نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

  1. #1

    Question خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    سلام
    میخواهیم اطلاعاتی که در دیتاگرید در حال نمایش می باشد را بعد از ویرایش توسط کاربر در دیتابیس ذخیره کنیم .
    منظورم اینه که همه اطلاعات گرید را چطوری بخونم.
    اگر راهنمایی کنید متشکر میشویم.

  2. #2

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    تو این صفحه در این مورد بحث شده، میتونین مشکلتون رو حل کنین

    https://barnamenevis.org/showthread.php?176077

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط bizhanbirya مشاهده تاپیک
    تو این صفحه در این مورد بحث شده، میتونین مشکلتون رو حل کنین

    https://barnamenevis.org/showthread.php?176077
    من صفحه ای را که گفتین را نگاه کردم ولی جوابی نبود اونجا.

  4. #4

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    منظورم اینه که دیتاگرید را که یک نمایشگر میباشد اطلاعان نمایشی آنرا در دیتابیس می خواهم ذخیره کنم.
    ولی چون سلولی که میخواهم اطلاعاتش را بردارم سلول مشخصی نیست تکی نمی شود اطلاعات لازمه را بخونم.
    لذا راهنمایی لازم دارم.
    تشکر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    این طوری سلول به سلول میتونی بخونی
    datagridview1.row[0].cells["code"].value.tostring();

    میتونی توی یک حلقه بندازی به تعداد datagridview.rowcount بعد توی row[0] بجای 0 اون حلقه رو بزاری
    بعد اون خط رو برای تک تک سلول هات با نام فیلدش بنویسی و بزاری تو دیتابیس
    هر بار حلقه هم که تموم میشه یه insert توی دیتابیست داشته باشی یا بگردی توی دیتابیس و UPDATE کنی

  6. #6

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط zarrinnegar مشاهده تاپیک
    این طوری سلول به سلول میتونی بخونی
    datagridview1.row[0].cells["code"].value.tostring();

    میتونی توی یک حلقه بندازی به تعداد datagridview.rowcount بعد توی row[0] بجای 0 اون حلقه رو بزاری
    بعد اون خط رو برای تک تک سلول هات با نام فیلدش بنویسی و بزاری تو دیتابیس
    هر بار حلقه هم که تموم میشه یه insert توی دیتابیست داشته باشی یا بگردی توی دیتابیس و UPDATE کنی
    این راهکار جواب میده ولی چون همه دیتا گرید یک رکورد می خواهد ذخیره کند یعنی من فقط یک ستون از دیتاگرید را می خواهم ذخیره کنم(ستونی که کاربر وارد می کند) . اگه راهکار دیگری باشد ممنون میشم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    همین نزدیکیها
    پست
    683

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    خوب datagrid دو تا قسمت داره
    currentrow
    currentcel
    از روی اینها میتونی تشخیص بدی و بعد ذخیره کنی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار uniqueboy_ara
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    420

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    میتونی از یه حلقه به صورت زیر استفاده کنی

    foreach (DataGridViewRow dgvr in dataGridView6.Rows)
    {
    string title = dgvr.Cells[1].Value.ToString();
    string brand = dgvr.Cells[2].Value.ToString();
    string model = dgvr.Cells[3].Value.ToString();
    string pcs = dgvr.Cells[4].Value.ToString();
    string price_single = dgvr.Cells[5].Value.ToString();
    string price_totall = dgvr.Cells[6].Value.ToString();

    sl.insertToSellLog(title, brand, model, pcs, price_single, price_totall, int.Parse(textBox4.Text) );
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار az.heidarzadeh
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Iran-Mashhad
    پست
    241

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    کاربر اضافه ویرایش و حذف اطلاعات رو توی خود گرید انجام میده یا نه با دکمه ای چیزی انجامش میده؟...

  10. #10

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    salam
    to halgeh for s1 chie motavajeh nashodam

  11. #11

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    تشکر میکنم از دوستانی که وقت گذاشتن و جواب دادن
    منظورم اینه که:
    میخوام یک ستون از دیتا گرید را که کاربر وارد کرده در دیتا بیس ذخیره کنم.
    البته راهکارهای بالا شاید جواب بدن ولی ناقص هستن.
    آخرین ویرایش به وسیله generic : شنبه 17 دی 1390 در 19:09 عصر

  12. #12

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    نفری نیست به داد ما برسه.

  13. #13

    نقل قول: خواندن اطلاعات دیتاگرید و ذخیره در دیتابیس

    سلام
    کسی در مورد Editable DataGrideView اگر اطلاعاتی دارد.
    ممنون می شویم اگر راهنمایی کند.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •