نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کاربرد توابع set و get چیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    کاربرد توابع set و get چیست

    درود
    دوستان توابع set و get کلا چه کاربردی دارند لطفا با مثال توضیح دهید
    پیشاپیش ممنون

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    دانشگاه فردوسی مشهد
    پست
    26

    نقل قول: کاربرد توابع set و get چیست

    خب از اسمشون معلومه دیگه.منظورت دقیقا چیه؟
    تابع set رو برای دادن مقدار به متغیرها تویبرنامه مینویسن و تابع get رو برای گرفتن مقدار اون متغیر ها و مثلا نمایش اونها در برنامه.
    بازم توضیح بیشتر خاستی در خدمتیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: کاربرد توابع set و get چیست

    اگه لطف کنی یک بیشتر توضیح بدی ممنون

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    دانشگاه فردوسی مشهد
    پست
    26

    نقل قول: کاربرد توابع set و get چیست

    ببین مثلا توی یه کلاس ک تعریف کردی چندتا متغر هم تعریف میکنی ک باهاشون کار کنی دیگه.
    اینجا کار خیلی خوب و از لحاظ برنامه نویسی ساخت یافته اینه که بیای و برای مقدار دادن اولیه به اون متغیر ها برای هرکدومشون که لازمه یه تابع set بنویسی که مثلا مقدار رو که از کاربر کیگیره به اون تابع بفرسته و اون تابه فقط مقدار متغیر رو برابر مقدار گرفته شده قرار بده همین.اینجوری اگه وسط برنامه هم اون متغیر بخواد عوض بشه فقط کافیه مقدار جدید به تابع set فرستاده بشه.
    برای تابع get هم همین طوره.اون مقدار رو بر میگردونه.
    مثلا کد زیر سن طرف رو میپرسه و چاپ میکنه با توابع set ,get :
    #include <iostream>
    using namespace std;

    int year;

    void SetAge(int a)
    {
    year=a;
    }

    int GetAge()
    {
    return year;
    }

    int main()
    {
    int a;
    cout<<"Enter your age :"<<endl;
    cin>>a;
    SetAge(a);
    cout<<"Your age is "<<GetAge()<<endl;
    }


    البته اینجا این استفاده خیلی ساده و الکیه ولی توی کلاسها خیلی به درد میخوره

  5. #5

    نقل قول: کاربرد توابع set و get چیست

    نقل قول نوشته شده توسط storm_saeed مشاهده تاپیک
    درود
    دوستان توابع set و get کلا چه کاربردی دارند لطفا با مثال توضیح دهید
    پیشاپیش ممنون
    int a {set;} یعنی فقط میتونی مقداری به متغیر بدی ولی امکان دریافت اون مقدار رو ازش نداری
    int a {get;} یعنی فقط میتونی مقدار متغیر رو دریافت کنی ولی نمیتونی مقدارش رو تغییر بدی یا چیزی داخلش بریزی
    int a {get;set;} یعنی میشه داخلش هم داده ریخت و هم داده رو ازش خوند

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •