نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

  1. #1

    Thumbs up مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    سلام دوستام.من یه سایتی طراحی کردم که یه قسمتی داره که دانش آموز میاد شماره دانش آموزیش رو وارد میکنه بر اساس مقطع تحصیلی دروسی که برای اون قابل انتخاب هستش رو تو یه listcheckbox میاره و دانش آموز دروس خودشو انتخاب میکنه و کلید ثبت رو میزنه.اینم شکلش :


    خوب من الان میتونم شماره دانش آموزی و مقطع تحصیلی دانش آموز رو با یه دستور ساده insert وارد جدولم کنم. که اینکار رو تو رویداد تغییر متن dropdownlist مقطع انجام میدم. تو جدول منم ستون شماره دانش آموزی و مقطع تحصیلی و نام تک تک دروس وجود داره که میخوام وقتی دانش آموز درسی رو انتخاب کرد مقدار اون درس تو جدولم true بشه ( مقدار پیش فرض همشون false هستش). خوب پس اصولا باید از دستور update استفاده کنم دیگه.الان وقتی کلید button رو میزنم تا دستور اپدیت من اجرا شه یه خطایی میده.عکس کد و خطارو گذاشتم.کسی الان میتونه منو راهنمایی کنه که مشکل خطای دستور من کجاست :


    یه توضیح بدم که اون حلقه foreach میاد checklistbox منو بررسی میکنه تا ببینه کدوم درس انتخاب شده.مرسی.
    راستی اینم شکل جدول من هستش :

  2. #2

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    من حتی سعی کردم شماره دانش آموزی رو تو یه متغیر ذخیره کنم و از اون متغیر استفاده متن.اما باز نمیشه.ایندفعه میگه : یه همچین ستونی وجود نداره.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    با سلام
    متاسفانه خیلی بد توضیح دادین
    چرا دستورات به این شکل نوشتید خیلی ناخواناست

  4. #4

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    ابتدای هر foreach شی ء command را یکبار new ‌کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    چجوری باید ابتدای هر foreach شی command رو new کنم.میشه مثال بزنید.مرسی.

  6. #6

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    راه حل منطقی از نظر memory Mangement اینه که در خط اول foreach اینو بنویسید تا کلا یک object رو بسازید :
    command.Parameters.Clear();


    دفعه ی اول که تاپیک رو دیدم خیلی کدتون رو دقیق ندیدم و فقط خواستم راهکاری ارائه بدم که کارتون راه بیوفته.

  7. #7

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    سلام. A.S.Roma خیلی خیلی ازتون ممنون.همین یه خط کد کاره منو راه انداخت. واقعا ممنون. من داشتم به این خط کد که نگاه میکردم تا بفهمم چیکار میکنه فکر کنم این میاد پارامترهای قبلی command رو پاک میکنه و دوباره command ساخته میشه و این باعث میشه خطای قبلی رو نده.درسته؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل و خطای عجیب در دستور اپدیت

    شما به یک شی ء sqlCommand در یک حلقه پارامتر اضافه می کردید که این باعث میشد پارامترهای هم اسم ( به طور غیر منطقی ) به آن اضافه شود.
    دستور فوق قبل از اجرای هر sqlCommand یکبار پارامتر(های) قبلی را پاک می کند.

    همون چیزی که شما گفتید درسته فقط command مجدد ساخته نمیشه فقط پارامترهای اون مجدد SET میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •