نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سلام کدهای زیر چی کار مکنند؟

  1. #1

    Question سلام کدهای زیر چی کار مکنند؟

    Public Function PassCode(Pass As String) As String
    Dim newpas As String
    newpas = ""
    For i = 1 To Len(Pass)

    If Len(Chr$(Asc(Mid(Pass, i, 1)))) = 3 Then
    newpas = newpas & Asc(Mid(Pass, i, 1))
    Else
    newpas = newpas & "0" & Asc(Mid(Pass, i, 1))
    End If
    Next i
    PassCode = newpas
    End Function
    Public Sub SetGridColumnWidth(grd As MSHFlexGrid)

    Dim InnerLoopCount As Long
    Dim OuterLoopCount As Long
    Dim lngLongestLen As Long
    Dim sLongestString As String
    Dim lngColWidth As Long
    Dim szCellText As String


    With grd


    For OuterLoopCount = 0 To .Cols - 1
    sLongestString = ""
    lngLongestLen = 0


    For InnerLoopCount = 0 To .Rows - 1
    szCellText = .TextMatrix(InnerLoopCount, OuterLoopCount)


    If Len(szCellText) > lngLongestLen Then
    lngLongestLen = Len(szCellText)
    sLongestString = szCellText
    End If
    Next
    lngColWidth = .Parent.TextWidth(sLongestString)

    .ColWidth(OuterLoopCount) = lngColWidth + 300
    Next
    End With
    End Sub

  2. #2

    نقل قول: سلام کدهای زیر چی کار مکنند؟

    سلام ، اگه اشتباه نکنم برای دیکد کردن رمزه !!!

    جالبه ، خیلی پیچیده ...

  3. #3

    نقل قول: سلام کدهای زیر چی کار مکنند؟

    درود دوست عزیزاول اینکه کدت رو داخل تگ مخصوص کد بنویس که خوانا باشه

    این تکه کد رشته ای رو رمز میکنه( البته چون بخشی از یه برنامست ممکنه توی اون برنامه کاربرد دیگه ای داشته باشه)
    Public Function PassCode(Pass As String) As String
    Dim newpas As String
    newpas = ""
    For i = 1 To Len(Pass)

    If Len(Chr$(Asc(Mid(Pass, i, 1)))) = 3 Then
    newpas = newpas & Asc(Mid(Pass, i, 1))
    Else
    newpas = newpas & "0" & Asc(Mid(Pass, i, 1))
    End If
    Next i
    PassCode = newpas
    End Function


    این کدهم برای کار کردن با MSFlexGrid هستش که میتونی از این راه به برنامت اضافش کنی

    Project/component... بعد کادر component باز میشه از اون لیست گزینه Microsoft FlexGrid Control 6.0 رو تیک بزن
    Public Sub SetGridColumnWidth(grd As MSFlexGrid)

    Dim InnerLoopCount As Long
    Dim OuterLoopCount As Long
    Dim lngLongestLen As Long
    Dim sLongestString As String
    Dim lngColWidth As Long
    Dim szCellText As String


    With grd


    For OuterLoopCount = 0 To .Cols - 1
    sLongestString = ""
    lngLongestLen = 0


    For InnerLoopCount = 0 To .Rows - 1
    szCellText = .TextMatrix(InnerLoopCount, OuterLoopCount)


    If Len(szCellText) > lngLongestLen Then
    lngLongestLen = Len(szCellText)
    sLongestString = szCellText
    End If
    Next
    lngColWidth = .Parent.TextWidth(sLongestString)

    .ColWidth(OuterLoopCount) = lngColWidth + 300
    Next
    End With
    End Sub
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: سلام کدهای زیر چی کار مکنند؟

    اول به تاریخ پست ها توجه کنید بعد جواب بدید البته بی ادبی نباشه
    چون خود کسی که پست زده نیومده بگه که چرا جواب ندادید ولی در کل جالب بود

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار cjmoon
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    :|
    پست
    46

    نقل قول: سلام کدهای زیر چی کار مکنند؟

    نقل قول نوشته شده توسط vb-proj مشاهده تاپیک
    اول به تاریخ پست ها توجه کنید بعد جواب بدید البته بی ادبی نباشه
    چون خود کسی که پست زده نیومده بگه که چرا جواب ندادید ولی در کل جالب بود
    دادا جونم حرفت خوبه ولی اگه
    جواب بدن که بهتره شاید واسه کسه دیگه ای این سوال باشه
    مرسی از برو بکس حرفه ای که هوای مارو دارن

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •