نمایش نتایج 1 تا 40 از 40

نام تاپیک: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    Question نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    سلام بچه ها
    حقیقتش یکم موندم که این تاپیک رو توی تالار SQL sqerverبذارم یا اینجا اگه جاش اشتباهه شرمنده آخه بین هر دوتاش مشترکه
    من یه پایگاه داده درست کردم (توی SQL SERVER 2008) و query هاشم همرو نوشتم و اجرا کردم ، از اون طرف با جاوا برنامه نوشتم و همه ی query هارو صدا زدم و برنامه هاشو نوشتم و تنظیمات داخل windows هم از توی control panel انجام دادم ولی هنوز connect نشده ............ فکر کنم یه driver می خواد تا اجرا بشه ولی من هر کاری میکنم نمیتونم متصل شم به پایگاه داده ......اگه کسی اطلاعاتی در این باره داره ممنون می شم اگه کمکم کنه.
    همتون موفق باشین.

  2. #2

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    درود بر شما.
    کتابخانه ی SQLJDBC رو به لایبراری های پروژت اضافه کن.
    اگه بازم ، نشد کد یا اروری رو که موقع اجرا بهت میده رو اینجا بذار تا مشکل رو حل کنیم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    درود بر شما.
    کتابخانه ی SQLJDBC رو به لایبراری های پروژت اضافه کن.
    اگه بازم ، نشد کد یا اروری رو که موقع اجرا بهت میده رو اینجا بذار تا مشکل رو حل کنیم.
    1234.png
    وقتی که کلید رو در برنامه جاوا فشار میدم این ارور رو نمایش میده .

    میشه لطف کنین بگین این کتابخونه رو از چه سایتی میتونم تهیه کنم ؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    بله.
    دقیقا مشکل به خاطر نبودن فایل SQLJDBC هست.

    اینم لینک دانلود مستقیم SQLJDBC از مایکروسافت:
    DOWNLOAD SQLJDBC 3
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : جمعه 25 آذر 1390 در 17:24 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    واقعا ازتون ممنونم .
    من دانلود کردم و فایل exe رو unzip کردم و بعدش داخل library پروژم add jar/folder رو زدم و فایل رو اونجا add کردم ولی بازم همین error رو میده .
    تازه من تنظیمات control panel رو انجام دادم
    adminstrative tool> data source--odbc> system dsn> add
    همون اسم رو هم که اونجا add کردم داخل برنامه نوشتم ولی بازم......................

  6. #6

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه.
    مگر اینکه کدهایی که برای کانکت شدن به SQL SERVER نوشتی،اشتباه باشه.
    لطفا قسمتی از کدهات رو که باهاش به دیتابیس کانکت میشی رو هم اینجا بذار تا یه نگاهی بهش بندازیم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    دیگه نباید مشکلی وجود داشته باشه.
    مگر اینکه کدهایی که برای کانکت شدن به SQL SERVER نوشتی،اشتباه باشه.
    لطفا قسمتی از کدهات رو که باهاش به دیتابیس کانکت میشی رو هم اینجا بذار تا یه نگاهی بهش بندازیم.
    این کدی هست که داخل buttom می ذارم:

            clsGeneralFunctions c = new clsGeneralFunctions();
    c.sqlExecStatement((new StringBuilder()).append(" execute [2.insert_station] @station_number=").append(snu.getText()).append(", @station_name=").append(sc.getText()).append(",@st ation_price=").append(sna.getText()).toString());


    این هم کلاس اصلی هست :

    import java.sql.*;
    import javax.swing.*;

    public class clsGeneralFunctions
    {

    public clsGeneralFunctions()
    {
    }

    public void ClearForm(JComponent C)
    {
    int i = C.getComponentCount();
    for(int j = 0; j < i; j++)
    if(C.getComponent(j).getClass().getName() == "javax.swing.JTextField" || C.getComponent(j).getClass().getName() == "javax.swing.JFormattedTextField" || C.getComponent(j).getClass().getName() == "javax.swing.JPasswordField")
    ((JTextField)C.getComponent(j)).setText("");

    }

    public void sqlExecStatement(String SQL)
    {
    try
    {
    Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLSer verDriver");
    String connectionUrl = "jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName=Hotel Project2;user=;password=;";
    Connection con = DriverManager.getConnection(connectionUrl);
    // Connection con = DriverManager.getConnection("jdbc:odbc:myodbc1","" ,"");
    Statement stmt = null;
    stmt = con.createStatement();
    int rowsEffected = stmt.executeUpdate(SQL);
    if(rowsEffected == 0)
    JOptionPane.showMessageDialog(null, " Error in execute!");
    else
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "Congratulation!Successfully executing!");
    }
    catch(SQLException e)
    {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "Please enter the information properly.");
    }
    catch(ClassNotFoundException cE)
    {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, (new StringBuilder()).append("Class Not Found Exception: ").append(cE.toString()).toString());
    }
    }

    public ResultSet sqlExecQuery(String SQL)
    {
    try
    {
    Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLSer verDriver");
    String connectionUrl = "jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName=;user=sa;password=;";
    Connection con = DriverManager.getConnection(connectionUrl);
    Statement stmt = null;
    ResultSet rs = null;
    stmt = con.createStatement();
    rs = stmt.executeQuery(SQL);
    return rs;
    }
    catch(SQLException e)
    {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "Please enter the information properly.");
    }
    catch(ClassNotFoundException cE)
    {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, (new StringBuilder()).append("Class Not Found Exception: ").append(cE.toString()).toString());
    }
    return null;
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    با این شرایط احتمالا باید ایراد از data source باشه.
    حالا کدهای زیر رو جایگزین کدهای مشابهش ،توی متد sqlExecQuery کن و برنامه رو تست کن.

    String connectionUrl = "jdbc:sqlserver://localhost:1433; databaseName=databasename;";
    Connection con = DriverManager.getConnection(connectionUrl, "username", "password");

    اگه درست شد اطلاع بده.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    خیلی ممنون از لطفتون .......................... ولی باز هم جواب نداد ............. نمیدونم چشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    query هایی که توی database نوشتم همرو execute کردم همشون درست هستن و جواب می دن ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط یه چیزی ........... ببینید وقتی من SQL server رو باز می کنم و پنجره connect to server میاد من با windows authentication به سرور connect میشم یعنی user name و password غیر فعاله به خاطر همین جای اونارو توی کد ها خالی میزارم (همون کد هایی که شما بالا گفتین ، هم قبلا توی کد های مشابه خودم)

    من که دیگه کلافه شدم هر کاری می کنم نمیشه

  10. #10

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    شما که توی کد های خودتون جای username رو خالی نذاشتید.توی این خط usename رو وارد کردید:
     String connectionUrl = "jdbc:sqlserver://localhost:1433;databaseName=;user=sa;password=;";


    همون طور که خودتون گفتید،موقه اجرا استسنای پیدا نشدن کلاس SQLServerDriver رو میده.این یعنی اصلا به مرحله ی وصل شدن به دیتا بیس نمیرسه.که بخواد از نحوه ی وصل شدن یا username و password ایراد بگیره.
    ولی در کل برای وصل شدن به SQLServer از طریق برنامه های کاربردی، باید از SQL Server Authentication استفاده کنید.یعنی باید یه Login جدید با این مشخصه و username و password جدا بسازید.

    این کدی هست که من همیشه باهاش به SQLServer وصل میشم.شاید به دردت بخوره.

    Class.forName("com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLSer verDriver");
    connectionUrl = "jdbc:sqlserver://localhost:1433; databaseName=mydatabasename;";
    connection = DriverManager.getConnection(connectionUrl, "user", "pass");

    فقط یادت باشه که جای user و pass ، باید user و pass مربوط به Login داخل SQLServer رو بنویسی.
    و تمام تنظیمات مربوط به ODBC رو از Dataُ Source ویندوز ، حذف کنی.یعنی فقط از SQLJDBC برای اتصال استفاده کن.

    امیدوارم ایندفعه درست بشه.
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : سه شنبه 29 آذر 1390 در 19:45 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    ببینین حقیقتش اون یه اشتباه بود من داشتم تست می کردم ایراد از اونه یا نه ، ولی بعدا حذف کردم ....

    یعنی شما میگین همون کتابخونه ای که add کردم به پروژم کار اتصال رو انجام می ده و نیاز به تنظیمات ویندوز و ساخت odbc نداره؟

    و این که من چجوری میتونم یه user و pass تعریف کنم واسه اتصال به SQL server ؟ خیلی تلاش کردم خودم ولی نفهمیدم چجوری!!!! اگه لطف کنین بگین چجوری ممنون می شم

    ولی آخه به قول شما اصلا به این جاها نمیرسه و کلاس رو پیدا نمی کنه !!!!

    منم دقیقا کد شما رو می نویسم .

  12. #12

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط parnian~parnian مشاهده تاپیک
    یعنی شما میگین همون کتابخونه ای که add کردم به پروژم کار اتصال رو انجام می ده و نیاز به تنظیمات ویندوز و ساخت odbc نداره؟
    بله.همون SQLJDBC برای اتصال کافیه.و نیاز به تنظیمات ODBC نیست.
    مطمئن شو که فایلی رو که دانلود کردی(منظورم SQLJDBC) ، درست دانلود شده.برای این کار فایل JAR رو با برنامه WinRar باز کن و به مسیر com.microsoft.sqlserver.jdbc برو و مطمئن شو که فایل SQLServerDriver اونجا وجود داره.(خیلی مهم)

    اینم نحوه ساخت Login جدید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa337562.aspx
    فقط یادت باشه Login رو با استفاده از SQL Server Authentication بسازی.

    شما این کار ها رو انجام بده.تنظیمات ODBC رو هم پاک بکن.به یاری خدا درست میشه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    اصلا com.microsoft.sqlserver.jdbc یه همین چیزی توی کل فایل پیدا نکردم .


    Microsoft SQL Server JDBC Driver 3.0\sqljdbc_3.0\enu

    داخل اونم که auth و help و xa و سه تا text doucument و 2 تا jar فایل داره ........... ولی اونی که شما می گین نداره.

    بعدش login ای که اون جا می سازم وقتی می خوام با اون login شم error میده و connect نمیشه. به نظرتون دلیلش چیه؟؟

    (واقعا شرمندم که این قدر سوال می پرسم ازتون )

  14. #14

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    خواهش میکنم.
    همونطور که قبلا هم گفتم، باید همون فایهای jar رو ، با برنامه ی WinRar باز کنی.وقتی که باز شد، سه تا پوشه میبینی: com ، META-INF و microsoft که شما باید پوشه ی com رو باز کنی.
    حال داخل پوشه ی com یه پوشه هست به نام microsoft داخل اونم پوشه ی sqlserver ,و داخل اون پوشه ی jdbc وجود داره. حالا ببین داخل پوشه ی jdbc ، فایل SQLServerDriver وجود داره یا نه.
    اگه وجود نداره،فایل مشکل داره و باید اونو دوباره دانلود کنی.

    عذر میخوام که از این ساده تر نمیتونم توضیح بدم.
    قطعا مشکل شما از فایل SQLJDBC هست. یا اونو اشتباه به پروژه اضافه کردید، یا فایل مشکل داره یا شایدم مشکلات دیگه.ولی حتما مشکل از SQLJDBC هست.

    در مورد Login کردن هم،اگه password و user رو درست وارد کنید نباید مشکلی پیش بیاد.ولی در هر صورت اگه از داخل SQLSERVER Management نمیتونید باهاش Login بشید،مسئله ای نیست،چون از طریق برنامه راحت میشه با Login کانکت شد.

    موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : پنج شنبه 01 دی 1390 در 17:44 عصر

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    خیلی ممنون ................ متوجه شدم این قدر درگیر بودم اصلا حواسم نبود و متوجه منظورتون نشده بودم شرمنده ......... چک کردم داخلش 2 تا فایل SQLserverdriver بود .

    ولی حقیقتش خودم هم به add کردن خودم مطمئن نیستم... .................... من اول فایل رو که exe بود اجرا کردم بعد پنجره ای باز می شد که یکی از buttom هاش unzip بود
    بعد از این که فایل unzip شد داخل netbeans روی پروژه خودم روی library راست کلیک کردم add jar/folderرو زدم و فایلی که unzip کرده بودم رو open کردم .بعد مسیرش اومد توی لیست library ها
    حالا نمیدوتم درسته یا نه؟؟؟؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نباید پوشه unzip شده رو add کنی.
    باید یکی از فایلهای jar ی که توی پوشه ی unzip شده وجود داره رو add کنی.
    یعنی یا فایل sqljdbc.jar یا sqljdbc4.jar رو باید add کنی.

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    نباید پوشه unzip شده رو add کنی.
    باید یکی از فایلهای jar ی که توی پوشه ی unzip شده وجود داره رو add کنی.
    یعنی یا فایل sqljdbc.jar یا sqljdbc4.jar رو باید add کنی.
    وای واقعا ازتون ممنونم ................. دیگه اون error رو نمیده ولی یه error دیگه میده ............. شرمنده ... می خوام بدونم یعنی connect شده یا نه ................. Please enter the information properly ..........کد های منم که دیدید ............. واقعا شرمندم .

  18. #18

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    لطفا این کد رو:
     catch(SQLException e)
    {
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "Please enter the information properly.");
    }

    به این کد:

    catch(SQLException e)
    {
    e.printStackTrace();
    JOptionPane.showMessageDialog(null, "Please enter the information properly.");
    }

    تغییر بدید و Errorی رو کهموقع اجرا، توی خروجی چاپ میکنه رو اینجا بذارید،تا مشکل رو حل کنیم.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    همین کارو کردم و کد رو تغییر دادم

    ولی بازم همون error رو میده :

    Please enter the information properly

    در حالی که من اطلاعاتی که میزنم رو وقتی داخل sql server اجرا می کنم (execute) جواب درست میده ....... خودم گفتم شاید وقتی اطلاعات رو با این خط :


    c.sqlExecStatement((new StringBuilder()).append(" execute [3.delete_station] @station_number=").append(snu.getText()).append(", @station_name=").append(sc.getText()).append(",@st ation_price=").append(sna.getText()).toString());



    از کاربر میگیرم باید تبدیل کنم به نوعی که باید باشه مثلا:
    append(snu.getText().valueOf(WIDTH)


    ولی بازم نشد !!!!!!!!!!
    نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  20. #20

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    مهم نیست که بازم همون Error رو میده.
    توی NetBeans، پایین پنجره ای که توش کد مینویسید،یه کادر هست به اسم Output که Error ها اونجا چاپ میشه.
    وقتی برنامه رو اجرا میکنید،کل Errorی که داخل Output چاپ میشه رو اینجا بذارید ببینم مشکل چیه.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    شرمنده حواسم نشد منظورتون output هستش این error هارو می ده:
    com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: The connection string contains a badly formed name or value.
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException.ma keFromDriverError(SQLServerException.java:171)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.Util.parseUrl(Util.ja va:266)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver.parse AndMergeProperties(SQLServerDriver.java:856)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver.conne ct(SQLServerDriver.java:838)
    at java.sql.DriverManager.getConnection(DriverManager .java:582)
    at java.sql.DriverManager.getConnection(DriverManager .java:207)
    at bus_station_system.clsGeneralFunctions.sqlExecStat ement(clsGeneralFunctions.java:42)
    at bus_station_system.student_rep_num.jButton1ActionP erformed(student_rep_num.java:102)
    at bus_station_system.student_rep_num.access$000(stud ent_rep_num.java:18)
    at bus_station_system.student_rep_num$1.actionPerform ed(student_rep_num.java:55)
    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Abs tractButton.java:1995)
    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed (AbstractButton.java:2318)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed (DefaultButtonModel.java:387)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultB uttonModel.java:242)
    at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseRe leased(BasicButtonListener.java:236)
    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.jav a:6134)
    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponen t.java:3265)
    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:589 9)
    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:202 3)
    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.jav a:4501)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2081)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:43 31)
    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent( Container.java:4301)
    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(C ontainer.java:3965)
    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Conta iner.java:3895)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2067)
    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2458 )
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:43 31)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java: 599)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilter s(EventDispatchThread.java:269)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(E ventDispatchThread.java:184)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarch y(EventDispatchThread.java:174)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:169)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:161)
    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThre ad.java:122)

  22. #22

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    خب این نشون میده که دیگه با SQLJDBC مشکلی نداره.
    این مشکل به connectionUrl مربوط میشه.
    اگه connectionUrl رو با فرمتی که من توی پست 10 همین تایپک، واستون نوشتم ست کنید،به احتما خیلی زیاد ، مشکل باید حل بشه.

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    ممنون از شما ........
    میدونین مشکل من از اینه که وقتی login جدید همون طوری که شما گفتین درست می کنم ولی connect نمیشه که هیچ ...........وقتی هم که درست میکنم و دوباره پنجره همون login رو باز میکنم جای pass شده 15 رقمی ...........یعنی احساس میکنم که عوض میشه خود به خود واسه همین connect نمیشه توی برنامه هم این error رو میده:

    com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: Login failed for user 'n55'.
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException.ma keFromDatabaseError(SQLServerException.java:197)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.TDSTokenHandler.onEOF (tdsparser.java:246)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.TDSParser.parse(tdspa rser.java:83)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.s endLogon(SQLServerConnection.java:2529)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.l ogon(SQLServerConnection.java:1905)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.a ccess$000(SQLServerConnection.java:41)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection$L ogonCommand.doExecute(SQLServerConnection.java:189 3)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.TDSCommand.execute(IO Buffer.java:4575)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.e xecuteCommand(SQLServerConnection.java:1400)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.c onnectHelper(SQLServerConnection.java:1045)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.l ogin(SQLServerConnection.java:817)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerConnection.c onnect(SQLServerConnection.java:700)
    at com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerDriver.conne ct(SQLServerDriver.java:842)
    at java.sql.DriverManager.getConnection(DriverManager .java:582)
    at java.sql.DriverManager.getConnection(DriverManager .java:185)
    at bus_station_system.clsGeneralFunctions.sqlExecStat ement(clsGeneralFunctions.java:44)
    at bus_station_system.sharje_seudent_money.savesharje ActionPerformed(sharje_seudent_money.java:140)
    at bus_station_system.sharje_seudent_money.access$100 (sharje_seudent_money.java:18)
    at bus_station_system.sharje_seudent_money$2.actionPe rformed(sharje_seudent_money.java:70)
    at javax.swing.AbstractButton.fireActionPerformed(Abs tractButton.java:1995)
    at javax.swing.AbstractButton$Handler.actionPerformed (AbstractButton.java:2318)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.fireActionPerformed (DefaultButtonModel.java:387)
    at javax.swing.DefaultButtonModel.setPressed(DefaultB uttonModel.java:242)
    at javax.swing.plaf.basic.BasicButtonListener.mouseRe leased(BasicButtonListener.java:236)
    at java.awt.Component.processMouseEvent(Component.jav a:6134)
    at javax.swing.JComponent.processMouseEvent(JComponen t.java:3265)
    at java.awt.Component.processEvent(Component.java:589 9)
    at java.awt.Container.processEvent(Container.java:202 3)
    at java.awt.Component.dispatchEventImpl(Component.jav a:4501)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2081)
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:43 31)
    at java.awt.LightweightDispatcher.retargetMouseEvent( Container.java:4301)
    at java.awt.LightweightDispatcher.processMouseEvent(C ontainer.java:3965)
    at java.awt.LightweightDispatcher.dispatchEvent(Conta iner.java:3895)
    at java.awt.Container.dispatchEventImpl(Container.jav a:2067)
    at java.awt.Window.dispatchEventImpl(Window.java:2458 )
    at java.awt.Component.dispatchEvent(Component.java:43 31)
    at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java: 599)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilter s(EventDispatchThread.java:269)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(E ventDispatchThread.java:184)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarch y(EventDispatchThread.java:174)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:169)
    at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispa tchThread.java:161)
    at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThre ad.java:122)

  24. #24

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    وقتی داری Login جدید میسازی، از سمت چپ پنجره توی قسمت User Mapping حتما دیتابیس هایی رو که لازمه بهشون وصل بشی رو انتخاب کن،و دقت کن که در قسمت Status ، در قسمت Login و Permission to connect to database engine، حتما گزینه های اول باید انتخاب شده باشه.
    در قسمت General هم که حتما باید SQL Server authentication انتخاب بشه.
    و در مورد اینکه وقتی داری با SQL Server کانکت میشی پسورد 15 رقمی میشه ، اصلا موضوع مهمی نیست.شما با همون پسورد 15 رقمی که اونجا هست دکمه ی Connect رو بزن.
    فقط باید دقت کنی که Server Name نباید sa باشه.باید همون گزینه ای باشه که موقع نصب SQL Server واسش تعریف کردی،که معمولا موقه نصب، برابر با ComputerName انتخاب میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله spiderman200700 : سه شنبه 06 دی 1390 در 13:14 عصر

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    خیلی ممنون ...............من دقیقا همون کارهایی که گفتی رو انجام دادم ولی بازم login نمیشه .......... میدونین من احساس میکنم قفلی وجود داره و تا اون قفل باز نشه نمیشه login جدید تعریف کرد ولی اطلاعات بیشتری ندارم !!!

  26. #26

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    حقیقتا دیگه نمیدونم مشکل شما از کجاست.
    من که با همینا دارم راحت و بدون هیچ مشکلی به دیتا بیسم وصل میشم.
    روی مشکل Login کار کن،هر مشکلی هست از اونجاس.

  27. #27

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    سلام . از درایور JTds استفاده کنید . راحتتر و سریعتره :

    Connetion String

    "jdbc:jtds:sqlserver://<IP>:<PORT>/<DATA BASE NAME>;tds=8.0";


    tds=8.0 یعنی پایگاه داده SQL Server هست tds=5.0 یعنی پایگاه داده sybase

    سایت اصلی:
    http://jtds.sourceforge.net/
    دانلود کتابخانه :
    http://sourceforge.net/projects/jtds/files/

            //new Driver() AUTOMATICALLY REGISER ITSELF IN DRIVER MANAGER
    net.sourceforge.jtds.jdbc.Driver.Driver driver = new net.sourceforge.jtds.jdbc.Driver.Driver();
    String conncetionUrl = "jdbc:jtds:sqlserver://<IP>:<PORT>/<DATA BASE NAME>;tds=8.0;lastupdatecount=true";
    Connection conn = DriverManager.getConnection(conncetionUrl, connProp.getStrUser(), connProp.getStrPass());

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    خیلی ممنون ازتون .......... من تست کردم ولی نیاز به کلاس connProb داره در واقع نمیشناسه این کلاس رو . باید تعریف بشه
    آخرین ویرایش به وسیله parnian~parnian : پنج شنبه 08 دی 1390 در 09:03 صبح

  29. #29

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    اشتباه نشه من توی برنامه خودم اونا را تعریف کرده بودم . شما در واقع User Name و Password خودتون را اونجا بنویسید .مثلا

    Connection conn = DriverManager.getConnection(conncetionUrl, "sa", "123");

  30. #30

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    مشکل ایشون اصلا از درایور نیست.
    مشکل از Login در SQL Server هست.
    این یعنی با هر درایوری که بخواد وصل بشه،بازم همچین مشکلی وجود داره.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار parnian~parnian
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    زیر سایه ایزد بی همتا
    پست
    293

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    ایشون درست می گن مشکل اصلی من با login هست .......................... در واقع باید پیش فرض sql server رو تغییر بدم که متاسفانه نمیدونم چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

  32. #32

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    دوستان سلام
    من هم مشکلی مشابه دارم
    تنها مشکلم اینه که در sql server نحوه ورودم windows authentication است و با اینکه integratedSecurity=true قرار می دهم خطای زیر را بهم میده
    WARNING: Failed to load the sqljdbc_auth.dll
    Driver Erroe: com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: This driver is not configured for integrated authentication.
    Java Result: 1
    1-چطور باید درایور را کانفیگ کرد
    2- فایل dll را باید کجا بگذاریم تا لود بشه
    خیلی جستجو کردم ولی هنوز حل نشده لطفا راهنمائی کنید
    در ضمن از درایور jtds هم استفاده کردم ولی اونهم جواب نداده
    اگه یه مثال یه نفر لطف کنه ممنون می شم(از هر دو روش)
    با تشکر

  33. #33

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    سلام.
    دوست عزیز به فایل dll نیازی نیست.خطای مربوط به dll هم مهم نیست.
    در مورد خطای دوم هم اگه کارهایی که در تایپک زیر گفتم رو درست انجام بدی، راحت میتونی به SQLServer وصل بشی.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...SqlServer-2008

    هر چند توی همین تایپک هم قبلا نحوه ی وصل شدن گفته شده.

  34. #34

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    سلام.
    دوست عزیز به فایل dll نیازی نیست.خطای مربوط به dll هم مهم نیست.
    در مورد خطای دوم هم اگه کارهایی که در تایپک زیر گفتم رو درست انجام بدی، راحت میتونی به SQLServer وصل بشی.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...SqlServer-2008

    هر چند توی همین تایپک هم قبلا نحوه ی وصل شدن گفته شده.

    سلام
    از توجهتون خیلی ممنونم
    اتفاقا این تاپیک هم با دقت خوندم ولی در مورد اتصال در حالت windows authentication چیزی پیدا نکردم. فقط روشها را در صورت داشتن یوزرنیم پسورد بیان کرده است. اما من به دلایلی نمی تونم پسورد ست کنم
    با تشکر

  35. #35

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    فکر نمیکنم راهی وجود داشته باشه که بدون استفاده از Login بتونی به SQLServer وصل بشی. مگر اینکه از ODBC استفاده کنی.

    توی این آدرس روش استفاده از ODBC توضیح داده شده.البته برای Access توضیح داده ، ولی برای SQLServer هم شبیه همینه و اونقدری فرق نداره.
    http://java.tadbirpoya.ir/articles/D...20msaccess.htm

  36. #36
    کاربر جدید آواتار sniper_I
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    A Cold Mountain
    سن
    36
    پست
    29

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    دوستان سلام...
    من یه مشکل کوچک برای ارتباط با بانک sql دارم. اول اینکه بانکم روی یه کامپیوتر دیگه است با ip:177.177.7.7 براش user و pass هم تعریف کردم فقط موقع اتصال این پیغام رو میده:
    com.microsoft.sqlserver.jdbc.SQLServerException: The TCP/IP connection to the host 177.177.7.7, port 1433 has failed. Error: "Connection refused: connect. Verify the connection properties, check that an instance of SQL Server is running on the host and 
    accepting TCP/IP connections at the port, and that no firewall is blocking TCP connections to the port.".

    البته نمی دونم سوالم رو جای درستی پرسیدم یا نه ولی ممنون میشم جواب بدین
    اینم قطعه کد اتصالمه :
    private String sqlClassForNameString="com.microsoft.sqlserver.jdb  c.SQLServerDriver";
    String con1="jdbc:sqlserver://177.177.7.7:1433;databaseName=Book_reservation;";
    public SqlConnector(String extUrl) throws SQLException, ClassNotFoundException {
    url=extUrl;
    Class.forName(sqlClassForNameString);
    String url = sqlConnectionURLString;
    url +=this.url;
    url=con1;
    myUrl=url;
    con = DriverManager.getConnection(myUrl, "newsqluser", "123456");
    statement = con.createStatement();
    }

  37. #37

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    مطمئنی که sqlserver توی اون هاست در حال اجراس؟

  38. #38
    کاربر جدید آواتار sniper_I
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    A Cold Mountain
    سن
    36
    پست
    29

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط spiderman200700 مشاهده تاپیک
    مطمئنی که sqlserver توی اون هاست در حال اجراس؟
    مثبت
    حتی فایروالم رو هم off کردم ولی باز این خطا رو میده. احتمالا مربوط به پورت یا TCP باشه. چحوری میتونم مشخص کنم که TCP فعال باشه. یعنی منظورم اینه که از طریق کد باید اینکارو بکنم یا خود ویندوزم تنظیمات خاصی داره.؟

  39. #39
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    nowhere
    پست
    30

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    میتونه مشکل از تنظیمات و فعال نبودن پروتکل tcp/ip بر روی هاست باشد.
    به مسیر زیر بروید و مطمئن شوید که tcp/ip is enable و پورت هم تنظیمه.
    sql server configuration\sql server network configuration\protocols for mssqlserver\

  40. #40

    نقل قول: نحوه ارتباط پایگاه داده با جاوا

    سلام خسته نباشید ضمن عرض تبریک سال نو خدمت دوستان عزیز و کارشناسان سایت برنامه نویس،من یک برنامه درج حدف و بروزرسانی به زبان جاوا در نت بینز نوشتم یک جدول هم داخل اکسس طراحی کردم حالا میخوام ارتباط بینشون برقرار کتم که ارتباط برقرار نمیشه با ایکه تمام کدهای کانکشن رو درست وارد کردم و فایل های مورد نیاز رو هم به لایبراری اظافه کردم مثل :ucanaccess-5.0.1،commons-lang3-3.8.1،commons-logging-1.2،hsqldb-2.5.0،jackcess-3.0.1
    عکس ارور رو هم گداشتم همراه با کدهی برنامه لطفا اگه مینوته کمک کته
    ارور1.jpgform.jpgcod1.jpg

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •