نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: لود کردن Defult Value از داخل جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    لود کردن Defult Value از داخل جدول

    سلام
    من در یک فرم برای یکی از تکست باکسها مقدار پیش فرضی دارم که برای چند فرم دیگه هم باید استفاده بشه و برای اینکه برای ویرایش برنامه لازم نباشه توی همه فرمها دست ببرم میخوام که این مقدار پیشفرض از داخل یک جدول لود بشه .
    ایا امکانش هست ؟
    فرض کنید از جدول 1 فیلد 1 رو برای پیشفرض بخوام قرار بدم در اپشن Defult Value تکست باکس چه عبارتی باید بنویسم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول


    Dim rs As Recordset
    Dim DF
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset("TableName")
    DF = rs.Fields("FieldName").DefaultValue
    Set rs = Nothing


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    اینو تو کدوم روال بزارم
    form load ?

  4. #4
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    می توانید یک فانکشن در یک ماژول تعریف کنید .

    Public Function GetDefaultValue(td As String,fd As String)
    Dim rs As Recordset
    Dim DF
    Set rs = CurrentDb.OpenRecordset(td)
    GetDefaultValue = rs.Fields(fd).DefaultValue
    Set rs = Nothing
    End Function

    خصوصیت DefaultValue =GetDefaultValue("TableName","FieldName")
    آخرین ویرایش به وسیله Abbas Amiri : سه شنبه 29 آذر 1390 در 22:50 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    ُسلام
    اقا اين كد كار نكرد . امكان داره يه نگاهي به نمونه بندازي
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    من الان از يك روش ديگه استفاده ميكنم كه كارم رو راه ميندازه ولي براي گسترش اين كار نياز دارم كه بتونم به يك فيلد خاص در يك جدول خاص و در صورت امكان يك فيلد از يك ركورد مشخص اشاره بشه

    =Dmax("TableName","FieldName")


    در حال حاضر كد بالا كار منو راه ميندازه . ولي براي تعريف مقادير بيشتر حتما بايد تابع ديگه اي نوشته بشه كه در اون ارگومانهاي ورودي شامل نام جدول نام فيلد و شماره ركورد باشه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    در Table1 مقدار Default Value فیلد Onvan خالی است

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    ظاهرا یه اشتباه کوچیک پیش اومده . من نمیخوام مقدار پیش فرض یک فیلد رو بخونم . من میخوام مقدار درج شده در یک فیلد مشخص از یه جدول که قابل تغییر برای کاربر باشه رو به عنوان مقدار پیش فرض یک فیلد دیگه تعریف کنم .

  9. #9
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    خب برای از چه شرطی برای پیدا کردن فیلد مورد نظرتان باید استفاده شود؟ بزرگترین ، کوچکترین ، میانگین ،مقدار خاص

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    من در حال حاضر از بزرگترین و کوچکترین برای دو مقدار موجود در جدول استفاده میکنم . ولی نیاز به تابعی دارم که بتونم نام جدول نام فیلد و شماره رکورد رو بدم و مقدار داخل فیلد رو به دست بیارم . اگه چنین تابعی وجود داره معرفی کنید اگه نیست در خصوص نوشتن تابع کمک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Rasool-GH : پنج شنبه 01 دی 1390 در 15:23 عصر

  11. #11
    مدیر بخش آواتار Abbas Amiri
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    2,327

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    ازتابع DLookup استفاده کنید

    MyVar=DLookup("FieldName","TableName","SomeField=" & SomVar)

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Rasool-GH
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    704

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    ممنون اقای امیری . اصلا به ذهنم نرسیده بود . خیلی فکر کردم
    ممنون از راهنمایی شما
    کد قبلی شما هم مورد استفاده یک قسمت دیگه در نرمافزار قرار گرفت . راهنمایی خوبی بود در مورد خوندم مقادیر پیشفرض فیلدها
    آخرین ویرایش به وسیله Rasool-GH : چهارشنبه 22 مهر 1394 در 11:25 صبح

  13. #13

    نقل قول: لود کردن Defult Value از داخل جدول

    سلام برای اینکه بتونم تابع dlookup رو در یک حلقه با متغیر i استفاده کنم و شرط dlookup هم همون متغیر i باشه باید چه کاری انجام بدم؟؟؟ اصلا این کار شدنیه؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •