نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    سلام دوستان.

    چطوری میشه با استفاده از کد PHP آدرس IP سیستمی که وارد سایت شده رو بدست بیاریم و توی دیتابیس ذخیره کنیم.اگه روشش هم بهینه باشه بهتره!
    اگه کسی نمونه برنامه یا کدی داره برام بذاره ممنون میشم.(البته خودم همچنان در حال جستجو کردن هستم)
    با تشکر فراوان

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    با سلام

    من php کار نیستم اما فکر میکنم این لینک بتونه کمکت کنه .

    موفق باشید ./

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    من فكر ميكنم مك آدرس سيستم رو پيدا كني بهتر از آي پي سيستم هست . چون اينطوري مي توني بفهمي واقعا چه كسي وارد سيستمت شده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    دوست عزیز ravand بدست آوردن Mac Address روش مناسبی نیست چون همه ی مرورگرها پشتیبانی نمیکنن و محدودیت هایی بسیاری هم دارید
    برای بدست آوردن آدرس آی پی هم از کد زیر استفاده کنید
    $_SERVER[''REMOTE_ADDR]

    برای اطلاعات بیشتر هم به لینک زیر برو
    http://ir.php.net/manual/en/reserved...les.server.php
    موفق باشید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رضا قربانی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    ܓܨ_| ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ _
    پست
    1,824

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

     if (!empty($_SERVER['HTTP_CLIENT_IP']))   
    {
    $ip=$_SERVER['HTTP_CLIENT_IP'];
    }
    elseif (!empty($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR']))
    {
    $ip=$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
    }
    else
    {
    $ip=$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    }

    $ip_f = array();
    list($ip_f[0],$ip_f[1],$ip_f[2],$ip_f[3],) = explode(".", $ip);

    $r_ip = $ip_f[0].'.'.$ip_f[1].'.'.$ip_f[2];





    متغیر ip شماره آی پی رو دقیق بهتون نشون می ده
    متغیر r_ip رنج آی پی رو بهتون نشون می ده

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    آخه مشكل اينجاست كه اين آي پي هم همه اش در حال تغيير هست . حتي برخي شركت هاي ارائه دهنده ي اينترنت كه adsl ارائه ميدن آي پي كاربرانشون بعد از قطع و وصل اينترنت تغيير ميكنه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    نقل قول نوشته شده توسط narsic مشاهده تاپیک
    دوست عزیز ravand بدست آوردن Mac Address روش مناسبی نیست چون همه ی مرورگرها پشتیبانی نمیکنن و محدودیت هایی بسیاری هم دارید
    برای بدست آوردن آدرس آی پی هم از کد زیر استفاده کنید
    $_SERVER[''REMOTE_ADDR]

    برای اطلاعات بیشتر هم به لینک زیر برو
    http://ir.php.net/manual/en/reserved...les.server.php
    موفق باشید
    الان شما گفتيد كه مشكل مرورگر ها هستن. مگه اين روش يافتنش با php نيست چه ربطي به مرورگر داره؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    ravand عزیز خیر Mac Address رو شما نمیتونید با هیچ زبان سمت سروری به دست بیارید چون یک مقدار سمت کلاینت هستش تنها راهه به دست آوردن این مقدار استفاده از جاوا اسکریپت هست که اونم مشکلات مرورگری خودش رو داره
    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    ببخشيد من يه سري كد php پيدا كردم كه ميتونه مك آدرس رو چاپ كنه.
    <?php
    ob_start(); // Turn on output buffering
    system('ipconfig /all'); //Execute external program to display output
    $mycom=ob_get_contents(); // Capture the output into a variable
    ob_clean(); // Clean (erase) the output buffer
    $findme = "Physical";
    $pmac = strpos($mycom, $findme); // Find the position of Physical text
    $mac=substr($mycom,($pmac+36),17); // Get Physical Address
    echo $mac;
    ?>

    توي برنامه ي command prompt دستور ipconfig/all رو وارد كنيد فيزيكال آدرس همان مك آدرس است.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    همین حوالی
    پست
    593

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    توسط دستور بالا مك رو دريافت مي كنيد
    اما اگر كاربر روي سيستمش نرم افزاري مثل VMware Workstation نصب كرده باشه به دليل اينكه اين نرم افزار براي ويندوز خودش Local Area Connection مجازي مي سازه توي ويندوز ما
    اگر شما از اين دستور استفاده كنيد چون فقط مك اولين كانكشن رو بر مي گردونه و كانكشن هاي مجازي اغلب اول ليست هستند احتمال اينكه شما مك حقيقي سيستم رو دريافت نكنيد زياد هست

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار narsic
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    دهکده جهانی
    سن
    35
    پست
    1,020

    نقل قول: تشخیص آدرس IP شخص وارد شده به سایت

    نقل قول نوشته شده توسط ravand مشاهده تاپیک
    ببخشيد من يه سري كد php پيدا كردم كه ميتونه مك آدرس رو چاپ كنه.
    <?php
    ob_start(); // Turn on output buffering
    system('ipconfig /all'); //Execute external program to display output
    $mycom=ob_get_contents(); // Capture the output into a variable
    ob_clean(); // Clean (erase) the output buffer
    $findme = "Physical";
    $pmac = strpos($mycom, $findme); // Find the position of Physical text
    $mac=substr($mycom,($pmac+36),17); // Get Physical Address
    echo $mac;
    ?>

    توي برنامه ي command prompt دستور ipconfig/all رو وارد كنيد فيزيكال آدرس همان مك آدرس است.
    این کد فقط میتونه MAC سروری که روش اجرا میشه رو بدست بیاره (که البته در اکثر سرور های اشتراکی استفاده از دستور system غیر مجاز است پس روی اون ها هم عمل نمیکنه)
    پس با این تعریف این کد همیشه یک MAC رو به شما میده که اونم MAC سرور هست نه MAC سیستم کاربر .
    همه گی موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •