشکلات بوجود میاد چون تم اصلی ویندوز چیز دیگست این مشکل هم کلا توی تمامی برنامه ها اتفاق میفته برای مثال Yahoo Messenger.
    البته من این مشکل رو تابحال توی Delphi XE2 مشاهده نکردم شاید چون از Update2 استفاده میکنم.

  8. #8

    نقل قول: Run As Administrator کردن برنامه ها در Delphi XE2

    سلام

    دوستان در نسخه جدید دلفی (10 به بالا) تمامی این موارد خلاصه میشه در یه تیک!

    Project > Options > Application > Execution Level -> Require Administator

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •