نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر رزولیشن

  1. #1

    تغییر رزولیشن

    سلام دوستان
    کدی و که گذاشتم مربوط به تغییر رزولیشن هستش و تا حدی هم درست جواب میده یعنی وقتی برنامه م اجرا می شه رزولیشن سیستم و تغییر میده اما بعد از خروج از
    برنامه رزولیشن سیستم و به حالت قبل بر نمی گردونه میشه کمکم کنید؟؟
        Dim Dev As DEVMODE
    Private Const DM_PELSWIDTH = &H80000
    Private Const DM_PELSHEIGHT = &H100000
    Private Const CDS_UPDATEREGISTRY = &H1
    Private Type DEVMODE
    dmDeviceName As String * 32
    dmSpecVersion As Integer
    dmDriverVersion As Integer
    dmSize As Integer
    dmDriverExtra As Integer
    dmFields As Long
    dmOrientation As Integer
    dmPaperSize As Integer
    dmPaperLength As Integer
    dmPaperWidth As Integer
    dmScale As Integer
    dmCopies As Integer
    dmDefaultSource As Integer
    dmPrintQuality As Integer
    dmColor As Integer
    dmDuplex As Integer
    dmYResolution As Integer
    dmTTOption As Integer
    dmCollate As Integer
    dmFormName As String * 32
    dmUnusedPadding As Integer
    dmBitsPerPel As Integer
    dmPelsWidth As Long
    dmPelsHeight As Long
    dmDisplayFlags As Long
    dmDisplayFrequency As Long
    dmPanningWidth As Long
    dmPanningHeight As Long
    End Type
    Private Declare Function ChangeDisplaySettingsEx Lib "user32" Alias "ChangeDisplaySettingsExA" (lpszDeviceName As Any, lpDevode As Any, ByVal hWnd As Long, ByVal dwFlags As Long, lParam As Any) As Long
    Dim PrevX As Long, PrevY As Long
    Private Sub Form_Load()
    Dim Dev As DEVMODE
    PrevX = Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX
    PrevY = Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY
    Dev.dmSize = Len(Dev)
    Dev.dmFields = DM_PELSWIDTH Or DM_PELSHEIGHT
    Dev.dmPelsWidth = 1280
    Dev.dmPelsHeight = 800
    ChangeDisplaySettingsEx ByVal 0&, Dev, ByVal 0&, CDS_UPDATEREGISTR, ByVal 0&
    End Sub
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Dim Dev As DEVMODE
    Dev.dmSize = Len(Dev)
    Dev.dmPelsWidth = PrevX
    Dev.dmPelsHeight = PrevY
    ChangeDisplaySettingsEx ByVal 0&, Dev, ByVal 0&, CDS_UPDATEREGISTR, ByVal 0&
    End Sub

  2. #2

    نقل قول: تغییر رزولیشن

    سلام
    کدتان مشکلی نداشت، یعنی بعد از unload شدن فرم، زمینه به اندازه قبلی برگشت

    موفق باشید
    .: مداحی دلنشین شهیدی که در زادروز ولادتش پرکشید [ تصاویر... ]
    .: مداحی دلنشین شهید غلامعلی رجبی [ تصاویر... ]

    .: لطفا سوالاتی که قابل طرح در انجمن هستند را در خصوصی ارسال نفرمائید.

  3. #3

    نقل قول: تغییر رزولیشن


    پس چرا واسه من جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4

    نقل قول: تغییر رزولیشن

    سلام دوستان گلم
    کسی نمی تونه کمکم کنه این کد تو ویندوز 7 جواب نمی ه یعنی بعد از خروج از سیستم رزولیشن و به حالت قبل بر نمی گردونه لطفا کمکم کنید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: تغییر رزولیشن

    تو ویندوز7 منم اصلا کار نکرد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •