نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

  1. #1

    Cool چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

    من یه تگ دایو دارم و شکلک یاهو رو توی اون قرار می دم، اما این شکلک از تگ دایو بیرون می زنه.

    لطفا بگید که چطور باید این مشکل رو حل کنم؟

    کد HTML:
    <div class="mychat"> 	<a href="ymsgr:sendim?yahooid"><img border="0" src="http://opi.yahoo.com/online?u=6546546565&m=g&t=09"></a> </div>

  2. #2
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

    سلام
    حتما یه استایلی از جایی می گیره.. چک کن ببین اینطوریه؟ اگه مشکل حل نشدبه صورت فایل ضمیمه کن تا منم چک کنم ..
    موفق باشی..

  3. #3

    نقل قول: چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

    حتما یه استایلی از جایی می گیره.. چک کن ببین اینطوریه؟ اگه مشکل حل نشدبه صورت فایل ضمیمه کن تا منم چک کنم ..
    استایلی اضافه نمی کنه.
    کدها همونها هستن که در پست اول قرار دادم.

  4. #4
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

    سلام
    عزیز من چک کردم..درست هست میگم از یه جا حتما استایل می گیره..شاید از سرور..

    <html>
    <head>
    <title>www.pars-click.com</title>
    <style type="text/css">
    .mychat
    {
    width:70px;
    height:70px;
    }
    </style>
    </head>


    <body>
    <div class="mychat"> <a href="ymsgr:sendim?yahooid"><img border="0" src="http://opi.yahoo.com/online?u=6546546565&m=g&t=09"></a> </div>
    </body>
    </html>


    موفق باشی..

  5. #5

    نقل قول: چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

    عزیز من چک کردم..درست هست میگم از یه جا حتما استایل می گیره..شاید از سرور..
    اگر استایل بگیره باید توی کدها قرار بگیره درصورتیکه اینطور نیست.

    راه مشخصی نیست؟

  6. #6
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: چرا شکلک یاهو که برای چت آنلاین استفاده می شه، توی مکان اصلی خودش قرار نمی گیره؟

    این که من نوشتم کاملا درست هست ..شما کد هارو به صورت فایل بدید ببینم که به چه شکل میزنه بیرون..

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •