نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

  1. #1

    Smile PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    سلام دوستان
    من داخل دریم ویور کدهای PHP رو مینویسم ولی هیچ کدوم رو اجرا نمیکنه
    مشکل از چی میتونه باشه ؟
    مثلا نمونه زیر . اطلاعات رو از کاربر در صفحه قبلی گرفته ولی الان کار نمیکنه ( میگیره ولی چاپ نمیکنه )

    <body>

    <?php
    $name = $_POST['tfname'];
    $family = $_post['tffamily'];
    $user = $_post['tfuser'];
    $password = $_post['tfpassword'];
    $repassword = $_post['tfrepassword'];
    $email = $_post['tfemail'];
    $phone = $_post['tfphone'];
    $hesab = $_post['hesab'];
    print ( $name ) ;
    ?>

    </body>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    علتش اينه كه شما به ديتابيس وصل نشدي. شما هم ميتوني توي اين صفحه كدهاي اتصال به ديتابيس و جدول رو بنويسي و هم مي توني از تابع include استفاده كني. اين كدهايي هم كه گذاشتي مال چاپ نيست مال ارسال هست.
    اينو ببين:
    <?php
    $servername="localhost";
    $dbname="cms2";
    $user="root";
    $pass="";
    $dblink=mysql_connect($servername,$user,$pass);
    mysql_select_db($dbname,$dblink);
    mysql_query("SET CHARACTER SET utf8",$dblink);
    $dbresult=mysql_query("SELECT * FROM header",$dblink);

    while($record=mysql_fetch_assoc($dbresult))
    {
    echo ($record['onvan']);
    }

    mysql_close($dblink);

    ?>


  3. #3

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    نه دوست عزیز
    فکر کنم درست متوجه نشدی !
    مثلا من میخوام یک کد ساده PHP رو اجرا کنم , نتیجه ای نشون نمیده
    مثل کد زیر

    <?php
    echo ("salam");
    ?>

  4. #4

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    یعنی کجا نشون نمیده، وقتی رو سرور صفحه رو اجرا میکنی یا تو خود dreamweaver؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamed-php
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    01110000 01101000 01110000
    پست
    409

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    سلام
    از Apache استفاده میکنید؟ میتونید دوباره سرور رو از نو نصب کنید و یا روی یک کامپیوتر دیگه که بقیه فایلهای PHP اجرا میشه تست کنید و بعد ببینید آیا اجرا میشه؟

  6. #6

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    من برنامه ومپ رو نصب کردم
    حالا بگید دقیقا باید چه کار کنم؟

  7. #7

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    توی پوشه wamp یه پوشه هست به نام www باید فایلهای php رو توش کپی کنید و در مرورگر خود به آدرس localhost بروید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    يه برنامه ي xampp يا wamp نصب كن و اين كارهايي كه من در اين وبلاگ گفتم رو انجام بده حتما مشكلت حل ميشه.
    http://www.barnamenevisi.blogsky.com...03/24/post-38/

  9. #9

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    با سلام، دوست عزیز، موقع ایجاد فایلهای PHP با Dreamweaver یا هر نرم افزار ادیتور دیگه، اونها رو توی پوشه www که درون پوشه wamp قرار داره، ذخیره کنید. بدین ترتیب، برای اجرای اونها در مرورگر، میتونید از localhost استفاده کنید. البته باید قبلش WampServer رو از منوی Start اجرا کنید و آیکن اون، به رنگ سبز باشه.
    حالا فرض کنید فایل شما در این مسیر هست: c:\wamp\www\test.php
    برای اجرای اون، باید توی مرورگر بنویسید: localhost/test.php
    یا اگه فایل شما در این مسیر باشه: c:\wamp\www\site\1.php
    برای اجرای اون باید توی مرورگر بنویسید: localhost/site/1.php
    درواقع، localhost به پوشه www اشاره میکنه و بعد از اون، باید مسیر رسیدن به فایلتون رو ذکر کنید. البته به جای \ باید از / استفاده کنید.
    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر جدید آواتار Kakaamin1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    12

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    سلام دوستان

    میشه نحوه تنظیم سرور رو در Dreamweaver cs5 آموزش بدین !

    ممنون از لطفتون...

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط Kakaamin1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    میشه نحوه تنظیم سرور رو در Dreamweaver cs5 آموزش بدین !

    ممنون از لطفتون...
    نیاززی به تنظیم سرور نیست ... مگه اینکه بخوای از کد های اماده ی دریم ویور استفاده کنی
    بهتره از همون ومپ واسه نمایش فایل هات استفاده کنی

  12. #12
    کاربر جدید آواتار Kakaamin1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    12

    نقل قول: PHP و دریم ویور کنار آمدن با هم ؟!

    مرسی از جوابتون

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •